run my, run

Det är otroligt hur många timmar man kan spendera med att göra ingenting.. Idag har varit en sådan dag. Jag har inte gjort något nyttigt. Minus lite adressregister som gick på typ en timme. Men utan något att plugga vet jag inte vad jag ska göra på söndagar. That's a bit sad.

Imorgon ska jag springa en mil. Jag har inte tränat på sisådär två veckor.. Men så har jag ju också varit sjuk. Och är egentligen inte helt frisk ännu. Så vi får se hur bra det kommer gå imorgon. Nio på ormberget kör jag igång. Ska då vara i mål senast tjugo över elva. Wish me luck.

Nu: sova. Måste ju vara utvilad till imorgon. (Plus att jag vaknade nio i morse för att se esc, så jag är lite trött nu.. Har ju faktiskt varit upp i TRETTON timmar..)

IIIIII

Vem är färdig med adressregistret..?

RÄTT! JAG! Så otroligt skönt att ha det gjort. Nu har jag bara en författarpresentation och en debattartikel kvar att göra innan jag tänker ta sommarlov. Tack och hej.

fem av fem toasters

Nu har jag sett Sex and The City 2. Och den var freaking awesome. Lite besviken på att det var så.. fördomsfullt mot muslimer. Ni som sett filmen, hela grejen med kvinnorna med märkeskläderna under slöjorna kändes lite överdrivet. Fast tjejen med burka som åt pommes frites, that was hilarious! Men annars var den awesome, love the butlers.

Esc var ju också ikväll. And obviously I didn't see it. But I'm a (wo)man with a plan. Imorgon klockan nio visas reprisen. Kommer jag att se det då? Ja. Hej alarm..

Så spoila inget nu. Okej? Tack. Och godnatt!

[fail]

När jag vaknade i morse så var inte min mor hemma. Jag klev upp och donade på ett tag. När hon fortfarande inte kommit hem bestämde jag mig för att ringa henne. And so I did.

Jag var i köket så jag använde den icke bärbara telefonen där. Jag ringde och ringde och ringde. Men fick inget svar.. Så jag gick till mitt rum igen. Jag kollade på min mobil och såg att min mamma hade ringt mig. Så jag ringer upp från mobilen. Men när jag sitter där och väntar på att hon ska svara börjar det ringa i hemtelefonen.

Så jag lägger på och går till vardagsrummet för att svara i den bärbara. Men när jag svarar är det ingen där... Så jag tar med mig den bärbara telefonen till mitt rum och ringer min mamma igen. Men precis när jag ringer därifrån börjar min mobil ringa så jag svarar. Sen inser jag..

Jag och min mamma har ganska liknande mobilnummer. Och jag har en tendens att blanda ihop dom. Så alla gånger jag försökt ringa min mor har jag ringt min mobil. Och när jag då tryckte ring upp på min mobil ringde jag ju hem.. Så sen när jag väl slog rätt nummer svarade hon direkt.

VERSALER

OH MY GOD! Jag har namnsdag idag, and I didn't even know. Yvonne for the win lix. Jag kräver gratulationer. Som tack lovar jag att gratta er tillbaka på er namnsdag. Good. Thanks.

BY THE WAY, jag ska se satc IDAG! För klockan är ju över tolv. Tagga.

OCH sist men inte minst. Jag kan icket ha varit den enda som gjorde det. När jag var liten och man gick och la sig efter tolv och någon sa till en 'Vi ses imorgon' så svarade man alltid 'Nä, vi ses idag för klockan är över tolv!'. Liksom vem gjorde inte så? Vem GÖR inte så?

Och hej, stora bokstäver är SJUKT underskattat. It's like the dot over the I. The sushi before the satc2. The.. well, it's just awesome.

dagens

Dagens bästa citat;

Stina - 'Jag tycker om att ha många bollar i händerna!'

music

Antar att de flesta har hör 'I Gotta Feeling' (Black Eyes Peas), 'Kids' (MGMT), 'Time To Pretend' (MGMT) och 'All The Right Moves' (One Republic).

Det är ju ganska kända låtar. Ganska populära låtar. Men jag gillar dom inte. Och det är väl inget fel på det. Men grejen är.. Jag tycker dom är bra. Men jag orkar inte lyssna på dom. För dom är.. Ja, det finns inget bättre ord än irriterande.

Det är lite som med Linnea.. Jag gillar ju henne, men god damnit den tjejen är irriterande. He he. Nädå. Det var taskigt.

Hur som helst stör det mig. Att jag inte kan lyssna på musik som jag faktiskt tycker är bra (eller borde tycka är bra, för jag gillar ju 'sån' musik annars). Det var allt jag hade på hjärtat. Nu ska jag återgå att lyssna på musik som jag gillar OCH som inte irriterar mig.

thank god i'm awesome

I lördags när jag varit och kollat på tjejerna då de sprang milen så råkade jag nästan göra något som hade varit otroligt jobbigt. Vi parkerade i ett parkeringshus, inte för att det egentligen är så relevant men hur som helst.
När vi hade kollat på tjejerna gick vi tillbaka till parkeringshuset. Jag låste upp bagageluckan för att sätta in Baloo i hans bur. När jag låst upp la jag nycklarna framför buren och Baloo hoppade in, jag tog av han kopplet och la det bredvid nycklarna och smällde sen igen luckan..
Som tur är så misslyckades jag. Halvvägs i igensmällningen av luckan insåg jag nämligen vad jag var på väg att göra.. Nycklarna låg i bilen. Alla dörrar var låsta. Och bagageluckan låses automatiskt när man stänger den. Thank god för mitt undermedvetna. Annars hade vi.. ja, fått slå sönder en ruta eller nåt. Och det hade varit en pain.

Nu; historiaplugg. Taggad för prov imorgon? Nej.

linnea

Linnea svarade på 'I'll never be sorry'. Och eftersom hon aldrig sett Dirty Dancing måste hon ha googlat det. Och det värmer mitt hjärta. Och på tal om Linnea. Jag har hennes mobil..

Vi åkte och hämtade biobiljetter nyss och Linnea skulle övningsköra at the same time så jag tog hand om hennes mobil. Jag satte den i fickan, för det kändes som en smart grej då.. Men jag glömde det såklart. Så nu har jag den. Men det är bra, för då kan jag spela crosspix ikväll!

Och jag är glad. Man kan spara divxfiler på datorn. Så jag kan "ladda" ner film nu (!!!!!!!!!!!!!!!).

saturday


Så det visar sig att esc är på lördag. Precis som satc.. Och det är ju sad. Hade ju varit spännande att se oss förlora big mot något random land med många grannländer..

Men det är ju SATC så för att quotea Dirty Dancing;
'I'll never be sorry' (For missing esc for satc..)
Nu förväntar jag mig en kommentar med vad Baby svarar. Och vet ni inte.. Googla god damnit.

a real hit

Drog a funny joke today. Idag var det 'Slå-en-Viktor-dag'. It was a good day. Nä, men någon nämnde i alla fall att det alltid är 'Slå-en-Albin-dag' eller något annat killnamn. Så jag gav förslaget på 'Slå-en-kvinna-dag' och la sen till 'för det skulle bli en riktig hit'. Jag fattade inte ens vad jag sagt. Men it was hilarious. A hit!

my night

Norska Hollywoodfruar.. Don't that sound exciting..? Ni vet då vad jag kommer roa mig med ikväll. Och efteråt? Behind the scenes för SATC2, måste ju ladda upp för lördag. Tilltugg? Glass indeed.

Har precis sett det hundrade avsnittet av One Tree Hill by the way. Varje avsnitt är i snitt 43 minuter skulle jag gissa. Så alltså har jag sett 4300 minuter. Det vill säga 71 timmar och 40 minuter.. Alltså ungefär tre dagar. Fast, när jag delade upp det i dagar lät det ju inte så mycket längre.. Det är ju bra. Vi vill ju inte att folk ska tro att jag inte har något liv alls..

Nåväl. Skola imorgon.. Diskussion om bananer. Mer spännande än så blir det icket. Godnatt gott folk.

...

Biljetter är bokade!!!

mindre än tre


Linnéa berättade precis för mig att SATC har premiär på fredag torsdag (det var tydligen en dag tidigare..). FREDAG! TORSDAG! Jag visste ju att den hade premiär inom den närmsta framtiden, men inte en så här nära framtid. Och nu måste jag se den i helgen!! Dock visste hon inte om hon kunde se den då.. Men då får jag dra med mig någon annan. Eller så får jag gå själv.. För god damnit jag ska se den!

reservdelsman


Jag satt och gjorde en adressregistergrej när jag såg detta. Och jag förstår ju som vad yrket går ut på.. Men fortfarande... Är det bara jag som kommer och tänka på Plåt-Niklas..?

kludd

Tanke. Är det inte fruktanssvärt onödigt att lägga ut bilder på sig själv täcka över en del av bilden för att t ex munnen blev ful..?



Är det inte lättare att ta en bild man blir nöjd med istället..?

Och vars går gränsen egentligen? Hur mycket är det okej att täcka över innan man ser ut som en idiot?

Så här mycket?


Eller så här mycket?


Eller varför inte bara köra hela vägen ut..?



banananananas

Miracles didn't happen. Men jag var in till stan för att heja på tjejerna. De borde gå i mål ganksa snart. Efter lite hejande och highfiveande gick jag och köpte godis. Lite gott och blandat och kallechoklad. Nu ska jag bädda ner mig med godiset och himym säsong 1 play all.. Or what do you say? Sen borde jag läsa på lite om bananas.

Justja. Ni vet skämtet 'Heter de a ananas eller an ananas? Det heter ju a pineapple'. Thought so. Hur som helst har jag aldrig fattat att man sätter antingen 'a' eller 'an' framför. Jag trodde bara att det var anananas eller ananas.. Men så var det icket.

miracles

Jag blev sjukare. Men jag kör på förnekningstekniken. Och imorgon proppar jag mig full med mediciner och springer på ren envishet. Låter det bra? Ja.

Och by the way, Linnea berättade för mig nyss att det finns något som heter 'trice', if you remember.. Där ser man, man lär sig något nytt varje dag.

Ikväll blir det nog Dear John i min ensamhet och förhoppningsvis ett mirakulöst tillfrisknande.

Och ja. Jag håller med Marshall. Miracles do exist.  
Och jag sitter vid min mors dator där högtalarna har gått sönder så jag hoppas dom inte pratar spanska i klippet eller något...



need. to. hang. in. there.

Nu har jag sett trailern till SATC. Och jag har bara en sak att säga:

JAG SKA SE DEN!

Tagga. Nu plugg till.. hm, typ nio.. Jobbigt. Måste. Hålla. Ut. Snart. Sommar. Lov.

Oh, by the way. Mitt sommarjobb. Luleå Konståkningsklubb..? Odd, but not extreme. Blir säkert trevligt. Minuset? Det är på Coop Arena. Säg hej till My som måste cykla till Coop Arena i tre veckor och förmodligen kommer äta mackor dom tre veckorna också..! Nåja. Allt är bättre än förra året.

pink

Jag är rädd. Halsontet får inte bli värre. Var ute och sprang idag. Dålig idé..? Lär vi ju upptäcka imorgon.

Då jag förövrigt har sovmorgon. Awesome.

Jag borde måla tånaglarna. That sounds unnice. Men jag borde. Jag planerar klackar imorgon. Fina fötter är therefore ett måste.

Orkar jag? Ja. Lite målande, lite oth, lite sova tidigt. Fint.

cause i would walk fivehundred miles. run you say? i don't know...

På lördag är det milen. Och jag är taggad. Jag, my-eriksson-har-aldrig-sprungit-mer-än-en-meter-my. I know. Men just nu känner jag hur min hals inte mår bra. Och det är illa. Men om jag ignorerar det så borde det gå bra. Jag ska dricka te ikväll. No way in hell att jag är sjuk till min första mil.

Kom och tänka på det när jag skrev det här inlägget. Jag har aldrig någonsin sprungit en mil. Aldrig. Så det blir min första gång. Jag har tänkt att det är lite som att man säger 'Jag har aldrig blött näsblod' (och så har man det ;ppPppPP he he). Men så har man gjort det när man var liten och man kommer bara inte ihåg det idag. Men så är det ju inte nu. Jag har aldrig sprungit en mil. Finito lixx.

Så det ska bli spännande. Jag taggar. Heja på mig!

lilla my


Jag har alltid velat ha en tatuering. Men jag vet att jag kommer bli missnöjd om jag gör en, perfektionisten i mig kommer defefinitivt att kika fram. Hur som helst resulterade tråkig lektion i dessa två tekningar, varav den under är signerad Linnea. Nicenice. Nu; glass plus sol lika med glad My.

i disagree

Jag gick hem från bussen i godan ro (heter det verkligen så..?) och kände hur jag plötsligt fick något i munnen. 'Ett hårstrå' tänkte jag och tog upp handen ur fickan för att ta bort det. Men när jag kollar på mitt finger så är det inget hårstrå.. Det är en insekt. Ett grönt litet flygfä som bestämde sig för att min mun var lämplig att flyga in i. Kul för honom, mindre kul för mig. Fast ja.. minst kul för honom kanske, I kinda accidentally not on purpose killed him..

heellåå

Idag har jag sytt. Så husmoderligt av mig. Jag sydde en ficka på mina skjorts så jag har något att ha mobilen i. Väldigt praktiskt. Den är blommig och inte så fin. Men whattaheck den syns ju inte!

Är lite dålig på att uppdatera. I'll get right to it. Or not.. Men jag ska bli bättre så fort jag har tid.

So ling.

noll ett fyrtio ett

Oj, vad hände med uppdateringen..? Nåja. För tillfället har jag ett såkallat "genomskinligt" plåster på mitt finger. Det syns.. Jag och Linnea gjorde vårat eget Scattergories idag. Sen kickade vi Malins ass i det. Fast sen kickade dom mitt ass i Alias. Frysta hallon och chokladbollar serverades. Myche gott. Nu är jag trött och ska sova. Or something like that. Back on track med uppdateringen tomorrow!

question

Ikväll bär det av till Henke. Fortfarande oklart vad det blir för filmer. Men det blir säkert trevligt.

Need to ask something. Har tänkt fråga Linnea det här, men glömmer det. Men om jag skriver det i bloggen, då borde hon ju svara..

Hur får man in youtubeklipp i bloggen, fast utan bild? Alltså bara ljud. Tack på förhand!

Nu; MAT MAT MAT!

don't know what to say

Jag har precis sett Bella & Tyra Show. Kissie var gäst.

...

Jag vet inte riktig vad jag ska säga. Det var det konstigaste jag någonsin varit med om.. Ni måste se det. Åtminstone intervjun och eftersnacket. För alltså.. Nä, jag vet inte ens vad jag ska säga.

Jag säger bara som Ola Salo sa efter han vunnit melodifestivalen; 'Det här är det mest absurda jag någonsin varit med om'. Eller jag tror då det var det han sa, allt jag kommer ihåg är att jag tyckte det var weird att han använde ordet 'absurd'.

video


Henke tycker om att skrämma oss tjejer, framförallt mig. Han har skrämt oss x antal gånger och just nu planerar vi revenge. Idag på fikatisdag på onsdag hade jag med mig kladdkakeliknande grejer. Dom gjorde oss törstiga och jag skulle gå och hämta vatten åt oss alla. Jag kunde bara bära fyra glas, så det var så många jag tog. Och glasen är väldigt små, så jag fyllde dom väldigt fullt. När jag kom tillbaka till klassrummet hände detta...

I have really good friends.. Men till och med jag måste erkänna, det var väldigt roligt..




i'm good

Jag och Linnea körde lite Sitch Dog (eller hur det nu stavas) idag. HIMYMfans förstår vad jag pratar om. Och jag kan ju bara säga såhär; 4-0 till My. But then again, när vinner jag inte..?
To be continued..

man with a plan

Jag tränade innan skolan idag! Visserligen var det sovmorgon, men bara till halv tio. Jag är bra.

Efter skolan gick jag och Linnea in till stan för att hitta en present åt Stina. We didn't have a plan, men för att vi är awesome lämnade vi stan med en finfin present åt Stina. Så tagga torsdag.

Och på fredag ska jag tydligen på filmkväll. För att citera Henke 'Det blir viktiga filmer som ni har missat i livet.'. Sounds good.

ris och ros

Ni vet hur i t ex reklamer man alltid säger att något är kritikerrosat?

Jag har alltid tänkt att det varit något dåligt och jag har inte riktigt förstått varför man vill skylta med att kritiker inte tycker om ens arbete. Men för ett tag sen insåg jag vad det betyder. För mig är kritik någonting dåligt. Då menar jag inte att jag inte tycker om kritik, men får man kritik så är det ju för att något kan förbättras. Alltså kritiserar man de dåliga sakerna. Jag har aldrig fokuserat på andra delen av ordet; rosat. För det är ju något positivt, det fattar till och med jag.. Så nu förstår jag innebörden av ordet. Finally. Nu återstår bara en fråga; finns ordet kritikerrisat..?

walk of shame


The walk of shame.

På lunchen började vi prata om hur pinsamt det är att trilla när man är själv. Tror jag skrivit om detta.. Hur som helst, det är en sak som alla som ramlar har gemensamt; vad de gör efteråt.

Åtminstone jag gör det. Man faller. Sen ställer man sig snabbt upp och fortsätter gå som att inget har hänt. Hur ont det än gör. Hur snöig man än blir (förutsatt att det är vinter..). Men man stannar inte. Man fortsätter gå som om det var planerat att falla på det där stället.

Men vem lurar man egentligen? Både du och jag vet att jag inte ramlade med mening. Och både du och jag vet att jag just nu håller på dö av pinsamhet. But you still do it.

talking on the phone is a tricky thing to do

I did a vlog. Om den pinsamma stämningen som uppstår när någon inte säger hejdå två gånger, vad man alltid säger om någon busringer och varför man alltid ska säga hejdå innan man lägger på. Not the best I've done. Jag blev lite lat i slutet så det kan vara lite editingmistakes osv osv. Men enjoy.
Och på stället där jag säger 'om någon busringer' så menar jag om någon busringer och inte säger något när man svarar eller alternativt att det ringer men det blir något fel och man kan inte höra personen på andra sidan. Nåja, ni kommer att förstå min poäng.


one tree hill less than three

As some of you know så kollar jag på oth väldigt mycket (för det är väldigt bra). Och ett avsnitt jag såg hette en ascleaver sak. Så jag tänkte dela med mig av den med er. Det tog ett tag för mig att förstå. Och egentligen är det väl inte så roligt, men avsnittet hette iallafall;

Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends.

Just thought it was clever.

By the way, vlog kommer snart..!

singoalla


Gissa vad jag åt till middag idag! Rätt. KEBAB! Det var myche gott! Det var också Singoalla Lakrits. Nu tänker ni säkert 'Men My, laktrits i en kaka?! Det måste ju vara jätteäckligt'. Och det trodde jag också innan jag smakade det. Men det är förvånandsvärt gott. So give it a try gott folk. Plopp Laktrits funkar också.

megavideo

Just nu är megavideo min vän. Imorse lyckades jag se tre othavsnitt, det vill säga ungefär 120 minuter utan att den dumma timelimitgrejen kom upp. Fast efter det tredje avsnittet, var klockan ett och jag insåg att det nog är dags att kliva upp.. Vilket jag också gjorde. Och nu bär det av till Rutvik för ännu ett födelsedagsbarn plus lite tårta till moi!

funny

Har ni sett adressändringreklamen? Bra. För en utav dom är hysteriskt rolig.

En man och en kvinna sitter och äter och mannen öppnar ett kuvert och läser det:
'Er son måste komma till sjukhuset och ta ut ärtan han petat upp i näsan.'
'Vår son? Gunnar är ju över 50 år gammal..'

I don't know varför jag finner detta så otroligt kul. Men se det så förstår ni!

bastu

Igår när jag och Linnea var på väg in till stan för bastuhäng valde min cykel att ge upp. Mitt på Bergnäsbron. Framhjulet slutade snurra. Don't ask how.. Det slutade att vi fick dra/bära cykeln till Robin..

Och nu måste jag bara berätta för min mamma att hennes älskade cykel inte riktigt funkar längre..

Och förresten. Bastning är sjukt underskattat. När vi kom tillbaka till Linnea igår sa jag att det inte var rättvist att inte jag hade en bastu i källaren också. Linneas svar..: 'Men vi har ju en bastu..'. OMG. Varför har jag aldrig tänkt på det.. Fast sen är det ju ganska värdelöst att basta med Linnea. Men ändå. Linnea. En dag ska vi basta. Okej? Bra.

stockholm


Bästa turistbilden från Stockholm.

Jag saknar Stockholm. Malin frågade om jag ville åka in till stan idag. Men seriöst, jag orkar inte. Allt känns så otroligt litet. Linnea frågade om jag ville hänga med ut, för det är sol. Men jag vet att det inte är i närheten lika varmt som det var första dagen i Stockholm. And that makes me sad. Fast jag sa att jag kommer iallafall. Så nu måste jag kliva upp, äta frukost och göra mig iordning på typ 40 minuter. Men jag är snabb.

psi

Psi, psi, psi. Where to begin..? Det var kul. Fett jobbigt. Men kul. Vantarna stank. Jag har tvättat händerna. Jag ska göra det igen. Kommer troligtvis gå på det igen. Time will tell, och som jag skrev på engelska nationella 'and I'm looking forward to it doing so'.

Kul grej. Jag är inte så bra på höger och vänster. Eller ja, jag vet ju vad som är vad men min förvirrade hjärna blir lite.. ja, förvirrad ibland. Hur som helst hade vi tagit på handskarna och säger att vi ska stå med vänster ben fram. Av ren vana kollar jag ner på händerna. Jag har ett födelsemärke på höger hand så jag vet alltid vilket håll höger är. Men nu hade jag ju vantar på mig.. Lite panikisering dära. Men jag pulled it together och räknade ut vilket håll vänster var. Thank god for that lixx. Man vill ju inte skämma ut sig och sätta fram höger ben.. Vilket jag gjorde x antal gånger under passet. Men ingen märkte något. Tror jag..

Nu: dusch. Sen: guess? Right. OTH!

vanilla

Jag dammsög idag. För någon vecka sedan råkade jag spilla ut vaniljsockret och dammsög upp det med samma dammsugare som jag använder idag. Vet inte riktigt hur en dammsugare funkar, men det blåses ju iallafall ut luft där bak. Resultat: mitt rum luktar vanilj just nu. Men det är väl inte helt fel det heller...

Och ja, jag har dammsugit. Och städat. Och tvättat. Am I awesome or awesome..?

kommentarer


Jag gillar att få kommentar (pik till läsare..) och speciellt när det är kommentarer från en vis man. This totally made my day!

stop spoiling my history

Kom och tänka på något på historian. Kommer inte ihåg exakt vad vår lärare sa, men vi höll på prata om upplysningstiden och hon säger att något land senare förklarade krig mot något annat land. Och min första reaktion var 'Det ville jag ju inte veta!'. För för mig kändes det som att hon spoilade historien. Vilket kanske låter lite dumt.. Men man vill ju inte gå händelserna i förväg. Just saying..

baskiceball..? why not isketball? oh, just shut up.

Varit på basket ikväll. The boys regerade på planen. Och ja, dom vann. Finfint. Åt för mycket godis. Nu har jag ont i magen..

Hej, let's trösta mig själv med oth. Sounds good. Bye.

ahamoment

Jag får ofta ahamoments. Antingen betyder det att jag är väldigt awesome, eller så betyder det att jag är lite efter.. Denna ahaupplevelsen stämmer nog bäst in på det senare..

Hur som helst. Igår kväll insåg jag något. Bregott. Bre gott. Bre gott på mackan. Hur jäkla sneaky var inte det då..? Och nu till frågan som förmodligen kommer utpeka mig som den idiot jag är.. Men, har ni någonsin tänkt på det..?

yawn

Här är återkommningen (you get it Linnea) med svaret. Eller ja.. jag blev lite lat. Och orkade bara kolla det på ett ställe. Så vem vet.. Det kanske är fel. Det kanske är rätt. Who cares..?


Så, enligt Calle hära är det därför gäspningar smittar. Och jag väljer att lita på honom. For now anyway.

Fun fact 49: När jag började tänka på gäspningar, och började googla om det och så kunde jag inte sluta gäspa.. I guess it really smittar..

...


Jag kollar på Svenska Hollywood fruar. I vanliga fall brukar Jasmine var här. But not today. Måste säga att programmet inte är lika bra utan henne.. Just wanted to let you know.

Men.. Det var en sak jag tänkte på. Gäspar smittar ju. Tror jag. Fast det kanske bara är en myt? Fast det är ju typ inte det..? Nåja. Om det inte är en myt. Hur? Hur kan det smitta? Det borde vara omöjlgt. Jag tror jag ska googla det. Återkommer med svar snart.

filidutt

Tre personer fyller år på onsdag. That's odd. But not extreme.

Idag skulle Linnea köpa filidutter i en sådan där godismaskin. Men den trillade inte ner. Så hon var tvungen köpa en till. Askul. Och mer filidutter till mig.

Lisa Kudrow ska gästa i Courtney Cox's serie Cougar Town. Alltså Pheobe från Vänner gästar Monica från Vänners serie. That's going to be odd. But awesome.

once, twice.. trice..?

Jag är en dålig bloggare. Har inte riktig orkat bloggat senaste veckan. Har mest sovit, pluggat och sovit lite mer..

Nåja. Valborg var trevligt. God mat, trevligt folk och nice badtunna. Linneas födelsedag var trevlig. God mat, jag åt dubbelt så mycket som alla andra. Och nej jag överdriver inte. Linnea fick fina presenter. Och jag och Stina kickade ass i Alias. Big time.

Och en sak jag kom att tänka på. 'En gång' på engelska heter ju 'once', 'två gånger' heter 'twice'. Men heter 'tre gånger' bara 'three times'..? Man tycker ju det borde ha ett liknande namn.. Typ.. 'trice'..?

RSS 2.0