curtain

Jag brukar sällan dra upp persiennerna i mitt rum. Mest på grund av lathet. Idag har jag dock gjort det. Men varje gång jag nu kollar ut genom fönstret möts jag av  bländande, ljusa och alldeles för soliga "utomhus". Så varje gång jag sedan ska kolla på något annat, inomhus, ser jag inget annat än svarta fläckar.

Antingen kan jag ta det som en pik att ha perisennerna uppe oftare och vänja mig eller så skiter jag i det och låter den vara neddragna till mörkare tider. Det lutar åt det senare.

yesterday was thursday, thursday. today it is friday, friday. we we we so excited.

Jag säger att jag ska börja blogga igen och sen försvinner jag. Bra jobbat My. Nä, men så här är det. Jag var till stugan och staplade ved. Ett väldigt glamoröst jobb om jag får säga det själv. Mycket fikapauser iallafall.

Förövrigt har tydligen Friday (don't pretend you don't know which song I'm talking about..) tagits bort från Youtube. Varför är en historia jag inte orkar berätta, men vi måste ju alla hålla med om att det är synd. Tur man redan har den på mp3n (for real)(och nej, jag har ingen ipod, orka vara mainstream liksom).

well, f you right back

Med det allt varmare vädret och allt färre bussar som går har jag cyklat väldigt mycket på senaste tiden. Och varje gång någon cyklar om mig, oavsett om jag cyklar snabbt eller långsamt tar jag det som en personlig förolämpning.

Jag ser hur det, på ryggen på den förbicyklande cyklisten står "f you, jag cyklade om dig". Och varje gång tänker jag "men f you right back, jag kan cykla om dig om jag vill".

Nu kanske det bara är jag som någonsin tänkt på detta. Men jag blir förolämpad. Ja, kränkt till och med. Men kommer jag cykla snabbare för att slippa bli förbicykad? Kommer jag försöka cykla om de som cyklat om mig?

Svar nej. Det skulle ju kräva fysisk ansträngning.

here we go

För ett par dagar sen fick jag ett sms av Linnea där det stod "Börja blogga."

Vi vill ju inte förarga Linnea så jag ska göra mitt bästa med att återuppta bloggandet. So, here we go.


Gammal bild, men man tager vad man haver.

RSS 2.0