you've got mail


Fett coolt. Jag mailade Alex freaking Schulman. Jag skickade bilden. Vi får väl se om han svarar...

photos

Vet inte om jag nämnde detta, men jag beställde 100 bilder för 29 kronor från någon fotosida. Hur som helst kom dom idag, och dom är asfina så nu måste jag bara fixa någon ram eller nåt sen ska jag göra en kick ass tavla! AWESOME!

speaking english


Varför föddes jag inte i England? Engelska är ett så otroligt mycket finare språk än svenska. När jag funderar på vad jag ska skriva i ett blogginlägg eller bara sitter och fantiserar tänker jag oftast på engelska. Allt låter mycket bättre så.

Mer än ofta sätter jag in engelska ord eller meningar i det jag säger eller skriver, you've probably noticed that..? Det är bara så mycket finare. Så mycket lättare att variera sina ord. Att verkligen säga exakt vad man menar.

Och alla fina uttryck som finns på engelska men inte på svenska. How am I supposed to live without them..? Och ofta kommer jag på mig själv med att kunna säga en sak på engelska men inte kunna översätta ordet till svenska. Det är ju lite illa det...

Nåja. Mer har jag inte att säga. En vacker dag ska jag åka till England och prata engelska for real, istället för ett litet klassrum på Hackspetten. And it's going to be awesome. Just saying...

På tal om engelska förresten, jag har projektredovisning på måndag på engelska. Har jag tränat på min redovisning? Svar nej. Men imorgon mina vänner, imorgon ska jag försöka lovar jag att ta tag i det!

peanutbutter and syrup

Jag bakade igår. Hade jag orkat hade jag tagit en bild på resultatet. Men det orkar jag inte. Det var Simons recept jag bakade efter. Han bakade det till skolan, det var gott, jag ville ha recept, jag fick recept, jag bakade kakor. Och..

..success! Dom blev goda. Han skrev ner receptet från minne, men jag tror han skrev rätt. För dom är freaking delicious. Danke Simon. You made a girl very happy!

zup

Klev på bussen vid Shopping idag, hållplatsen innan Smedjan. När jag klev bussen kollade jag runt för att se var jag skulle sätta mig. Jag insåg att jag inte kände ingen en enda person på bussen. För ett kort tag fick jag panik, jag var på fel buss! Men sen insåg jag, de som ska till Bergnäset probably kliver på på Smedjegatan. För mig går bussen till Smedjan. Sen vänder den. Det är ingen annan som åker min buss. Trodde jag. Tills nu. I'm gonna have to share my bus. That's gonna be hard. But I'll learn to live with it.

just chillin' with alex


Do I really need to say anything more..?

No I don't. But I'm gonna do it anyway.

Min uppdatering har varit lite kass. Och just nu känns det som att allt jag skriver är hur dålig min uppdatering är. And frankly, who gives a damn?

Hur som helst noterade jag något för ett tag sen. Vet inte om detta stämmer för alla, men i min familj är det då såhär. När man sitter man sitter och äter med en grupp människor, och maten är lagad av någon i gruppen så händer, enligt mig, detta alltid.

Någon säger 'Det var jättegott' till personen som lagat maten. Och då stämmer alla in, och i mun på varandra förklarar dom hur mycket dom gillade maten. Och det känns lite som att om någon säger att dom gillade maten måste resten stämma in för annars kanske kocken tror att de inte gillade maten. And that would be awful. Detta kan nog hända i vilken situation som helst. Och egentligen är det väl ganska logisk. Men seriously, testa det. För när man tänker på det är det kinda funny.

huvudstaden, watch out


Snart drar jag till Stockholm och hänger där i några dagar. Fett chill. Tagga god mat, trevligt folk och massa shopping!

UP AND AWAY!!!!!!

i'll see you

När man säger hejdå till någon kan man ju säga:

- I'll see you!
- Not if I see you first!

Och det här får mig att fundera.. Bara för att någon ser mig först, betyder väl inte det att jag inte ser den personen..? Just asking...


darn

Jag har varit duktig idag. Tvätta massa kläder in för Stockholm. Det gick inte så bra..

Jag skulle tvätta en kofta jag brukar ha när jag tränar. När jag slängde in den i maskinen tänkte jag 'hoppas jag inte har något i fickorna nu'. Men jag var för lat för att kolla, så hoppades på det bästa. Det skulle jag inte ha gjort..

När jag skulle hänga upp tvätten öppnar jag tvättamaskinen och ut trillar..

..mina hörlurar. Way to go My. Verkligen strålande. Som tur var har jag ett par till, men eftersom jag tappar bort allt jag rör har det som varit praktiskt för mig att ha två par..

Nu ska jag tvätta lite mer kläder, och den här gången ska jag kolla i fickorna innan jag sätter igång tvättmaskinen..



Okej, stryk det. Testade precis hörlurarna, tänkte se om de på något magiskt sätt fortfarande var hela.. Och dom funkade..? That's odd. Nåja, man ska inte säga hej förrän man är över bäcken (eller hur det där ordspråket nu går..). Vi får väl se hur de mår imorgon...

twilight in my <3

Ska äntligen få se New Moon igen. :D :D :D Var ju och såg den typ fem gånger på bio när den kom ut. Jag har försökt hyra den på Konsum, men det har alltid varit uthyrd. Så himla segt. Det är lätt den bästa filmer EVER. Efter Twilight ofc. =) Jag är totally Team Edward. What else lixx?!!! Men Jacobs magrutor är ju inte helt fel... ;) ;) ;) ÅH, JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD! TWILIGHT <333333333333333

Det tog emot att skriva det här inlägget. Inte enbart för innehållet.

Men smileysar. Smileysar i ett blogginlägg är så inte okej.

Men for real, jag ska faktiskt se New Moon ikväll med Bunny.

Jag har ju läst boken, så jag känner mig lite tvingad att se filmen...

Jag ska även se The Ugly Truth. Awesomemysigt. Night!



i'm awesome


Jag har bara en sak att säga. Jag äger. Jag har skrivit färdigt NKn och det känns freaking awesome. Det tog bara två och en halv timme.. Men jag är färdig. Och så hungrig så jag håller på svimma. Men det ska åtgärdas snart.

Och måste bara säga en sak jag nämnde till Linnea och Malin för någon dag sen. Ni vet 'Vem bar den bäst' på Aftonbladet? Där det är två kändisar som har samma plagg på sig och man får rösta på vem man tyckte bar den bäst. Jag tycker det är jättekul och brukar alltid rösta. Men är det bara jag som blir lite besviken, lite som att jag förlorar när jag inte röstar på det majoriteten gillar. Känns lite som 'har jag så dålig smak?'. Jag vet inte varför, det är väl bara jag och min vinnarskalle.

Och justja. En sista sak. TAGGA STHLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vars är alla skedarna mamma?

Är det bara jag som tycker puckoreklam-pojkens dialekt är asskön? "Vars är alla skedarna mamma?". Haha, askul...

the impossible made possible


Jag antar att de flesta sett denna reklam. Om inte kan ni ju kolla på den!

Hur som helst, några saker jag stör mig på...

1. Om någon random snubbe skulle ta den enda coca-colan jag hade i kylen skulle jag bli lite arg. Han hade väl kunnat fråga i alla fall?!

2. När tjejens pappa knackar på dörren så är snubbens första reaktion att dricka lite coca-cola. Like that's gonna solve anything?!

3. Och sist men störst. Om jag skulle komma ut ur duschen och snubben jag nyss träffat är på väg att flyga iväg med helikopter skulle inte min reaktion vara att bara le lite grann. Jag skulle freak out...

Men vad vet jag, maybe it's just me..

Och Henke, jag vet jag har varit sämst på att på att uppdatera. Och jag vet att jag inte kollat på Eurotrip. Men den har varit uthyrd. Jag lovar att jag ska se den! Snart!!

movies movies movies


Idag for jag in till stan med inställningen att jag inte skulle köpa något. Stockholm om en vecka liksom. Efter jag och Linnea spunnit köpte jag en banan. Så där sprack det.

Sen efter någon timme blev jag hungrig igen. Så vi fikade. Ooophs, det var ju inte riktigt meningen. Sen bestämde vi oss för att gå till Hemmakväll och hyra Eurotrip. Men det gick inte för sig, för den var uthyrd. Men jag ska se den någon gång på lovet. I promise!

Men jag kom ändå ut från Hemmakväll med två filmer. Dom hade nämligen lite rea på filmer, så två filmer för 19 kronor styck blev mina. Duplicity, som jag ska se nu med Malster och Linneis och She's The Man som jag älskar!

Och hörde precis att Stina kollat färdigt på säsong två av himym och att hon nu officiellt är ett himymfan. That made my day. Way to go Stina!

home at last

Hemma från stugan. Trött efter en lång helg med Erikssons. Men trevligt har det varit. Lite skoterkörning. Mycket god mat. Lite fastkörningar. Lite fastkörningar med tre av fem skotrar i flödvatten. Lite skidor som lossnat. Lite skidskytte. Lite utägande på skidskytte. Lite rappa kalja. Lite awesomesvar. Could go on forever. Summan av kardemumman; trevlig påsk.

Imorgon; spinning klockan tolv. Kommer jag orka? Troligtvis. Cause I'm awesome.

Ikväll; ONE TREE HILL FOR THE WIN!!!

bye bye

Ute luktar det regn. Imorse var det så halt att bussarna var inställda. Jag och Linnea fick skjuts av Malsters pappa. På lektionen gjorde jag ingenting vettigt. Jag ritade hela Islandsgruppen. Pär var och la sig i. Sen ritade han sig själv. Vet inte riktigt hur likt det blev..?

Nu sticker jag till stugan och hänger med familjen Eriksson till på måndag. Så ja, ingen uppdatering helt enkelt.

Och justja, en sista sak jag kom och tänka på när jag pratade med mor för ett litet tag sedan. Hon frågade mig om Linnea skulle åka bort något på lovet. Jag svarade nej. Sen frågar hon 'så hon är hemma hela lovet?'. Eh, ja. Antagligen, åker hon inte bort är hon nog hemma. Och nu till det jag kom och tänka på. Varför envisar sig folk att ställa dumma följdfrågor med uppenbara svar..? Just nu kommer jag inte på något fler exempel på det, men tro mig. Folk gör det. Inklusive mig.

RSS 2.0