are you sure?


Linnea tror hon ägde mig här. Men sanningen är att det var ett simpelt slarvfel. Jag gör det ofta. Skriver 'inte' istället för 'in' och tvärtom. Nu är det ändrat and we never need to speak of it again.

Och Linnea, antingen skriv du grammatiskt rätt eller så skriver du enbart med små bokstäver. I don't like people som inte är konsekventa. Okej? Bra.

den nya försämrade kvaliten!

Var nere på konsum och köpte blockchoklad (jag tänkte bara brownies). Då märkte jag att detta stod på paketet..:

Inte den bästa bilden.. Men om man kollar riktigt noga ser man att på den gula stjärnan står det ny.

Jag noterade att det stod ny kvalitet. Inte bättre. Utan ny. Är det bara jag som antar att kvaliten är sämre då? Borde jag bli orolig..?

By the way, heter det kvaliten eller kvaliteten..?

nelly


Ser ni något konstigt med bilderna ovanför?

Inte?

Fan vad dåliga ni är..

He he. Just kidding.

Var inne på min mejl och läste ett från Nelly. Och det var då jag märkte detta. Det är samma tjej på alla bilder. Men på de tre första bilderna har hon en tatuering på magen, på den sista har hon inte det.. Och jag tvivlar att hon var och tog bort den mellan fotona togs. Så antingen har dom retucherat bort den, eller sminkat över den. Och sure, gör det. Men varför? Jag ser ju klart och tydligt att hon har en tatuering, så why bother dölja den?

songs we loved and lost

Det dummaste man kan göra är att sätta en bra låt som till exempel alarmsignal. Från den dag du valde just den låten som alarmsignal kommer den låten att förknippas med att kliva upp. Låten kommer för alltid vara förstörd. Det samma gäller ringsignaler. Inte lika negativa förknippningar men varje gång den låten spelas kommer du att vilja svara.

"Du verkar veta vad du pratar om My.." säger ni.
"Jag vet, I've done it.." svarar jag.

Exempel;
Min alarmsignal (Syndicate - The Fray). Den här låten tycker jag är ganska bra, men varje gång den börjar spela är allt jag vill göra att snooza. Så jag undviker att lyssna på den..

Min ringsignal (You Could Be Happy - Snow Patrol). Den här låten tycker jag också är ganska bra. Men varje gång jag hör den vill jag svara i telefonen. Och eftersom det inte ringer, kan jag inte svara och då känns det som att jag missar samtalet. Så även denna låt undviker jag att lyssna på.

Dessa är de enda två låtarna jag hör on a daily basis. Men om jag till exempel alltid lyssnar på en låt när jag.. Inte vet jag, lägger harpan kommer jag koppla ihop den låten med det spelet.. Så ett tips, sätt inte bra låtar som alarmsignal..!

or did you..?

Home at last. Börjar dock jobba snart. Så då kanske uppdateringen går ner igen..

Nåja. Pratade med Linnea om detta för ett tag sen. Jag sa att jag aldrig skulle lära mig spanska som jag kan engelska. För jag kan inte höra dom små skillnaderna.

Exempel:
I didn't notice - Jag märkte det inte
I didn't even notice - Jag märkte det inte ens
Even I didn't notice - Inte ens jag märkte det

De tre meningarna är otroligt lika varandra, men har ändå olika betydelse. Och det hör jag. Men i spanskan är det helt omöjligt att höra. Och jag kommer förmodligen aldrig lära mig det heller med tanke på att man inte hör spanska on a daily basis.

Nu måste jag äta något. Och kolla på Lie To Me. Finfint. Adios.


otroligt

Helt otroligt. Fast jag skriver att jag inte ska uppdatera förrän söndag orkar sju personer gå in och se om jag uppdaterat. Det värmer. Fast sju kanske inte är ett jättenummer jämfört med.. Inte vet jag.. Kenza? But then again, I'm more awesome than Kenza and don't need readers. Eller nåt. Det är då det jag intalar mig själv.

Och ja, jag sa inget internet. Men det var lögn. Vi har internet. Men det är otroligt segt och omöjligt att få att funka (minus nu då..).

Så, det var allt jag ville säga till er. By the way, mitt schema är chill. Ibland. Men ändå, chill. That's all.

Eller ne, that's not all. En sak till. Idag har min morfar lärt sig vad ordet chilla betyder. En applåd för morfar!


adios

Nu åker jag till stugan. Det vill säga; inget internet. Men datorn hänger med ändå, hej sims och himym!

Hemma igen på söndag.

BYE FOR NOW!

look-a-like

Änne en look-a-like. Och dessa kvinnor är nog inte heller sådär superlika varandra, men jag vet inte.. Dom påminner om varandra.

Robin Tunney är med i The Mentalist där hon spelar Teresa Lisbon.
Shirley Henderson är med i Harry Potter & Hemligheternas Kammare där hon spelar Missnöjda
Myrtle.

g'night

Lite dålig uppdatering idag. Men för en gångs skull har inte alla jobbat, och jag har faktiskt fått träffa någon annan än min mor och min hund. Så som ni förstår prioriterade jag inte riktigt bloggen idag.. Nåja.

Har varit hos Stina nu på kvällen. När jag och Linnea skulle åka hem tänkte vi ta nian. När vi står på busshållsplatsen inser vi att nian inte går. Så vi går till centrum och tar ettan. När vi kommer in till stan inser vi att fyran inte går. Så vi går hem.. Men vädret var fint, sällskapet var fint så det blev en fin promenad.

Imorgon ska jag till Linnea klockan elva. Jag bjöd in mig själv. Sen får vi se om jag är vaken klockan elva, but I'll do my best..


look-a-like

Det var ett tag sen. Och följande donnor kanske inte ens är så lika varandra, men när jag klickade mig in på tjej 2's blogg kom jag direkt att tänka på tjej 1. Så lite lika måste dom ju vara..

123

1. Vi antar att Manboy är Henke. Varför jag inte tänkte så långt vette tusan..? Men han får finnas skyldig till motsatsen är bevisad. Eller nåt sånt..

2. Varför ändrar blogg.se sin "startblogg" eller vad man nu ska kalla det konstant? Förrut var det ju samma i minst en dag (tror jag..), men det här är tredje gången fjärde gången såg jag nu.. det blir en ny för idag.

3. Jag har glömt vad nummer tre var.. Hm, I'll think about and come back later. Om jag kommer på det dvs.. Nåja. That's all.

orange


Naglarna är målade. Blev matt oranget. Muy bien, bilden gör det inte rättvisa.

Och by the way, who is "Manboy"?



lie to me


För någon dag sedan visades första avsnittet av Lie To Me på tv. Jag såg det, och nu är jag fast. Det är faktiskt väldigt bra. Men sen kan det ju bero på att jag älskar sneaky program. Lie To Me handlar ju om en grupp människor som ser om någon ljuger med hjälp av så kallade "microexpressions" (eftersom jag ser det på datorn utan text vet jag inte riktigt vad översättningen är..). Allt är så sneaky, sätten de listar ut brotten på och allt. And I like it.

Av samma anledning gillar jag The Mentalist och Psych. Och även National Treasure-filmerna, Next och Dan Browns filmer (och böcker), även om dom kanske inte riktigt faller under samma kategori.

Det är bara så jäkla coolt att folk kan vara så smarta. Och jag vet, det är tv-serier. Det är film. Det är inte på riktigt. Men fortfarande; Så. Jäkla. Coolt.

fire with fire


Dagens inköp
1. Två par trosor för 20 kronor. Chill. Gilla Ginas rea. Gilla all rea.
2. Glass. 3 kulor. Lakrits, Vanilla Cookies och Polka. Gott.
3. Nagellack. 19.50 kr. Chill. Gilla Parelles rea. Gilla all rea.

chokladboll


Fick precis ett sms av Linnea.
"Vi har personalpriser på allting. HEJ chokladboll för 5 kr."
Kan ju tillägga att hon jobbar på ett fik och att hon älskar chokladbollar. Lycklig tjej.

Nu tänkte jag röra mig mot stan ännu en gång för att möta upp Josefine. Mycket trevligt. Och Josse, om du läser detta (vilket du troligen inte gör för du borde sitta på bussen till stan..), JAG RÖSTAR FÖR GLASS!

shoes


Dessa skor är ju inte sköna för fem öre. Men whattaheck, vill man vara fin får man lida pin! Nu bär det av till stan för att lämna och låna bok. Något måste jag ju roa mig med när alla andra jobbar. Och ja, platta skor är med i väskan...

facit

Okej, time to tell vilka scener det var.

Nummer 1
Sex and The City - The Movie
Carrie och Big kollar på en lägenhet som de kanske ska köpa. När de kommer in i lägenheten säer Carrie "I just died and went to real estate heaven".
Försökte hitta en video på scenen. Men jag hittade ingen. Ni får väl se filmen eller något..

Nummer 2
One Tree Hill (första avsnittet borde det vara..)
Första samtalet mellan Peyton och Lucas. Lucas säger något till Peyton och hennes svar är "First of all, you don't know me. And second of all, you don't know me".
Inbäddningen var inaktiverad, så kan inte lägga upp videon. Men klicka HÄR så kommer ni till klippet.

Nummer 3
She's The Man
Monique går in på Cesarios för att hitta Sebastian, en kille stöter på henne och hon svarar; "Girls with asses like mine do not talk to boys with faces like yours".
Hittade inte enbart den scenen, men ca 20 sekunder in är scenen. Watch if you want.


Nummer 4
How I Met Your Mother (The Slutty Pumpkin, säsong 1)
Det är Halloween och Ted är i lägenheten när han hör musik utanför dörren. Han öppnar och Barney kommer in, när han ser vad Ted är utklädd till säger han "No, no not again. Not this year. You're going as my wingman. Flight suit up!".

error


Gick in på Aftonbladet och Sofi Fahrman hade betygsatt massa klänningar från bröllopet. Men tror ni det funkar att kolla på? Nejdå. Desamma hände imorse. Det är ju nu mer än någonsin jag vill kolla på deras bilder, och så funkar inte the stupid thing.

Nu tänker jag trösta mig själv med kaka och Lie To Me. Och öppna ett fönster.. För just nu är det så varmt att jag håller på smälta bort.

man lära sig nya saker varje dag

Upptäckte precis att man kunde "gilla" det någon kommenterat på någon annas status. What do you know..? Och ja, på facebook alltså.

winners and losers

Stina har hittils varit bäst på att gissa scener. Linnea kunde en, den sista. Men Stina kunde faktiskt två stycken, och krävde en länkning för dessa rätta svar. Och som den goda vän jag är så har hon även fått en.

Kanske är dags att lägga ut facit också? Hm.. Nä, jag tror jag väntar till imorgon åtminstone. Keep on guessing!

weddingday


Så jag har legat och slökollat på bröllopet nu idag. Eller ja, själva bröllopet börjar ju nu.. Men jag har spanat in klänningar på alla kungligheter osv osv. Ville ju se Victorias klänning.

Tyckte den var fin. Väldigt enkelt, men också klassisk. Det är ju inte så att man kommer kolla tillbaka på bröllopet om 30 år och tänka 'vad tusan hade hon på sig?!'. Och det är ju bra. Inte klänningen jag skulle ha valt, men definitvt prinsessmaterial.

Har inte så mycket mer att säga om bröllopet. Känns inte att det blir så stor skillnad. Dom har ju varit tillsammans ganska länge redan, visserligen kanske Daniel får vara med på mer grejer nu. Men det kommer ju inte vara så stor skillnad så jag kommer märka av den särskilt mycket. Nåja. Lycka till med äktenskapet. Eller något...

vlog, can you guess the scene??

På Linnea's begäran gjorde jag färdigt videobloggen nu, istället för imorgon. Två saker vill jag säga innan ni kollar på filmen. Eller nej, tre saker.

1. Jag vet. Min engelska är inte den bästa. Om jag gjort några misstag med grammatiken or whatever. No need pointing it out..? Men om du heter Linnea Lantz kommer du väl göra det ändå. Men endast då är det okej.

2. Jag vet. Mitt skådespel är inte det bästa. Jag var verkligen inte född att skådespela. Men jag gjorde mitt bästa. Och nu behöver ni ju inte fokusera så mycket på det. Mer vad det är jag vill ha sagt. Ok? Bra.

3. Det skulle ju vara trevligt om ni verkligen gissade nu. För det här tog ett tag att göra. Och det resulterade i ett stökigt rum efter många klädombyten. Ni ska bara veta vad jag gör för bloggen alltså. Så lämna en kommentar med era gissningar, vare sig ni kan alla eller bara en. Cause I want them, I wanna know if you enjoy my vlogs. I do them for you.

Okej. Slut på uppmaningar. Enjoy.


update





















Klippen är färdiginspelade. Nu måste det bara sättas ihop till något vettigt. Men det får ske imorgon, eller ikväll om jag orkar. Hinner inte mer idag, för nu måste jag åka till Linnea så jag inte blir allt för sen (vilket jag redan är..). Men, tomorrow guys. Då kommer videoblogg. I promise. (Typ).

upcoming

Ska snart börja spela in klipp till en vlog. Vet dock inte om jag hinner färdigt, då jag ska till Linnea om drygt två timme. Om inte så kommer den väl upp någon gång imorgon. Nu vet ni i alla fall att det finns något att hålla utkik efter.

Haha, vad kommer den att handla om..? Just wait and see.

writing


don't read this if you don't wanna get bored

Man märker på mängden blogginlägg hur tråkigt jag har haft senaste dagarna. Alla har jobbat och jag har vandrat från datorn, till balkongen, till vardagsrummet, tillbaka till datorn, till balkongen och ännu en gång till vardagsrummet i brist på vettigare att göra. Då har jag även kommit ihåg bloggen.

Idag var både Stina och Linnea lediga, så vi tog tillfället i akt och umgicks. Mycket trevligt. Resulterade dock i att bloggen stått dom hela dagen. Och nu när jag väl uppdaterar har jag inget vettigt att skriva, vilket är konstigt eftersom när jag faktiskt gått utanför dörren borde ju något värt uppdatera om hänt. Men icket.

Tror dock att jag hade någon bloggidé. Men den skrev jag upp i mobilen, och mobilen är två meter bort, och jag orkar inte hämta den. Så.. Ja.. Detta får duga. Seeya tomorrow, men förhoppningsvis ett vettigare inlägg.

thehickups

Jag har hicka. Big time. Big time irriterande också. Skräm mig? Please?

språk 2.0

Ännu ett inlägg om språk. När jag skrev föregående språkinlägg kom jag att tänka på detta.

Jag går ju Spanska Steg 3, eller ja ska börja Steg 4 till hösten. Och spanska är faktiskt ett ganska okej språk att lära sig, förutom en sak. Alla dessa undantag.

Och sure, om det funnits en bra anledning till dessa undantag KANSKE jag hade kunnat acceptera dem. Men nu när man frågar läraren varför just det här verbet böjs oregelbundet eller varför det blir ett z istället för ett c eller whatever, är svaret; 'det låter bäst så'. Vem, vem bestämmer att det låter bäst så? Vem har makten att ändra ett språk för att 'det låter bäst så'? Please tell me, så jag kan åka till den personen och läxa upp den för att den gör det så god damn hard att lära sig ett nytt språk.

glasses


Dessa följde med senaste Solo. De var inte så vackra.. Just wanted to show them to you!

Och jag försöker bli duktigare med bilderna. Men jag är lat och tar aldrig några bilder. Och det är så jobbigt att hålla på föra över konsant. Men jag gör mitt bästa. Just so you know.

språk

Är det bara jag som inte förstår logiken i att inte stava ord som de låter..?

Exempel 1

Om jag kommer ihåg rätt var det Simon som brought this to my attention. I svenskan finns otroligt många ljud för J. Vi har 'djur', 'gjort', 'hjort', 'just', 'ljust' och ja.. Ni förstår. Men vars är skillnaden? Varför kan man inte stava 'djur' 'jur'?

Exempel 2
Genre. Det måste ju vara det mest idiotiska ordet någonsin. Det stavas ju inte ens litegrann som det låter. Och visserligen säger jag ju det som det låter, men när jag läser blir jag alltid lika förvirrad och förstår inte vad 'gen-ren' är.. Varför inte bara stav som man säger? Ehm.. Hur man nu skulle stava det.. Changern?


Kollade på filmen Next igår. Och något jag började funderar på är, hur kan Nicolas Cage få Jessica Biel i filmen? She's so far out of his league it's not even funny..

working my way to success

Två blogginlägg skrivna. Dock inte publicerade. Tydligen så är ju det grejen här i bloggvärlden. Visa inte allt på en gång, leave them wanting more. Så det är det jag gör. Come around tomorrow och inläggen kanske är upplagda...

Fast sen finns det ju någon regel om sex inlägg per dag och det kommer ju aldrig hända på grund av min lathet.. Så tekniskt sett ligger jag ju back med inläggen och har därför inte rätt att leave you hanging. But I'm above the law, I do what I want, and therefore I'm leaving you hanging. Suck on that readers!

Zzzzz


Hur kommer det sig att varje gång jag sätter mig på balkongen för att läsa blir jag supertrött..? Två gånger har jag somnat när jag suttit och läst. Två gånger kanske låter lite, men nu ska vi tänka på att jag menar i år och sommaren har ju inte pågått så länge.

Idag när jag satte mig på balkongen hände samma sak. Men denna gång somnade jag inte. Jag gick in istället. Thank god for that. I don't like sleeping during the day. Och så måste jag försöka gå och lägga mig tidigare ikväll, har fortfarande inte lyckats med mitt mål för sommaren; kliva upp innan halv tio varje dag..

the other half lives


Håller på läsa boken ovanför. Och igår insåg jag något. Jag har alltid läst titel på boken som 'de andra halva liven' och jag har aldrig riktigt förstått vad hon menade.. Men igår fick jag ett aha-moment. Den rätta översättningen måste ju vara 'den andra halvan lever'. Denna rubrik makes more sense om man också kollar på vad som står lite högre upp, 'one half dies', alltså 'en halva dör' (och den andra halvan lever). Sometimes I'm really stupid..

avatar


En liten fundering. Har kollat på MTV Movie Awards denna morgon, i brist på bättre. Och i priset för Best Kiss så var ju Avatar nominerade (de vann visserligen inte, det gjorde Kirsten Stewart och Robert Pattinson som vann i stort sett alla priser de var nominerade till..).

Hur som helst, jag finner det lite lustigt att Avatar är nominerad till Best Kiss. Eller rättare sagt att skådespelarna är nominerade, för det är ju inte deras förtjäns om det är en bra scen. Filmen är ju animerad! Så tekniskt sett borde ju den som ritat scenen, eller animerat den eller whatever få priset. Just a thought.

Nu borde jag klä på mig och ta tag i mitt liv..

this day, this year, this life

Dagens första..
..vinst blev i Målarmysteriet (Linneas egna version av Cluedo) efter att jag förlorat i båda Vändtia och 500.

Årets första..
..vattenkrig utbröt idag. Med Linnea. Lite halvhjärtat. Det blev lika. Enligt mig.

Livets första..
..omgång av Wall Street. Jag förlorade. Inte så förvånande. Men det var kul. Och lätt beroendeframkallande.

Dagens sista..
..ja, dag innan i stort sett alla börjar jobba förutom jag då. Kul.. Verkligen jättekul. But it's okay. I'll be fine.

Årets sista..
..ehm.. Ja.. Årets sista 13 juni.. He he, när man inte kommer på något bättre tager man vad man haver.

Livets sista..
..här tänker jag inte ens försöka komma på något. Klockan är tio i två. Jag borde sova. Jag ska sova. Nu. Godnatt.

i know you wanna stay in bed, but it's light outside

Imorse.. Imorse så ringde min klocka nio. Tänkte vara duktig och komma upp då. Jag var (som vanligt) äckligt trött när jag vaknade, så jag slog på tv:n. Det fanns absolut ingenting att se, så det slutade med en dokumentär om JFK. Ej spännande. Jag bestämde mig för att vila ögonen lite vid tio. Jag somnade.. Vaknade igen vid tolv. Så så bra gick det med den uppstigningen..

Nåja, imorgon ska jag göra ett nytt försök. Då blir det även firande av Henke. Marängtårta är lovat. And I'm hoping he keeps his promises.

Och by the way. Eftersom jag kan twittra från mobilen gratis (gratis sms), men man måste skicka mms för att blogga från mobilen kan det hända att jag är mer aktiv där än här. Så pik; skaffa twitter och follow me got damnit.

school's out!

Skolan är officiellt slut. C to the hill som Linnea skulle ha sagt. Jag tror jag väljer att säga awe to the some istället.

Nu blir det dusch, tagg och fixande innan det bär av till G-stad. Awe to the some.

So ling.

school's out!

Skolan är officiellt slut. C to the hill som Linnea skulle ha sagt. Jag tror jag väljer att säga awe to the some istället.

Nu blir det dusch, tagg och fixande innan det bär av till G-stad. Awe to the some.

So ling.

föreläsning

Alex Schulmans föreläsning var trevlig. Inte riktigt vad jag förväntade att mig att han skulle prata om.. men ändå interessant!

Det är alltid coolt att se kända människor. Jag blir ju till och med glad när jag ser någon som är känd även om inte jag vet vem det är. Exempel; Douglas från Draknäset. Fett coolt. Who it is..? Not sure.

Och sedan middag på Max. Det kan aldrig slå fel. Skrovmål plus plusmeny is I how roll. Och seriöst.. Efter en måltid som den rullar man faktiskt!

VHS


Det här var 'Dagens fråga' på en hemsida jag var inne på. Och det fick mig att börja tänka.

Kommer ni ihåg när man hade VHS..? Man var tvungen att spola tillbaka bandet efter varje gång man sett på det. Det fanns ingen meny och därmed inte heller något sätt att välja eller välja bort text. Fast sen så såg man ju mest svenska filmer när man var liten. Och ibland fanns det ju två versioner på bandet, engelskt tal med text och dubbat till svenska.

Och när vi ändå pratar om VHS. Kommer ni ihåg då man fortfarande lyssnade på band..? Jag tycker ändå lite synd om dagens barn som kommer växa upp med sagor på sin iPod istället för sin bandspelare..

Och för att svara på frågan. Jag har fortfarande kvar min VHS-spelare. Men senast jag använde den..? Good question.

beep beep

Long time no see. Men here I am.

Igår inventerade jag. Klev upp kvart över fyra. Cyklade över Bergnäsbron klockan fem.. Var färdig ganska tidigt och hann därmed till fika. Awe to the some.

Idag bär det av till stan, present åt Henke, mat på Max (?) och föreläsning med Alex Schulman. Sounds good to me.

Och by the way, vänj er med sämst uppdatering. Jag + sommarlov = få blogginlägg. That's just the way it is.

inventering

När ska jag upp imorgon?

...

04.15.

...

I know. It's crazy. Men vad gör man inte för pengar?

candy

Ikväll drar vi oss (och med oss menar jag mig och Linnea) till Linnéa för häng på det gamla goda viset. Övernattning blir det också.

Marknad i Kyrkbyn idag. Remmar köpta. Ska försöka att inte äta upp dom förrän ikväll.. Vi får se hur det går med det!

Just nu försöker jag fixa så vi kan se Dear John ikväll. Vi får se hur det går med det också.

Och glöm inte.. ----> : - D

she's an angel


Riktiga texten:

She's an Angel workin' on God's train

Malins egna version:

She's an Angel workin' on a gas station


 


hackat mys blogg #2

Jag är hos My. Hon har varit.. rolig (??) ikväll.

Tillfälle nr 1:

My&Malin håller på att koka te. My gillar sitt rabarbergrädde te och uttrycker det på detta viset:
"Det här är totally my cup of tea!"

Ha. ha. ha.

Tillfälle nr 2:
Malin säger att jag missade något som inte drack te. My trodde hon pratade med henne och sa:
"Men jag dricker ju det för fulla muggar!"

Ha. Ha. Ha.

Ok. Ordvitsar är kul. Ibland.


hackat mys blogg

hehwe

the girl gots timing

Tidigare idag började jag följa The Viktor Report på twitter, efter lite påhejning från Linnea. Nyss fick jag ett sms utav henne. 'Gå in på twitter. NU.'. Sagt och gjort. Jag går in på twitter och möts av denna syn!

HUR JÄKLA COOLT VAR INTE DETTA DÅ?!

explain it to me like i'm a three-year-old

Idag har jag sett mer othavsnitt än jag kan räkna. Har även bakat en kaka. Det blev hela 48 bitar. Men hälften måste sparas. Då vi kör fikatisdag på tisdag, the extended version. Det vill säga; hela klassen! Men det blir nice, hoppas mitt fika blir godkänt.

Haha, drog precis en bra ordvits. Dock förstod inte Malster den. Men it was still funny. Wanna hear? Why do I even bother asking, of course you do..

Malin säger (20:22):
hehe, jag kanske kommer hem med ett renhjärta till dig

My säger (20:24):
åh, i heart heart!
he he ordvist

Malin säger (20:24):
säkert något roligt med det...

Malin säger (20:25):
men jag fattar det inte

My säger (20:25):
hahahha
du är söt

summer

TORSDAG: Inga lektioner.
FREDAG: Spanska.
MÅNDAG: Svenska, idrott.
TISDAG: Svenska.
ONSDAG: Inga lektioner.
TORSDAG: Mentorsdag.
FREDAG: Inga lektioner.

Förstår ni?! Det där står mellan mig och sommarlovet. Så. Himla. Chill.

Hahah, kom och tänka på ett så jäkla bra citat från himym när jag skrev ovanstående. And I'm so going to quote it. Kan ni gissa vilket avsnitt..?

'The only thing standning between Robin and sex is clothes..'

svar på tal

Jag tycker det är svårt att svara på kommentarer (för jag får ju så många..).

För om jag kommenterar någons inlägg är det ju ingen ide för dom att svara under samma inlägg för det är ju inte direkt så att jag kommer att kolla igenom alla kommentarer varenda dag för att se om jag fått något svar.

Men om någon svarar mig i ett utav mina egna inlägg blir ju svaret taget ur sammanhanget, och jag som inte har så bra minne kommer sällan ihåg vad jag kommenterade och kan då inte heller förstå svaret.

Ni ser problemet va? Så, därför svarar jag nu på Jasmines kommentar här.



Jag håller helt med om ditt resonemang. Min teori är att det är Danielle (alltså Bree's dotter) och Julie (Susan's dotter) det handlar om.. Men vad vet jag.

Och en fråga jag glömde ställa igår. Varför körde Orson över Mike? Jag kommer verkligen inte ihåg orsaken och det är freaking asjobbigt. Svar uppskattas.

twitter

Okej. Så jag och Linnea har bestämt oss för att twittra. Why? I don't know. Men följ mig där. Och det kan krävas att ni måste skaffa twitter för det. Men really, hur jobbigt är det på en skala..? Exactly. Just do as you're told.

www.twitter.com/blondinmy

That's all.

season finale

Säsongsfinalen av Desperate Housewives. Ni som inte sett den och planerar att göra det, sluta läs nu.

First
of all. Tänkte inte ens tanken på att Angie kunde ha satt bomben i 'avlösaren' eller vad det nu heter. Så jäkla smart. Hade nämligen lite panik där ett tag.

Second of all. Eddie är ju creepy. Men nu lär han ju åka i fängelse. Eller något.. Och ungen är född. Fick man veta namnet?

Third of all. VEMS UNGE ÄR INTE RÄTT UNGE? Omg, jag är så nyfiken så jag dör. Känns som att det var ju ett tag sedan det kan ha hänt så det måste ju nästan var Bree's, Susan's eller Lynette's och inte typ MJ eller någon. Men vad vet jag...

Fourth of all. Blev inte så chockad när man fick se vem som flyttade in i Susan's hus. Förstod att det skulle vara någon från en tidigare säsong. Men jag kommer verkligen inte ihåg vad han gjorde. Var hans fru Mary-Alice? Och var inte han och Mike inblandad i något mord/dråp på någon tjej? Och hade inte han någon unge som var lite creepy? Eller tänker jag helt fel..? Nåja, det känns som att dom kommer köra lite tillbakablickar i nästa säsongen, för jag är nog inte den enda som glömt med tanke på att han var med i typ första säsongen..

Okej. Det var allt. Blev kanske lite långt. Men ställer man inte frågorna får man ju inte heller svaren. Lite poetiskt sådär på en tisdagskväll.

Nu: sova. Sovmorgon till halv ett imorgon. Ledig på torsdag (!) och max en lektion på fredag. För ja, det finns en chans att vi inte har någon lektion alls på fredag. Vilken skulle vara chill. Natti.

RSS 2.0