goodbye tvåtusennio, hello tvåtusentio

Internet på min dator funkar inte. Jag ska vara klar om en timme och fyrtio minuter och sitter fortfarande i morgonrock. Yey, nyår äger...

Nåja, jag taggar för ikväll. Köpte ett kilo godis. Hoppas det räcker på tre personer... Kostade 4.90 per hekto. Så blev bara 49 kronor. Hur awesome var inte det då?!

Jaja. Ska sluta klaga. Imorgon är ett nytt år! (hahahha, jag älskar dåliga nyårsskämt!)

Bloggar nog mer nästa år. Kanske kommer ett inlägg ikväll om jag hinner och orkar. Tror ju ändå inte någon kommer läsa det i år..

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!


i never meant to brag (eller, det gjorde jag ju...)

Vet ni vad jag har sysslat med senaste x antal minutrarna? Skrivit ett tal. Yes you heard read right. Och det är ett seriöst tal. Jag och bruttorna skämtade nämligen för någon dag sedan om att jag borde hålla ett tal på nyår. Sen spårade det. Och nu har jag skrivit ett tal. Det är awesomefint. Och bruttorna kommer att älska det. Åh, jag är stolt över mig själv. Enda anledningen till att jag skriver det är inlägg är för att skryta. Jag har skrivit ett tal. Jag har skrivit ett helt fucking tal. Jag vet inte ens om det räknas som tal eftersom jag inte vet hur ett tal är utformat. Men det är fint. Och jag är stolt. Så, nu ska jag sluta skryta.


stolt

Jag och Linnea spelade Geni för någon dag sedan. Och en utav frågor var denna;



Fett stolt. FETT. Blir alltid glad när Luleå, eller Sverige för den delen nämns någonstans!

ghosts

Tror ni på spöken..? Om inte. Spana in bilden jag tog idag..

 

P.S. Nej, det är inget riktigt spöke. Det är Jasmine. No need to be afraid.

 


it's a beautiful day!

JAG HAR VODDLER! Shit pommes frites. Loggade in på msn. Står att jag har två nya mejl. En är en invite från Voddler. Jag laddar ner det. Jag har Voddler. Jag har VODDLER! Förstår ni hur awesome detta är? Nu ska jag sätta mig och kolla på She's the man. Awesome.

Och ja. Bloggningen har sugit idag. Men jag har kört skoter. Awesomiga dag.

..

Jag vill verkligen ha ett presentkort...

gratisbio




Hur får jag poäng?
Det finns många sätt att samla poäng på: Besöka hemsidor, bli medlem på vissa, delta i tävlingar osv. Det är 100% gratis, sedan finns det poäng du kan få genom att t ex handla på nätet.

Vad kan jag göra för poängen?
Du kan inte bara få biobiljetter utan även presentkort och tidningsprenumerationer!

Vart kan jag få presentkort?
Du kan hämta ut presentkort i över 90 butiker på GratisBio! Du kan välja presentkort som Kläder, Skönhet, Leksaker, Mat, Resor, Inredning, Elektronik osv.
Några av butikerna är H&M, GinaTricot, Kicks,  Dressman Lagerhaus, OnOff, Siba, Scandic, Ving, Ica, PizzaHut, TacoBar, Maxi, Dinsko osv.

GratisBio är också duktiga på att anordna tävlingar, om du har en egen blogg kan du skriva ett inlägg om GratisBio. Då får du mellan 5-1000 poäng och du är samt med och tävlar om ett presentkort värde 500kr hos Nelly!
Bli medlem redan idag! Ange my008 som värvare!

varning för lätt hysteriskt inlägg..

IHHHH! Imorgon. Ska. Jag. Köra. Skoter. JAG SKA KÖRA SKOTER. Ni förstår inte hur awesome detta är. Jag svävar på moln. Bokstavligt talat. Denna bild togs på mig nyss:


b.s. (<- before spotify)

Satt och läste igenom lite gamla mejl och hittade lite mejl från Linnea. I ett av mejlen förklarade hon vad Spotify var. Förstår ni?! Hon var tvungen förklara för mig vad Spotify är?! Shit. Det fanns en tid innan Spotify. Jag blir rädd bara av att tänka på det...


så skrämmande brutalt

När jag går från hem från bussen går jag förbi en typ container som det står Chao Yang på. Idag när jag och Malin gick förbi denna utspelades detta samtal;

Jag: Undra vad det är i den där Chao Yang-saken egentligen..?
Malin: Men det är väl typ prylar.
Jag: Eller kineser...
Malin: Haha, ja små kinesbarn.
My: Men gud vad brutal du är!

Sen började vi prata om annat och kom till slut in på The Sims. Malin har aldrig spelat The Sims 3 och jag sa att vi kunde göra det någon dag (för ja, jag har det. och det är awesome). Sen berättar jag att man kan bygga källare och följande samtal utspelas;

My: Man kan ju bygga källare i Sims nu!
Malin: Åh, vet du vad jag ska göra då?
My: Nä, vadå?
Malin: Bygga en källare och låsa in dig där i 26 år. Som Österrikekillen!
My: Men gud vad brutal du är!

project runway

Småtjock vit kille; 'It's like designing for myself. If i was a black girl...'

Fin kommentar!

scene 1, take 2

CRAP. Skrev nyss ett inlägg. Men så råkade lilla jag trycka ner internet. Och inlägget försvann. Gah. Nu orkar jag inte vara lika utförlig som jag var första gången jag skrev inlägget. Men det jag ville ha sagt var ungefär;

Jag har fått presentkort på Lovefilm i två månader. Googla om ni inte vet vad det är. Nu har jag valt ut filmer hela morgonen. Har dock inte ätit frukost. Gäller ju att prioritera.

Igår hade jag och Bunny musikalkväll. Vi såg Dreamgirls och Grease. Awesomenice.

Nu borde jag klä på mig. Eller kolla himym.. Lutar nog åt det senare.

julkul

Jag och min släkt sitter och kollar på en film. Kameran filmar en säck med mjöl, på säcken står det 'flour' vilket är engelska för mjöl (för er som inte visste det..)
Mormor: Flour (hon uttalade det flår, ni vet som man har på tänderna), det måste ju vara någon sån där smaktillsats..?
Alla: Mjöl mormor, mjöl..
Mormor: Jaha, flour (Den här gången uttalade hon det rätt..).
Morfar kommer in i rummet: Flower, det är ju blomma!

god jul / merry christmas / feliz navidad

I år hade vi internationell tomte. Yes you heard me. Tomten pratade engelska. Och han kom från Grand Canyon. Det var dock lite jobbigt att läsa på julklapparna då vi hade skrivit på svenska.. Men vi förklarade att 'god jul' är 'merry christmas' och 'önskar' är 'wishes'. Så allt löste sig.

Och ja, det är väl klart att det var den riktiga tomten. Varför skulle min morfar klä ut sig till tomte och prata engelska..? Det skulle ju bara vara konstigt..

091225

Julafton är över. Ni som säger att hela julen är över har fel. Ni vet det är ju faktiskt JULdagen idag. Och imorgon är det annandagJUL. Nåja, julafton var trevlig. Åt alldelens lagomt mycket mat, inte för mycket som alla andra verkar ha gjort.. Fick fina presenter. Spelade Guitar Hero halva kvällen. Och efter julklappsöppnandet blev det Rock Band istället. Awesome.

it's gone

Gjorde ju en egen kategori för dagens chokladbit. Men jag var sämst på att komma ihåg att inläggen skulle vara där.. Så har fått gå i arkivet och ändra. Och nu när alla chokladbitar visats skulle jag kolla igenom så att inget inlägg hamnat i fel kategori. Och gissa vad jag inte hittar?! 7 december. 7 december är borta. Skrev jag aldrig något den sjunde? Jag tror att det var då jag var hos Linnea, men jag har för mig att uppdaterade då ändå.. Nåja. Om ni hittar 7 december, så väntar en stor hittelön.

24 december





Dagens chokladbit tror jag skulle föreställa en gran.

Den sista chokladbiten. Lite sorgligt. But all good things come to an end.

Fun fact 43:
Varje gång jag ska säga 'den sista ...' så tänker jag på Ice Age. I första filmen, när dom ska ta en melon åt ungen från fåglarna. Fåglarna har tre meloner. När dom slåss om melonerna så försvinner två stycken. Sen ligger den tredje och sista melonen mellan dom och fåglarna säger 'den sista melonen'. Dom säger det väldigt dramatiskt, och av någon konstig anledning så har det fastnat. Så varje gång något är den sista tänker jag på det.

Nåja, naglarna målades igår. Blev inte rött. Blev inte svart. Blev vitt. Awesomebrawesome. Den efterlängtade julkänslan har fortfarande inte kommit, och nyss kom min mor in och berättade att min mormor och morfar tydligen är på stan och köper de sista julklapparna... Varför vara ute i tid liksom?

That's all for me. Så från oss alla (jag och Baloo...) till er alla (alla mina tio läsare), en RIKTIGT GOD JUL!

23 december



Dagens chokladbit; en släde med lite juleklappar! Smakade dock inte så gott. Kan bero på att jag borstade tänderna fem minuter innan jag åt det. Och tandkräm + choklad = dålig idé. Men då har vi lärt oss det till nästa gång i alla fall.

 

Förövrigt är klänning fixad och alla julklappar förutom en inslagen. Håret ska tvättas lite senare och naglarna ska målas ikväll. Vilken färg är oklart. Rött är ju juligt. Men det skär sig lite med klänning. Svart skulle se bra ut till klänningen, men hur juligt är det egentligen..? Hej i-landsproblem!

 

En sista sak. I år la jag ner tid på att göra julklapparna fina. Jag köpte papper och klistermärken. Det tog över två timmar att slå in sex paket. Men jag är mäkta stolt. Har ni sett snyggare julklappar?

 

 

 


creepy..

Idag inne på Vila spelades Santa Clause is coming to town. Och det var då jag la märke till texten.

He sees you when you're sleeping
He knows when you're awake

Det där låter ju bara creepy. En tjock gammal gubbe kollar på små barn när dom sover... Det säger väl allt. Förövrigt en mysig jullåt.

Fun fact 83:
Santa och Satan innehåller samma bokstäver. Coincidence..?


22 december




Dagens chokladbit föreställde en ängel.

Och i övermorgon är det julafton. Och det är nio dagar kvar till 2010. Tänk vad konstigt till sommaren; 'Beach 10'. Det låter ju bara jättefult. Vi kommar aldrig mer få uppleva 'Beach nollnånting'. Från och med nu kommer det alltid vara ett tiotal.. Konstigt. Och lite sorgligt. Tänk att vara född 2010, då är man en tia.. Själv är man en nittiotrea och det låter ju bra. Men tia.. Det låter konstigt, som att man är ett mynt.. Eller om man för född 2013. Vad är man då? En trettona?

Och på tal om mynt. Malin berättade ett skämt för mig igår. Det var inte så roligt. Men allt den kvinnan säger blir kul!

Skämtet löd:
Vilket landslag ryms i börsen; tennislaget, hockeylaget eller fotbollslaget?

Svar: Tre kronor ryms.



21 december




Dagens chokladbit föreställde nåt.. Vad vet jag inte. Smakade gott. Åts dock innan middagen. Och som Linnea (och alla föräldrar och vuxna i allmänhet) säger 'inget godis innan middagen!'. Men jag gick emot Linnea (och alla föräldrar och vuxna i allmänhet) och åt chokladbiten innan middagen. Busiga jag.

Förövrigt så har jag jullov nu. Och kladdkaka i frysen. Life's good.

Och förresten. Min policy på bloggen är minst två inlägg per dag. Och den har jag inte riktigt följt senaste dagarna. Och kommer förmodligen inte följa närmaste dagarna heller. Men det är ju jullov, så cut me some slack dudes!

Och en sista sak. Imorgon vaknar vi. Vanlig dag. I övermorgon vaknar vi. Vanlig dag. I överövermorgon vaknar vi. JULAFTON. Hur sick är inte det på en skala åtta till tre? Har so not julkänsla och julen närmar sig med bautasteg. Nåja, jag har ju tre dagar på mig att få lite julkänsla. Det ska jag väl klara av!

peppar peppar ta i trä

Var på väg att gå och lägga mig när jag klickade mig in på Aftonbladet. Och chocken jag fick. Brittany Murphy är död. Det här är fan större än Michael Jacksons död. Han har ju alltid varit lite skum, så det väntade man ju som bara på. Men Brittany Murphy. Hon var ju typ ung.. Konstigt alltså.

Har faktiskt funderat på det här. Eller ja, inte just Brittany Murphy. Men tänk om typ Kenza dog. Hur skulle världen (Sverige..) reagera. Jag läser hennes blogg ganska regelbundet. Man räknar ju som med att bloggen alltid kommer finnas kvar. Och den kan ju försvinna även om hon inte dör. Hon kanske bara bestämmer sig för att sluta blogga. Det skulle kännas konstigt. Att inte längre få veta vad hon gör på dagarna eller vad hon senast köpte för klänning. Inte för att jag direkt gillar Kenza, jag har ju inget emot henne heller.

Hur som helst. Konstig.

Nu borde jag sova.. Kanske.. Om exakt sju timmar och femtiotenminuter kommer min klocka att ringa. Så om jag vill få min beautysleep så kanske jag borde stänga av datorn nu. Eller så kollar jag på satc.. Hm.. Tough choice.

20 december




Vette tusan vad dagens chokladbit föreställde. God var den dock. Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Sweet. Jag taggar julbord, Kalle Anka, Aladin (chokladen, inte personen..) och julklappar!

Från en sak till en helt annan. Jag satt och funderade en gång. Om en tjej får ett barn i januari. Blir gravid igen ganska direkt efter hon fött det första barnet och det andra barnet kommer i typ november. Då är ju barnen födda samma år. Alltså kommer dom gå i samma klass. Men dom är ju inte tvillingar. Egentligen borde det ju inte vara så himla ovanligt att det är så, men ändå har jag aldrig sett det. En annan ska också. Om en tjej väntar tvillingar. Den ena föds den 6 april 23.00 och den andra föds 7 april 01.30. Hur blir det då? Firar man deras födelsedagar på olika dagar då?

19 december



 

Dagens chokladbit föreställde något sorts djur skulle jag tro. Oklart vad det är för djur dock.

Idag har varit en trevlig dag. Vill ni höra om den? Trodde väl det.
- Jag klev upp klockan 10.04. Jag kommer ihåg klockslaget så exakt eftersom det var exakt en timme innan bussen in till stan gick.
- 11.04 åkte jag in till stan med Linnea för att möta Linnéa.
- Vi chillade på.
- Vi gick till Sushi Bar, men dom hade inte öppnat så vi gick till Inpuls och kissade.
- Vi gick tillbaka tillbaka till Sushi Bar och jag åt sushi, Linnéa åt sallad och Linnea åt ingenting.
- Vi gick tillbaka in till stan och vandrade runt.
- Dom for hem, och då började det roliga.
- Jag köpte en julklapp åt min kära kusin.
- Jag gick till Ica och köpte godis och tidningen Damernas som innehöll... dadadam (trumvirvel!) SEX AND THE CITY-FILMEN! Jag är glad. Femtiofem kronor för en utav dom bästa filmerna ever. Nu vill jag bara ha boxen i julklapp (pik till mormor..).

Och nu ska jag skriva något jag inte borde skriva. Jag hinner inte läsa igenom inlägget. För Malin står och väntar och vi ska rulla till Linnea för att hänga. Men det är inte för att jag inte orkar. Det är för att jag inte hinner. Och om ni upptäcker eventuella stavfel. Kommentera! Bra. Då vet alla. Hejdå.

look-a-like


Lizzy Caplan?                                          Jennifer Esposito?

Hon till höger är ganska okänd men har bland annat varit med i Samantha Who. Och hon till vänster känner ni nog igen antingen från True Blodd eller Mean Girls. Dom har även spelat systar i en serie!

18 december


Dagens chokladbit, eller kanske borde säga kvällens, måste ju vara den sötaste hittils. En ekorre.

 

Nu har jag inte mycket mer att säga så vi klämmer in en till sak i det här inlägget.

 

Jag läser boken 'Sex and the City' just nu. Och kolla vad jag hittade i den igår.

 

 

Yey. Min födelsedag. Författare gillar verkligen min födelsedag.

 


food for life

'Senare' blev senare än jag tänkt mig...

Planen var ju att jag, Linnea, Stina och Henke skulle äta sushi idag. Men planerna ändrades när vi gick in på Sushi Bar och det inte fanns ett enda bord ledigt.. Istället gick vi och Gustav till Olivers. Och jag förstår inte att jag inte ätit där tidigare. 70 (80 kanske det var..?) kronor och du får äta hur mycket du vill! Och då finns det efterrätt (VANILJVISP!). Problemet är väl, eftersom man vet att man får äta hur mycket man vill så måste man ju äta mer än man orkar. Annars är det ju slöseri med pengar..



Portion ett. Jag lassade på utav ungefär allt som fanns. Riktigt gott var det. Ett klagomål dock; större tallrikar tack!



Portion två. Här insåg jag att köttet helt klart var godast. Så tog bara av det den här gången. Här insåg jag också att jag kanske inte skulle ha tagit en till portion. Men jag åt upp det. Här lämnas ingen mat!

Sen åt jag efterrätt. Dock glömde jag att fota den... Men det var rabarberpaj med vaniljsås. Men jag gillar inte smulpaj, så jag åt vaniljvisp. Det är också gott!

Och imorgon blir det sushi. Dock med annat folk. Och jag taggar. Mat är livet.

look-a-like

Har massa bloggideér just nu. Kommer dock inte ihåg en enda... Men jag har skrivit upp dom i mobilen, så don't worry!

Det kommer inlägg med dagens chokladbit och lite annat senare. Men nu tänker jag ta ett bad. Fett skönt. Kanske lite ansiktsmask också?

För att inte inlägget ska bli allt för tråkigt avslutar vi med en fin look-a-like. Det var ju faktiskt ett tag sen.



I vanliga fall så brukar jag ju skriva namnen under. Men nu kommer jag inte ihåg namnet på nån av skådespeleskorna. Men om ni nu promt måste veta vilka de är så är hon till vänster med i ett avsnitt av How I Met Your Mother, där hon heter Molly. Och den andra är med i en gammal serie så heter Related.

oh yes i did

Ni såg rätt. Mitt förra inlägg var om gratisbio. Men vad gör man inte för gratis saker liksom? Och ni får skylla på Stina, var ju tvungen bli medlem för hennes skull.Och nu är jag fast.

Och nu kan ni bli medlemmar för min skull? Pretty please?

Snacka om att jag har sjunkit lågt nu.. Nåja. Bli medlem. Skriv in my008 på värvare. Så lovar jag er att ni får.. en.. en.. KRAM! Ja, bra! En kram får ni!

Så bra. Nu har jag liiiite värdighet kvar i alla fall.




gratisbio

www.gratisbio.se

Hur samlar man poäng?
Det finns många sätt att samla poäng på; besöka hemsidor, bli medlem på vissa, delta i tävlingar etc. Det är 100% gratis, sedan finns det poäng du kan få genom att t ex handla på nätet.

Vad kan jag göra för poängen?
Du kan inte bara få biobiljetter utan även presentkort och tidningsprenumerationer!

Vart kan jag få presentkort?
Du kan hämta ut presentkort i över 90 butiker på GratisBio! Du kan välja presentkort som Kläder, Skönhet, Leksaker, Mat, Resor, Inredning, Elektronik osv.
Några av butikerna är H&M, GinaTricot, Kicks,  Dressman Lagerhaus, OnOff, Siba, Scandic, Ving, Ica, PizzaHut, TacoBar, Maxi, Dinsko osv.

GratisBio är också duktiga på att anordna tävlingar, om du har en egen blogg kan du skriva ett inlägg om GratisBio. Då får du mellan 5-1000 poäng och du är samt med och tävlar om ett presentkort värde 500kr hos Nelly!
Bli medlem redan idag!

this morning

I morse när jag skulle gå till bussen kollade jag på termometern för att se hur kallt det var. Jag möttes av denna synen;



Kul. Verkligen skitkul. Och då tycker jag ändå om vintern. Men det räcker med minus fem grader så snön ligger kvar. Vi behöver ju inte överdriva. Kan ju säga att jag hade halsduk och vantar. Det är sådanan här dagar jag önskar att jag kunde ha mössa. Nu tänker ni säkert 'det är väl klart du kan ha mössa..?'. Men nej, det kan jag icket. Jag ska förklara.

Kolla på bilden nedanför. Sådär ser mitt hår ut när det är utsläppt. Okej. Det där kanske inte var en helsanning. Bilden är ju ganska gammal. Och mitt hår är lite mindre nu. Men ni förstår. Mitt hår är stort.



Tänk er då att sätta en mössa på detta. Tänk på hur det skulle se ut då.



Precis. Inte så snygg. Och därför tycker jag att vi kan skippa minus nitton och andra monsterkalla grader. Och hålla oss vid minus fem. Det låter väl bra?

17 december



Ett hjärta föreställde dagens chokladbit. Så jag gjorde en (ett?) fin(t) rebus som jag tyckte passade in. Enjoy!



moments that make life worth living..

..när mor kommer hem. Slänger en påse julskum (såna som är doppade i choklad) på en. Och säger 'äter du dom här?'

As hell I do!

blogginlägg jag hatar

jag hatar när folk inte skrivert sina blogg inlägg ordentlit. Eller gör stor bokstav lite sporadiskt och bara köör på. ni anars inte hur mkt det atar imot att skriva det här inlägget :) och smajlisar, dont even get me started on that! :D smikeysar ska aldrig och dåm nmenar jag aldrig förekomma i ett blogginlöägg. och sär skrivning. är inte det det värsta som finns :) eller när filk inte gör frågetecken efter frågot. Gah jag blir arg bara av atat skriva detta innlägg. :) ska man ha en blogg ska man lära sig att stava sätta stor bokstav efter punkt. använda punkt, komma frågeteken och sånt. man ska helt enkelt skriva grammatiskt rätt :) och sen förstor jag mej    itne på dom där som i slutet skriver att dom inte orkartr läsa igenom coh se om dom har några stav fel. kan mana inte kolla det under tiden. jag kollar alltid om jg har stav fel och det är klart att ebland blir det stavfel fast man kollat egenom. MEn om jag upptäcker det så ändrar ajg ju. Så det var allts jag ville säa. Och ni kan väk inte annat än att hållla me. Det här inlgget var hemstk att läsa.


Viktigt!
Ni förstår väl att jag skrev som jag gjorde för att visa vad jag hatar och varför? Bra. Annars blir jag ledsen.

16 december



Dagens chokladbit föreställde en nallebjörn.



Jag är äckligt trött idag.

För att krydda på detta inlägg lite, kan vi göra en fin lista.

1. Senaste HIMYMavsnittet var bra.
2. Chokladen var extra god idag.
3. Historiaredovisningen var inte alls jobbig, utan väldigt kul. 'Ragnarök!'
4. Sushi på fredag kommer bli väldigt gott.

Slut på lista. Nu ska jag äta. Sen kolla lite mer HIMYM. Sen så funderar jag starkt på att gå och lägga mig typ nio ikväll. Då kanske jag hinner knyta skorna imorgon.. Och det skulle ju vara bra att hinna till skolan i dit eftersom vi har matte nationella på morgonen. Som jag förövrig inte är nervös innan. Chill.

man ba tack

Så jag håller på kolla på en film på en sida som heter megavideo. Jättebra kvalitet och ladida. Förutom en sak. Man får bara kolla 72 minuter åt gången. Sen måste man vänta i 54 minuter innan man får fortsätta.

Från början kollade jag på filmen på en annan sida, men den började lagga och eftersom jag bara hade drygt en timme kvar av filmen tänkte jag att jag kan ju lika gärna se den på megavideo då. Sagt och gjort så började jag kolla. Men det var en sak jag glömde. Ibland så får jag inte kolla 72 minuter, utan bara 56 eller 61 eller 69 minuter. Vet inte varför, men så är det. Så när det är tio minuter kvar av filmen möts jag av denna syn;



Som tur var står det att jag bara behöver vänta 34 minuter innan jag kan fortsätta kolla. Men ända. Ska jag vänta en halvtimme för mindre än tio minuter.. Känns ju kul. Verkligen jättekul. Jag som hade tänkte gå och lägga mig riktigt tidigt idag. Det kommer ju hända nu..

Som tur var tog det här inlägget några minuter att skriva så det är bara 17 minuter kvar!

too cool for school

Vi tuggade tuggummi idag. Henke var en mästare på att blåsa bubblor! Jag var.. mindre bra..


15 december



Dagens chokladbit; en krans. Förtärdes tillsammans med lite pepparkakor. Riktigt trevligt. Taggar för lussebullar ikväll. Och ja, jag ska äta lussebullAR ikväll.

å herre gud

Okej. Ni skulle ha sett mig för två minuter sen. Panik! Jag skulle logga in på min blogg och möts av denna syn;


Jag fattade ingenting. Jag hade inte tagit bort min blogg, och varför skulle blogg.se göra det?!

Jag skickade bilden till Linnea. Och vi hade lite panik tillsammans.



Men sen kom jag på det...



När jag skulle börja blogga igen för ett tag sen så gjorde jag ett annat konto. Med min nya hotmail. Men sen fortsatte jag på blondinmy iaf. Och idag var jag lite virrig... Därav panikiseringen!

14 december


Dagens chokladbit; en måne. Jag erbjöd mig att dela den med Jasmine. Men hon ångrade sig i sista sekunden och åt sin clemetin istället. Lucky me!


rubrik är överskattat

Jag ville inte äta mig mätt på pepparkakor innan middagen. Så jag tog bara en..


13 december



Vad dagens chokladbit föreställde är oklart. Min första tanke var en ljuslykta. Men jag är inte så säker på det efter att ha studerat bilden närmare. God var den i alla fall. Och jag funderar starkt på att ta en promenad ner till Konsum för att köpa lite mer choklad.


skrämmande likt

Mitt minne är inte det bästa.. Jag upptäckte precis två saker som jag skrivit upp i mobilen som jag borde ha bloggat om i fredags. Nu är det väl lite 'old' men jag bloggar om det ändå.

Det gäller idolfinalen. Är det någon mer än jag som tycker det låter som att dom sjunger 'I am' i refrängen istället för 'higher'..?

Den andra grejen. Eriks hår. Är det bara jag som tycker det är skrämmande likt Marshalls 'frosted tips'..?


random things i want to tell you

Igårkväll hade jag tråkigt. Så jag började läsa en gammal Frida från 2007. Och kolla vem jag hittade i den!



Förövrigt åt jag glass idag. Mitt i vintra. Gott men skumt...



Vanilla cookie and chocolate, chokladglass med chokladbitar och saltlakritsglass. The perfect mix.

12 december



Dagens chokladbit föreställde en stjärna. Mer tänker jag inte skriva. Vi avslutar inlägget med en fin sång istället!


kvällen so far

- Jag är hungrig. ?!?!. Hur gick det till? Jag åt ju middag. Right..?

- Malin somnade. Jag visste det! I'm good.

- Jag hade en sista punkt. Men den hann jag glömma bort.

sista idolkvällen...

Taggar ni för idol? Vem ska vinna ikväll? Själv känner jag mig lite splittrad, men om jag känner svenska folket rätt så kommer Erik vinna...

Nåja. Jag och Malin taggar.



Jag bad Malin se taggad ut på bilden. Detta var allt hon kunde åstadkomma.. Jag sa taggad Malin, inte nyvaken.. Nåja, du är fin ändå.

11 december


Dagens chokladbit föreställde en svamp. Oklar vad svampar har med julen att göra. Idag har nästa alla julklappar inhandlats. Hur länge tog det undrar ni. En timme. Är jag bra eller är jag bra.

Smsade min mor och skrev: 'Nu har jag köpt alla julklappar förutom en!'.

Hennes svar: 'Du är helt otrolig :) kanske handlar du mina sen :) som min personliga inköpare :)'.

Mitt svar: 'Haha, om du mutar mig med godis så har vi en deal'


Kanske borde satsa på en karriär som julklappshandlare...


Kanske tar och avslutar detta fina inlägg med ett fint julrim!



dubbegrattis!

Gissa vad det är för dag idag? Rätt. Bunnys namnsdag. Så, nu tycker jag att ni på något sätt grattar henne. Ok? Det är fint att göra en fin flicka glad!



Fina fakta om Bunny:

- Hon är en utav mina äldsta vänner
- Hon blir äckligt bra på bild. Fett orättvist
- Hon hade namnsdag igår också, så dubbelgrattis to my bunny!
- Hon kallar folk som inte lyssnar för Nisse. Enligt henne får det folk att lyssna...
- Hon har börjat kalla mig Mu. Jag är osäker på vad jag tycker om det...
- Hon ska komma till mig på fredag och kolla idolfinal. Fast hon vet inte om detta ännu...
- Hon är superfin!

Grattis Malin!

Okej, jag skrev ett helt inlägg om hennes namnsdag. Hur ska jag toppa detta till hennes födelsedag..?

who is he?!

Jag köpte Aftonbladet till mamma idag. När jag kommer hem så börjar hon läsa den. På baksidan brukar dom ju ha en fråga som dom frågat till typ fem random personer. Dagens fråga var 'tycker ni det är okej att förbjuda barn på kaféer?'. Mamma som läste frågan högt fattade inte riktigt varför man skulle fråga något sånt, barn på kaféer är väl en självklarhet.

Jag förstod vad det handlade om. Jag är en trogen följare av Alex Schulmans blogg. Och för några dagar sen skrev han det är inlägget. Jag vet att de flesta inte kommer orka trycka på länken. För jag orkar nästan aldrig trycka på länkar. Så jag kan ju berätta vad han skrev lite kort.

Han skulle och fika med sin dotter Charlie som är några månader gamla. Men till alla kaféer han gick var barn eller barnvagnar förbjudna. Detta upprörde honom lite så han skrev ett inlägg som skapade lite debatt i kommentartorsfältet. '

Egentligen har inte det här så mycket med det jag skulle berätta om att göra. Men jag var ju tvungen att ge er the background story innan jag kom till min poäng. Efter att jag berättat historien för mor så säger hon 'jag vet inte riktigt vet Alex Schulman är...'. Min mor i ett nötskal. Hon har ungefär noll koll på kändisar, speciellt bloggare och andra internetmänniskor.

Och nu till poängen. När jag skulle berätta för mamma vem Alex Schulman är och vad han gjort visste jag inte vad jag skulle säga.

För vem är egentligen Alex Schulman?

Och vad har han egentligen gjort?

10 december



Dagens chokladbit föreställde.. Ja, jag har faktiskt ingen aning. Och den var inte så himla god heller. Men det kan bero på att jag köpte godis på stan idag så jag hade redan ätit massa choklad och därför inte uppskattade den här
lika mycket.

Oh, en idé. Varför ska egentligen en chokladkalender bara finnas i december. Kan man inte göra en årschokladkalender?! Jag är så smart ibland. Fast jag måste säga att till och med jag nog skulle bli less på chokladen då.. Och man vill ju inte förstöra chokladen. Nä, att bara ha chokladkalender i december är nog bra after all...

ahaupplevelser

Ibland får man ahaupplevelser. Jag fick en nyss. I engelskan har vi haft glosor varav en är quake som betyder skaka, darra. Har som aldrig hört ordet quake förrut. Sen kom jag på. Earthquake. Jordskakning. Smarta My gör det igen lixx!

Linnea får också ahaupplevelser. Bland annat;

Sightseeing. Sight seeing. För det är ju det man gör. Man ser sevärdigheter. Awesome.

Overall. Over all. Överallt. Och det är ju det en overall är. Överallt!

9 december

Gah. Allt jag skriver idag blir o-roligt. Jag hade två trevliga saker att blogga om. Men jag får det inte att låta roligt. Gah. Gah. Nåja. Ni får nöja er med 'dagens chokladbit' så länge.


 

Jag har faktiskt ingen som helst aning om vad chokladbiten föreställde idag. Något sorts bär, eller en blomma tror jag. Men god var den. Som alltid då..


8 december



Okej. Är riktigt besviken på mig själv nu.. Jag glömde bort dagens chokladbit.

Precis när jag ätit upp chokladbiten kom jag på att jag inte fotat den. Crapelicrapcrap alltså.

Men imorgon, då jävlar ska ni får se på chokladbit!

Och uppdateringen har varit lite dålig senaste dagarna. Jag skyller på att jag har varit hos Linnea. Nu ska det bli bättre. Jag lovar!

first. time. ever.

 

Min första och förmodligen enda videoblogg. Enjoy!

 

Och nej, det är inte helt seriöst.

Och nej, Linnea ville inte att jag skulle lägga upp den.

Och ja, den är awesome.


Dagens...

...konstaterande: Fryst 'sylt' räknas inte som sylt. OK?

...upptäckt: Jag har stora händer.

...fail: Linnea glömde bort vad elvisp heter och kallade den 'en sån' och 'den dära' för att dölja sin fail!


6 december


Dagens chokladbit föreställde en tomte! Lustigare än så orkar jag inte vara morgonen till ära. Nu; påklädning.



5 december



 

Dagens chokladbit föreställde ett fyrklöver. En fyrklöver? Det kanske inte ens är ett/en fyrklöver. För vad har det ens med julen att göra? Nåja, den smakade gott. Jag har även ätit en Twix nu på morgonen. Ur Linneas hemmagjorda awesomefina chokladkalender! Den var god. Nu ska jag nog försöka övertala Linnea att vi går ner på konsum och köper godis. För jag blev galet sugen på det. Nåja, kanske ska gå och hjälpa Linnea städa bort i köket nu? Eller så inte...


idol

- Drog Jidhe verkligen en Öhlund och sa 'scandi-fucking-navium'? Eller hörde vi bara fel..?

- What's up med att juryn körar?

- Lailas hår såg nästan normalt ut?!

- Sa Andreas Carlsson måndagssex?!

Haha, mycket frågetecken angående kvällens program. Och än är det inte slut.. Vem åker ut i kväll måntro. Jag trodde jag ville att Erik skulle åka, men nu är jag inte så säker längre. Nåja, nu blir det dansmatta (yeah, du hörde rätt) för hela slanten.

best. horror. movie. ever.

Jag har sett kanske tre skräckfilmer i hela mitt liv. Och jag planerar inte på att se några fler. Jag hatar skräck, och jag är rädd i minst en månad efter jag sett en skräckfilm. Men den här skräckfilmen hade jag sett. Helt klart.

Och nu får ni inte vara lata och inte trycka på länken. Ok? Filmen är en och en halv minut lång, det kan ni offra.

Så tryck här!

Eller här!

Eller om ni hellre vill trycka här är det ok, bara ni trycker!

4 december





Dagens chokladbit föreställde ett paket. Den åts hos Linnea där jag kommer spendera de närmsta dagarna eftersom hennes föräldrar åkte till Göteborg och lämnade henne hemma. Bilden togs av Linnea med hennes systemkamera, därav den fina bilden med lite bättre kvalité än i vanliga fall.

Just nu sitter vi brevid varandra och bloggar. Blondinbella-style. Synd bara att vi sitter i Linneas hus och inte på Mocco...

kvällstankar

Spiderchicks blogg länkades det till en annan blogg. Denna bloggerska heter My. Det kändes kosntigt att hon också hette My. Ett inlägg hette "My's dag". Och då tänker jag ju som; varför skriver hon om min dag? Ni andra, med vanligare namn kanske är vana att dela namn med någon annan. Men jag, jag har under hela mitt liv inte träffat mer än typ tre My. Därför känns det konsigt att dela namn med någon annan.

En liten kvällstanke bara. Nu återgår jag till United States of Tara!

chocolate





Dagens chokladkaka! Ser lite bränd ut.. Kanske blev lite bränd..? Vem vet.. Ska smaka snart i alla fall.. Egentligen ska den vara helljusbrun men satte kakao i hälften och gjorde den som yin och yang. Så jag hoppas det smakar. Awesome!

3 december


Dagens chokaldbit föreställde en.. typ bjällra. Inte riktigt säker på vad man ska kalla det. Smakade riktigt gott. Eller det är åtminstone vad jag tror. Jag har blivit supertäppt i näsan. Så det smakade väl inte sådär supermycket. Men jag är inte sjuk. My nose is just overflowing with awesome and I had to get some of it out.


look-a-like


Alyssa Milano?                                             Random Nellymodell?

skolkatalogis



Skolkatalogen är här efter faktiskt inte så lång väntan. Jag har kollat igenom den lite snabbt, och helt ärligt är jag helt okejnöjd med mig själv. Första gången ever typ. Nu ska jag vara modig. Och lägga upp skolfotot på bloggen. Känns lite konsigt, eftersom andra som är med på bilden kanske inte blev nöjda och så.. Ja ni förstår. Men det är ju redan uppe på facebook. Och dom tio läsarna jag har bryr sig nog inte så mycket, eftersom de flesta förmodligen är med på fotot eller redan sett det. Så här kommer det!



Och Emma, jag lovar att ta med skolkatalogen imorgon!

2 december



Dagens chokladbit föreställde en sko. Den var väldigt god, men jag glömde nästan bort att äta den för jag var så exalterad att skolkatalogen kommit!

En sak, varje gång jag ska skriva exalterad så vill jag säga upphetsad. Men det har som fel betydelse. Därför använder jag krångliga ord som exalterad. Jag är egentligen inte så smart..


1 december



En ny grej införs härmed i bloggen. Jag bloggade tidigare om min chokladkalender. Så här kommer det; dagens chokladbit!

 

Dagens chokladbit hade ett tåg på sig. Den smakade riktigt gott, inte alls mjöligt som vissa tycker.. Synd bara att dom inte är lite större!

rollercoaster



På matten ritade jag en fin liten bild på hur min blodsockerhalt (tror det är den i alla fall..) hade gått upp och ner under dagen.

- Först vaknade jag, och blodsockerhalten var ganska jämn
- Jag åt frukost och det höjdes, men sänktes snart igen
- Jag åt lunch , krämig fiskgratäng, och det höjdes igen
- Fikatisdag innebar fika på lunchrasten, vilket gjorde att mitt blodsocker skenade igen
- Men sen sjönk det, big time. Och därför gick svenskalektionen åt till spotify istället för upptrassling av sladdar..

Förövrigt lyssnar jag på Andreas Grega efter lite övertalning från Henkes sida. Det låter faktiskt helt okej, jag kanske till och med vågar säga att jag tycker det låter bra..!

RSS 2.0