i tried.

Jag försökte. Och dåligt gick det. Kommer lägga ner bloggen under sommarlovet. Känner att jag har bättre saker att göra än att sitta vid en dator och skriva på en blogg som knappt har 10 läsare... Men nu ska jag inte vara bitter. Jag vet några som kommer sakna mig i alla fall.

Hejdå för nu! Vi kanske syns i höst!

lost.

Det är otroligt vad fyra dagar kan göra. Jag har helt tappat flytet med bloggen. Har inte ens tänkt på den på hela dagen. Men jag ska bli bättre. Ska försöka i alla fall...


stockholm.

Så, nu är man hemma från Sthlm. Det har varit en väldigt rolig resa. Och ni får vara beredd på att de kommande inläggen förmodligen kommer handla om Stockholm.

Tågresan dit var väldigt chill. Och Linnéa är väldigt söt!

Linnéa, tåget hade precis börjat rulla: 'Åh, nu längtar jag jättemycket tills vi kommer fram! Fast det kommer vi typ aldrig göra..' Bra inställning Linnéa! Men vi kom faktiskt fram tillslut, fast det tog tid...

Linnéa, vi hade stannat på någon station: 'Tåget rör på sig!'
Linnea: 'Nä, det är ju det andra tåget'
Linnéa: 'Hur visste du det?!'
Linnea: 'Husen stod ju still..'


taking a break.

Så, imorgon blir det Sthlm. Och det känns overkligt. Väskan är packad, men ändå kan jag inte förstå att vi åker imorrn. Det enda jobbiga i mitt liv just nu är att vi inte åker förrän klockan åtta på kvällen. Det betyder jag måste vara i skolan hela långa dagen plus att jag måste vara hemma fem timmar. Och som om inte det är nog kommer jag inte vara i Sthlm förrän på torsdag. Men det är chill. För jag ska till Sthlm.

Det jag egentligen ville säga vara att jag inte kommer uppdatera förrän typ nästa vecka. Och ja, jag vet att det kommer bli tufft för er. Men det är bara att 'hanga in there', för jag kommer tillbaka. Jag lovar.


i just don't understand.

Läste precis en artikel på Aftonbladet. Och det är en sak jag inte förstår. Artikeln handlar om ett flygplan som försvunnit och de tror att planet kan ha träffats av blixten. 228 personer var på planet. Och nu till det jag inte förstår. Det står att man ännu inte vet om det fanns några svenska på planet. Men vad spelar det för roll? Är det viktigare att veta om det var svenskar på planet eller inte? Varför spelar deras död mer roll än om en kines dör? Alltid när det sker olyckor så skriver de t ex '100 personer dog, 8 stycken var svenskar'. Men jaha, betyder dessa 8 personer mer eller vadå? Dom andra 92 personerna då? Är de mindre värda för att de kommer från ett annat land? Eller vill de bara att vi ska uppmärksamma att det också dog svenskar i olyckan, så vi kan förstå att det verkligen hänt? Ja, jag har många teorier. Men ändå finner jag det ologisk. Så om någon vet får ni gärna berätta.


RSS 2.0