i got a plan.

Jag kom på något supersmart igår! Känner nämligen en känd person. Han är med i ett band som typ är ganska känt för dom som gillar den genren. Ja, men i alla fall kom jag på den briljanta idén att få hans autograf och sen sälja den på typ tradera, blocket eller nåt! I'm gonna be rich!



Förresten har min mobil kommit nu! (A) Glad som en hög smurf eller nåt..! Eller den kom egentligen igår, men var hos mina kusiner hela kvällen så orkade inte ens öppna kartongen typ. Men nu har jag joxat och floxat med den hela kvällen! I'm happy!

klagomål.

Är lite arg just nu. Eller arg och arg, men finns inget bättre ord..
I julklapp fick jag ett presentkort på 200 kr på Make Up Store. Idag så gick jag in på MUS för att köpa en concealer. Hittade dock ingen så kollade på reabordet dom hade. Där fanns ett supersnyggt läppglans i röd nyans. Det kostade 60 kr så jag bestämde mig för att köpa det. Så när jag går till kassan och visar fram presentkortet så säger hon i kassan; 'Nu kommer du att förlora 40 kr' och jag bara; 'WHAT?!'. Haha, kanske inte riktigt så. Men jag frågade varför, då sa hon att man bara kunde få presentkort på 100 kr, 200 kr, 300 kr osv. Så jag kunde inte få tillbaka ett presentkort på 140 kr, och jag kunde tydligen inte få ett tillgodokvitto heller. Dålig stil av MUS tycker jag. Jag menar om jag köper något för 110 kr, betyder det att jag förlorar 90 kr då. De förväntar sig ju att man betalar exakt 100 kr, 200 kr osv! Så jag gick utan att köpa läppglanset. Inte värt att förlora 40 spänn på!

Brukar alltid kontrolläsa min inlägg innan jag lägger upp dom, men har aningen bråttom nu så hinner inte. Ni får leva med stavfelen eller andra konstiga saker! Hejj!

i taket lyser stjärnorna.

Den filmen skulle jag vilja se, vet dock inte om jag vill se den på bio. Har som sagt lite svårt för svenska filmer. Jaja, det var inte det inlägget skulle handla om. Jag var iaf inne på SF's sida för att kolla på trailern till 'I Taket Lyser Stjärnorna' då jag kände igen en snubbe asmycket! Så googlade lite, och gissa vem som spelar Sakke (tror han heter så) i filmen?!

Tsatsiki!



Hittade ingen bild på han från 'I Taket Lyser Stjärnorna, men kolla trailern på SF.se!
Hade länkat dit om det inte hade varit så att min datorn är knäpp och stänger ner internet titt som tätt!

Kommer kännar skumt som fan att se han som någon annan är Tsatsiki!



Fick nyss ett samtal, från Entreprenörsgymnasiet (stavning?). Haha, dom försökte förmodligen ragga lite elever. Dom frågade vilken linje jag valt, jag sa Samhälls Internationella och Samhälls. Då sa hon; 'Okej, det var allt jag ville veta. Hejdå!' Hade jag sagt att jag inte valt hade hon säkert försökt övertyga mig att välja Entreprenörs. Tur jag redan har valt då, det är så jobbigt att vara artig i telefon!

djupa samtal.

Idag under lunchen började jag och några vänner diskutera meningen med livet. Ett väldigt jobbigt ämne. Det är ju omöjligt att veta och vi kommer nog aldrig få reda på det heller. Efter ett tag insåg vi att vi aldrig skulle komma fram till något så vi sluta prata om det.

Något jag tänkt på är att innan Big Bang (jag tycker det är troligaste förklaringen till våran existens) fanns ju inget. Men hur kan inget finnas? För när jag tänker på innan Big Bang tänker jag typ rymden fast utan planeter, stjärnor och tjofs. Men om det fanns mörker fanns det ju något, eller hur? För inget kan ju som inte finnas. Och om det nu inte fanns något innan Big Bang var kom de två stenarna som typ kolliderade så att molekyler och shit skapades?

Ja, ni ser. Man kan prata om det här hur länge som helst utan att komma någonstans så jag tänker sluta nu!


msn.

my säger (18:14):

har snart skrivit färdigt den, måste bara måla en bild..

vad gör du då?

Linnea säger (18:14):

funderar över apgymnasiet!

my säger (18:14):

haha, ska du gå apgymnasie? visste inte att du var en apa.. xD

Linnea säger (18:15):

ha ha.

Jag är rolig, Linnea är bitter..


mr morrison.

Sitter här och lyssnar på James Morrison's andra album; 'Songs For You, Thruths for me'. Det är faktiskt riktigt bra, har lyssnat på kanske fem låtar så alla andra kanske är dåliga. Men tvivlar på det, han förra album - 'Undiscovered' - var ju också bra. Hoppas detta album är lika bra! Jaja, nu ska jag återgå till lyssnandet och pluggandet!




Smärre chock! En tjej började precis sjunga i en av låtarna. Did not know att han sjöng en duett! (Här blandar vi engelska och svenska hejvilt!) Jaja, låten är bra!

höga eller låga.

Höga eller låga klackar? Det är frågan. Personligen tycker jag inte skor med lägre klack än cirkus 8 centimeter är snyggt. Jag tycker att man antingen har höga klackar eller inga alls. För ballerina är jättefint! Men halvhöga pumps, not for me anyway! Fast sen så tycker jag inte att man ska ta på sig ett par 10 centimeter höga pumps om man inte kan gå i dom. Kilklackar kan vara lite lägre, det ser ändå hyfsat bra ut. Men när man har lågklackade skor tycker jag fötterna ser så stora ut. Hur små fötter man än har. Men ja, det är bara min åsikt..!

DS_242678_A.tif 
5 centimeter klack. För lågt enligt mig!

DS_245157_A.tif
9 centimeter klack. Mycket vackert!

DS_245129_A.tif
0 centimeter klack...

DS_239310_A.tif
Kilklackar kan dock ha lite lägre klack...

men hög är också snyggt!



Så, antingen högt klackar eller inga alls. Inget tjofs därimellan!

090125

Idag beställdes en ny mobiltelefon från Halebop. En w902i blev det. Ringer det några klockor? Om inte är det den som är på bilden nedanför:



Just nu har jag en w300i:



Den är helt okej, men kameran är apdålig och jag har tappat den i backen ett antal gånger så den är lite glapp och tjofs!
Det kommer bli jobbigt att vänja sig med en icke-luck-telefon. Kommer glömma att låsa den, för nu slår jag ju bara igen luckan. Och knapparna är typ mindre. Men får tänka positivt, den har apbra kamera (5 megapixel, autofocus och blixt)
och walkman och det är typ bara det jag vill ha i min mobil! Så jag är nöjd, den kommer om 2-5 arbetsdagar eller nåt sånt. Wii!


stressad.

Jag känner mig stressad. Anledningen: Mor sa att jag kunde gå ner på konsum och köpa en pizza eller nåt. Vet inte varför jag är stressad över det. Men stressad är jag..


Undrar över något. När jag inte uppdaterar en dag så minskar mina besökare den dagen. Och när jag uppdaterar har jag fler besökare. Men hur kan dom veta om jag uppdaterat eller inte utan att ha varit in och kollat? Jag menar, sitter ni typ och säger till varann; 'gå inte in på My's blogg, hon har inte uppdaterat'?
Jaja, bara en fundering! Tjo!


man lär sig något nytt varje dag.

Idag lärde jag mig något nytt. Om det blir utvisning i en hockeymatch (eller typ avvaktande utvisning) så fortsätter man spela till laget där någon blivit utvisad tar i pucken. Och då är det smart om det andra laget tar ut målvakten för att få en till spelare på plan. För då blir det sex mot fyra. Vilket är bra. Och laget med utvisningen har ändå ingen chans att göra mål för när de tar i pucken så blåser man ju av. Typ.. Tror det var så i alla fall!

helgen.

Den här helgen har spenderats mest framför TV:n. Eller ja, datorn blir det ju. Har iaf sett massa filmer;

Mamma Mia
- Har jag sett förr, trevlig må-bra-film!

Wild Child
- Komedi med Emma Roberts, ganska rolig. But that's it..

Untraceable
- Thriller jag också sett för, bra men aningen äcklig.

High School Musical 3
- Skäms typ för att ens nämna det här, eftersom dom är så sjuk dåliga. Men vi hade tråkigt, och vi såg typ bara 15 min..

Twilight
- Även denna har jag sett förr.. Filmen är bra, men böckerna är så mycket bättre. Läs dom! 

Perfect Stranger
- Bra och spännande thriller typ, oväntat slut.. Dock lite förvirrande!

United 93
- Planen var att se den här filmen på söndag kväll, men things got in the way så hann inte.


satan i gatan.

Varför låter oljud illa, oljud borde väl inte låta alls? Och varför är inte orolig motsatsen till rolig?

Think about it!


tankar.

Undra hur dom egentligen väljer snickare till typ Roomservice och andra byggprogram? Sätter dom in en annons i tidningen eller? Och i det nya programmet som ska börja på femman (Arga Snickaren), hade dom typ en audition där man såg vilken snickare kunde spela argast? Eller var den här snickaren som ska vara med känd för typ hur arg han är? För om han inte är arg på riktigt så blir det ju inge kul. Jaja, bara lite tankar en onsdagseftermiddag.. Nu ska jag sno tillbaka Linnea från Johanna!

no-pluggning och brödkastning.

Just nu sitter jag i Linneas soffa med hennes Håkis bärbara dator. Linnea hjälper Linnéa och Malin förstå konkava och konvexa speglar. Känner verkligen hur mycket jag vill ha en bärbar dator nu. Det hade varit underbart! Tjohej!

Känner att det här inlägget vart grymt tråkigt, med det får ni stå ut med.
.

skratta eller inte?

Något jag tycker är pinsamt och som jag råkat ut för flera gånger är när man halkar ute då man är själv. För om man ska gå någonstans med en kompis och man råkar halka så kan man ju skratta åt det med kompisen. Men om man är själv ser det ju aningen puckat ut att börja skratta. Och ja, när jag säger halka behöver man nödvändigtvis inte trilla på rumpan utan bara halka till så man håller på tappa balansen. Men iaf, när jag halkar blir min reaktion direkt att börja skratta. För jag tycker det är kul, sen inser jag att jag kommer se något konstig ut om jag står och skrattar för mig själv. Men då blir det ju som att man låtsas som att ingen har hänt och bara går vidare, och det ser ju minst lika dumt ut. Något tips på hur man ska vara efter man halkat?

När jag skrev det här inlägget kom jag att tänka på en grej som hände mig för några år sen. Jag och Josefine var och kollade på majbrasan (vi var typ 10-11 kanske..). Vi började iaf "leka" lite. Vi körde typ inte stöta mark, fast vi hoppade mellan isfläckar. Så när vi skulle hoppa till en isfläck halkar jag då jag landar och hamnar rakt i en vattepöl som ändå var hyfsat djup för att vara en vattenpöl. Och eftersom det var en allmän majbrasa eller vad det nu heter, så var det ju ganska mycket folk där. Och alla började ju som skratta, för när jag reste mig upp såg det ju ut som att jag typ kissat ner mig. Så jag var tvungen cykla hem och byta byxor. Det var grymt pinsamt, då var det inte ens kul. Nu när jag tänker tillbaka på det skrattar jag ju, men då ville jag bara sjunka genom jorden...


sex and the city.

Imorgon. Halv åtta. På trean. Avsnitt ett. Säsong ett. Me happy!


tjuvlyssnat.

Tjuvlyssnat är en sida jag besöker med jämna mellanrum. Om ni undrar vad det är för någon sida, gå in och kolla!
Jaja, idag läste jag apmånga grymt roliga tjuvlyssningar på raken. Första gången det hänt. Och min första tanke var, 'dom här måste jag lägga upp i bloggen'. Så here they come:
'Vi slapp åtminstonde höra om 2 och 69...'
'You don't loose your sense of humour just because you've got Aides'
'Hej, jag känner dig, men orkar inte prata'
'Surf 'n' Turd'
'Det var antagligen honey-håll-i-daj-dipp'

Men min all-time favourite är och kommer alltid att vara --> den här!

hot or not.

Jag ogillar konstiga saker. De flesta gäller mat. Jag gillar konstig mat som sushi och friterad bläckfisk. Men när det kommer till vardagsmat så är det mycket jag inte gillar. Däribland:
- Korv (smakar salt och fett..)
- Bröd (hårdbröd är okej, annat bröd växer bara i mun..)
- Lukten av lök (det luktar sopor, av någon konstig anledning..)
- Våfflor (för sött, och börjar bara må illa av dom)

Men sen så finns det saker jag gillar också, och något jag älskar över allt annat (nja, kanske inte mer är familj och vänner. men ni fattar) är SKOR! Hade jag varit rik hade jag drunknat i skor. För min skosmak kommer förmodligen inte ändras så snabbt, och då kan jag ju ha alla skor jag köper jättelänge för mina fötter kommer inte växa mer. Och skor är finare än kläder, det är bara så. Mina senaste crushes är ett par spetspumps från Scorett som jag nog ska köpa när jag får pengar. Dom kostar 400 kr vilket jag tycker är ganska bra. Sen ska jag nog beställa dessa i brunt, men det blir förmodligen närmare sommaren. Idag tänkte jag köpa ett par skor också. Det var halva reapriset så dom kostade bara 125 kr, men jag orkade inte så det blev inte. Men mitt mål är: när jag är vuxen ska jag ha 365 (minst..) skor så jag aldrig behöver ha samma skor en enda dag på ett år! Finfina mål i livet hära..!
 Marc O'Polo: 71MW3461































sista dagen.

Har ni tänkt på att IKNOW uppochner är MONKI med ett bakvänt K?


när man är uttråkad..

..får man vara påhittig!

svenska.

Svenska är inte det enklaste språket direkt.

Till exempel:
En video - Flera videosar
Det låter inte bra, inte enligt mig i alla fall.
En taxi - Flera taxisar
Det tog mig några innan jag kom på att det fullständiga ordet är 'taxibil' så i plural heter det ju 'taxibilar'...

Något annat som är väldigt frustrerande och som ni säker hört förr är:
Ett rädd lejon.
Man vill säga 'ett rätt lejon', men det heter ju 'ett rädd lejon'. Men det låter fel.
Vi får väl helt enkelt dra slutsatsen att lejon inte är rädda.

how did we get here?

Idag har jag tagit mig tålamod och tid att lägga in lite ny musik på mobilen. Så tänkte passa på att dela med mig av min ypperligt bra musiksmak. Enjoy!








tankar i slalombacken.

Oj vad det vattnas i ögonen.
Nej, det heter ju inte vattnas.
Men, vad heter det då?
Justja, tåras.
Fast varför kan man inte säga vattnas?
Det vattnas i munnen, tåras i ögonen.
Men tårar är ju vatten, saltvatten.
"We are all the winners, we are all the best..."

RSS 2.0