melodifestivalen


The girls var här igår. Myche trevligt. Vi kollade på Melodifestivalen. Löste eniros skattjakt. Lekte med min webcam. Favoriteffekten; puppyeyes.

gratisbio



Hur får jag poäng?
Det finns många sätt att samla poäng på: Besöka hemsidor, bli medlem på vissa, delta i tävlingar osv. Det är 100% gratis, sedan finns det poäng du kan få genom att t ex handla på nätet.

Vad kan jag göra för poängen?
Du kan inte bara få biobiljetter utan även presentkort och tidningsprenumerationer!

Vart kan jag få presentkort?
Du kan hämta ut presentkort i över 90 butiker på GratisBio! Du kan välja presentkort som Kläder, Skönhet, Leksaker, Mat, Resor, Inredning, Elektronik osv.
Några av butikerna är H&M, GinaTricot, Kicks,  Dressman Lagerhaus, OnOff, Siba, Scandic, Ving, Ica, PizzaHut, TacoBar, Maxi, Dinsko osv.

GratisBio är också duktiga på att anordna tävlingar, om du har en egen blogg kan du skriva ett inlägg om GratisBio. Då får du mellan 5-1000 poäng och du är samt med och tävlar om ett presentkort värde 500kr hos Nelly!
Bli medlem redan idag! Ange my008 som värvare!

look-a-like

Malin sitter och läser i min SOLO och säger att chefredaktören Karin Nordin är lik April i Top Model. Och hon hade fan i mig rätt. Så jag stal det rakt av, och svisch in i min samling av look-a-likes!


på två röda

Malin har varit här i kanske tio minuter. Hon har redan gett mig bloggmaterial.

Bloggmaterial 1
Jag säger: 'Justja, jag tänkte ju måla naglarna idag.'
Malin: 'Hm, vilken färg?'
Jag: 'Fransk manikyr.'
Malin:'Gul?' 'Eller va..?'

Bloggmaterial 2
Jag och Malin sitter på sängen och jag lutar huvudet mot henne. Ungefär såhär;


Och så säger Malin: 'Åh, vet du vad det här liknar?'
Jag svarar: 'Bilden från i somras?' (Bilden ovanför)
Malin: 'Nä, det liknar..'
Jag avbryter och säger: 'Siamesiska tvillingar?'
Malin: 'Nä, omslaget till I Taket Lyser Stjärnorna.'

Och så visar hon mig bilden...



Det var inte ens likt. Men bra jobb Malster!

Jag kan ju säga under hela tiden då jag skrivit det här inlägget har Malin suttit och fnittrat åt sig själv i sängen. Jag tror hon är lite trött...

in här, och ut där

Oj vad lätt det var att glömma bloggen. Har inte ens tänkt på den senaste dagarna, fett skönt. Jag har faktiskt bara två saker att säga i detta inlägg.

Ett; Köpte två par chinos idag. Ett par blå. Och ett par beiga. Igårkväll bestämde jag mig för att jag ville köpa chinos. Idag går jag in på Åhléns och finner två par chinos för 30 kr styck. TRETTIO KRONOR! Förstår ni hur freaking awesome det var. 90 % rea. It's destiny.

Två; LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

That's all.

children

Nu hotar Linnea med att avsluta våran vänskap om jag slutar blogga.. Så här kommer ett inlägg. Only for you darling!

Kommer ni ihåg hur jobbig man var när man var liten. Några exempel;

'Men skärp dig!' 'Jag har inget skärp!'

'Du får tio spänn om du springer ett varv runt huset'. Personen springer ett varv. 'Här får du tio spänn (och så spänner man armen tio gånger)'

Nämn en unge som inte hållt på med sådant. En annan irriterande grej var när man lurade folk att säga 'äckliga' saker. Några exempel;

'Säg hejdå, se, stol, tio på engelska.' 'Bye see chair then (bajs i stjärten).'

'Säg Isak min bror på engelska.' 'Isak my brother (I suck my brother)' (<-detta var visserligen typ i åttan, men man var ganska irriterande då också)

'Säg ungkarl snabbt efter varandra' 'Ungkarl ungkarl ungkarl ungkarl (runkar runkar runkar).'

Och detta är bara ett urval. Och jag säger inte att jag ogillar barn, men man kan inte förneka; they are pretty annoying.

Kom precis på en grej angående fun factet. När jag skriver att jag trodde att 'barn' hette children, menar jag ju såklart i singular. I totally forgot about the fact att barn heter likadant i både singular och plural...

att sluta blogga eller inte sluta blogga, det är frågan...

Funderar på att stänga ner bloggen ett litet tag. Har ingen inspiration och känner mig aningen bloggless! Men jag vet vad som kommer hända om jag slutar blogga..



Så här är det verkligen för mig. Det är precis som med talesättet om killar (eller tjejer kanske..); 'you can't live with them, but you can't live without them'.

Nä, alltså jag vill inte sluta blogga. It's way to fun. Men jag orkar inte uppdatera så regelbundet. Och snart kommer ju sportlovet, och då kommer jag inte ens ha tillgång till dator halva veckan. Så nu gör vi såhär; från och med nu, till och med det att skolan börjar igen efter sportlovet kommer jag att uppdatera när jag känner för det. Kanske blir det två inlägg om dagen, precis som vanligt. Eller så blir det inga inlägg på en vecka. Time will show.

So long for now blondies.

friluftsdag

Insåg precis att det är min tur att baka till fikatisdag (på onsdag). Jag har ingen som helst aning om vad jag ska baka. Huvudsaken är att jag får en femma. Får googla lite recpet, och se vad jag kommer på med.

Förövrig är det friluftsdag på tisdag. Och jag taggar matsäck. Det är så sjukt gott.  Jag vet redan vad jag vill köpa...

- En baugette, gärna salami/brie, köttbullar/potatissallad eller kyckling/curry.
- Ett kakpaket, gärna Maryland eller Ballerina, eller båda två...
- Varm choklad, mmmm vad gott!
- Läsk av något slag
- Risifrutti, så otroligt gott!

Och sen vet jag inte. Men det kommer bli freaking wonderful!

Fast tydligen ska det vara -23 på tisdag. Helt plötsligt längtar jag inte lika mycket...

head & shoulders


Är det bara jag som trodde att 'head & shoulders' var tvål också? För att det hette 'head & shoulders'.

Nu vet jag att det inte är tvål. Eller? Visst menar dom mer att man inte länge behöver ha mjäll på axlarna? Jag kanske tror fel fortfarande.. Äh, får googla det. Google ftw.

greeeeeeat

Jag hann verkligen inte blogga igår. Direkt efter skolan for jag, Linnea, Henke och Stina till Kvantum för att köpa tacogrejer. Och french hotdog eller vad det nu heter! Som den korvfantast jag inte är, köpte jag istället pommes. Supergoda. Vi handlade mat för 370 kr, varav godiset kostade 70.. Och ja, det är uppätet nu!

HIMYMmaratonet var great, trevligt sällskap, god mat och awesome serie.

Bloggningen återgår till sitt vanliga jag imorgon. För idag ska jag spela Sims. Så det så.

look-a-like


torsdagscitat, i sann himymanda


Dags för torsdagscitat. Och jag tänkte såhär, eftersom HIMYMmaratonet sker imorgon måste vi ju ladda upp. Och därför är dagens citat ett utav många awesomeroliga saker Barney Stinson sagt. Det är dock superlångt.. Men superroligt! Så jag lägger in en video på det också, if you're too lazy to read it! Plus att det är roligare så!



ett argt inlägg

Jag är arg. På LLT. Deras stoppknappar fungerar inte! Gah.

Jag var på väg hem från skolan. Jag hade precis åkt förbi Granuddsvägen, hållplatsen innan Stengatan där jag kliver av. Jag ser att någon redan tryckt, och att det står att bussen ska stanna på Stengatan.

Men när vi börjar närma oss Stengatan saktar inte bussen ner. Jag trycker på stoppknappen, i fall att. Men bussen kör förbi hållplatsen. Jag ser att det står 'stannar' på monitorn, och bussen börjar sakta in några meter efter busshållsplatsen. Jag är precis på väg att ställa mig upp då bussen fortsätter köra, tydligen saktade bara bussen in för guppet som kom.

Chockad sätter jag mig ner igen, jag tänker in på att säga till och sen är det försent. Vi svänger och jag som aldrig har åkt längre än Stengatan vet inte vart nästa busshållsplats är.

Den var långt bort. Alldeles för långt bort. Jag fick gå 600 meter (ja, jag har mätt på eniro) istället för dom vanliga knappt 200 metern jag går. I minus tjugo grader. I converse. Det sög.


Det rosa strecket är hur bussen åker, och dom svarta prickarna är busshållsplatserna. Det lila strecket är hur långt jag måste gå i vanliga fall, och det röda är hur långt jag var tvungen att gå idag.

Nu ska jag gå och få tillbaka känslan i tårna. Adios.


time to go to sleep

Så nu har jag sett Dirty Dancing för första gången. Mitt betyg;



Fyra och en halv vovve!

Filmens plus; Bra film, nice story, bra skådespelare, bra dans, I could go on forever.

Filmen minus; Det måste ju finnas någon anledning till att jag inte gav den en femma om jag nu tycker den är så bra. Delvis för att den var så kort, (ey, vem gör filmer som är en och en halv timme nu för tiden?) men också bara för att jag kände för det. Om jag skulle gå och dela ut femmor till allt och alla skulle dom inte vara värda lika mycket. Så därför blev det 'bara' fyra och en halv vovve...

Vart filmen sågs; I min säng, under ett täcke, med pyjamas. Freaking awesome.

Vad som åts under filmen; Te och SEMLA! Också freaking awesome.

That's all I have to say abour Dirty Dancing. Nu ska jag sova (till skillnad från vissa andra som tänker kolla.. ehm.. hockey kanske det var..? halva natten..)

first i was happy, then i was sad

Så jag gick in på aftonbladet och hittade denna nyhet;

Jag trycker mig direkt in på artikeln för att läsa. Det är då jag inser, det står inte alls 'Tv-stjärnan knäck av brösthåret'.. Jag som blev så glad och så visar det sig att det bara är ännu en stjärna hånad för sin vikt. Alla är inte size 0, get over it!

dirty dancing

I have a confession to make.. Jag har aldrig sett Dirty Dancing.. That's bad. Men som tur var så har jag den hemma as we speak, och jag planerar att se den (och äta upp semlan som jag inte åt igår..) ikväll! Freaking awesome!

 

Och nu är allt spikat för fredag. HIMYMmaraton is going to be awesome!

 

Och jag vet, jag har varit lite dålig på att blogga på senaste tiden. I think i got the yips.. Men I'll do my best to get back on track!


sjutton kronor = två semlor + en munk



Två semlor och en munk befinner sig för tillfället i min kyl. Freaking awesome. Nu blir det senaste HIMYMavsnitter och lite OTH på det. Sweet.

another joke



I take that back. 'Bo who?'skämtet är inte mitt favoritskämt. Det här är mitt favoritskämt. Jag och Josefine hittade på detta skämt en gång för länge länge sen när vi var på väg till Skifix om jag inte minns helt fel.

Och bli inte ledsen om ni inte förstår poängen. Det finns ingen poäng...

look-a-like


Sugig bloggning idag. Så jag kör på lite look-a-like's istället! Kollar för tillfället på en film där the dude till höger är med.

Fun fact; Ibland blir jag osäker på vilket håll höger/vänster är. Som tur är har jag ett födelsemärke på höger hand. Och jag vet, My 16 år är inte säker på vilket håll höger är..

Förövrigt har jag börjat kolla på One Tree Hill från början (igen..). Denna gång ska jag fan i mig se alla sju säsonger! Hur som helst, första avsnittet så säger Karen den sötaste saken. Och jag bara måste skriva det i bloggen!

Lucas: 'You know, that was the year Skill's father told us there was no Santa Clause.'
Karen: 'Yeah, and I tried to talk you out of it. Then you said something I'll never forget. You said you felt bad for the kids who never figured it out. Because when they grew up and had kids of their own there would be no gifts on Christmas Morning.'

you know i am

Melodifestivalhäng hos Linoys ikväll. Jag kommer troligtvis komma hem med lite bloggmaterial. Hon brukar ge mig det.

Förra helgen vann jag tippningen, jag tippar på att jag gör det ikväll igen. What can I say, 'I'm simply the best. Better than all the rest. Better than anyone. Anyone I ever met...'

tordagscitat (om än några dagar sent..)



Crappityhoe! Jag glömde 'torsdagscitat'..! Äh, here it comes!



dreams

Weird dröm inatt.

Jag var gravid. Men jag hade knappt någon mage. Jag åkte till vårdcentralen på Bergnäset för att föda. Där fanns en våning under undre våningen som jag aldrig vetat om. När jag gick igenom receptionen var det massa kvinnor som blängde på mig, för att jag var gravid men inte dom. Sen hoppade jag fram i tiden, och satt på en stuga på Gotland. Jag hade fått barnet, men det var inget barn. Det var en katt som hette Eno. Jag ville inte att den skulle heta det, men jag hade döpt den till det och jag kunde inte komma ihåg varför.. Sen började jag gråta för jag inte hade fixat en barnkammare eller något (till min katt..). Sen vaknade jag.

Totally normal. Vad drömde ni inatt?


i know you wanna be me

Fredagkväll. My's planer? Eller kanske mysplaner? Hahah. Not. My's planer är följande;

- Äta kladdkaka.
- Kolla på Vampire Diaries.
- Kolla på Psych.
- Kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen (like the dork I am..)
- Kolla på HIMYM.
- Gå och lägga sig i tid.

What can I say, I live a glamorous life.

vloggis!

Inte supernöjd. Blev lite hackigt. Och ljudet är lite efter. Och nästa gång ska jag inte tugga tuggummi. Men whatever. ENJOY!


oh yes indeed


Dags att börja kolla på HIMYM från början igen? Oh yes indeed.

Och kommer jag att äta kladdkaka under tiden? Oh yes indeed.

Och har jag pluggat spanska så hårt hela dagen så jag kan det utantill och kommer kicka ass på provet imorgon? Oh yes ind.. Nja, inte riktigt..

now i know why i'm brown, i eat so much chocolate!

Tydligen åker mina morföräldrar till Bryssel imorgon och stannar där i tio dagar. Det var ju trevligt att bli informerad. Men det är lugnt. För jag har sagt att dom måste köpa choklad åt mig. Så jag överlever nog..!

rubriker

När jag skulle skriva rubrik på föregående inlägg kom jag inte på någon (as usual), så jag kollade igenom alla rubriker jag skrivit tidigare. Och vi kan konstatera några saker;



1. Jag har dålig fantasi och skriver därför punkter istället för rubriker. Way to go My!'



2. Jag gillar att skriva på engelska. Men det är ju inte så konstigt, allt låter finare på engelska.



3. Jag gillar att skriva om kvällar. Men why the hell not, kvällar är trevliga!



4. Jag gillar uppenbarligen ordet 'random'. Och helt seriöst My, 'random stuff i wanted to tell you' och 'random things i want to tell you' är ju i stort sett samma rubrik. Skärpning.



5. Dude, jag gillar ordet 'dude'. Dudes, tror ni jag överanvänder det? Säg vad ni ärligt tycker dudes. To one dude from another dude, you know dude.



6. Det här är just a mening. Hej variation!

7. Jag. Gillar. Att. Skriva. Punkter. Mellan. Varje. Ord. I. Rubrikerna. Varför? För. Att. Det. Är. En. HIMYMreferens. Som. Bara. Äkta. HIMYMfans. Förstår. Så. Det. Så.

weva

Jag borde verkligen plugga. Men jag orkar verkligen inte. Så jag har ritat lite istället. I paint.net. Gick ganska bra, även om jag inte vet vad jag gör. Trots det blev jag ganska nöjd med resultatet. Och jag vet att jag inte skrivit ett vettigt inlägg på ett tag (för mina inlägg är ju SÅ vettiga annars..), and I'm sorry for that. Men whatever, den dagen jag får betalt för att blogga, den dagen ska jag lova att aldrig mer skriva ett dåligt inlägg.


Bilderna föreställer Alyssa Milano. / Jag gjorde hud- och hårfärgen lite mörkare, och ögonen blåa. Sen klippte jag ut bilden och la New York som bakgrund. / Jag gjorde hudfärgen ljusare, ögonen blåa och håret blont. Jag la orginalbilden bakom den här bilden som jag gjorde litelite transparent för att få med skuggningarna på huden och slingorna i håret. / Orginalbilden! / Och ja, som sagt. Don't know what I'm doing really...


my favourite joke


let the image speak for itself


it's always in the last place you look..

Och justja, Jasmine hittade igen mitt svarta nagellack som varit borta i flera veckor. Tydligen låg det i lådan med alla de andra nagellacken. Där ser man!

Förövrigt sitter jag och läser på Spindias blogg. Och börjar inse mer och mer att jag verkligen ska till Indien om två år. Sick. Men najs. Riktigt jäkla najs!

balett


Idag är Jasmine här. Hon brukar vara här varje måndag eftersom hon har dans.. och ja, jag orkar inte förklara. Hur som helst så skulle hon byta om inför baletten idag. Och det började ju bra, hon tog på sig svarta strumpbyxor och ett svart linne. Sen spårade det. Hon tar fram ett par regnbågsrandiga hotpants i froté. Och sen säger hon 'blunda My, du kommer inte gilla det här'. Som den fantastiska vännen jag är så blundar jag. Och när jag öppnar ögonen har hon tagit på sig ett par vita fotbollsstrumpor med två röda streck.. Tur hon är fin i allt!




nåja



Vad är det jag ser?! Dolph ska inte vara med förrän i finalen. That's sad. He's funny.

help!

Om jag är ute och går själv på kvällen och går förbi en tom bil är jag alltid rädd att någon ska sitta i bilen och se allmänt mystisk ut. Eller att en blodig hand ska dyka upp på rutan. Eller att det ska stå 'help!' med blod på bakrutan. Och ja, 'help!' inte 'hjälp!'. Don't know why. Hur som helst, är jag den enda med denna rädsla?

Förövrigt bär det av till okända områden idag. Närmare bestämt Gammelstad.

Let the Housemaraton begin!

kvällen som vart

Kvällen spenderades med Malin och Linnea kollandes på Melodifestivalen (såklart!).
Lite tankar om kvällens program;
- Vi tippade om placeringen. Jag vann. Fem av åtta rätt. Malin och Linnea fick två rätt var om jag minns rätt. Kanske inte riktigt en tanke, men helt klart värt att skryta om.
- Dolph har grymt skön röst. Varför har han aldrig fått spela Bond? Han borde få en egen Bond-film. 'My name is Lundgren. Dolph Lundgren.'

Måste säga att det var väldigt blandade genrer bland kvällens låtar. Min åsikt om dom;

ANDERS EKBORG - Nej. Nej, nej och åter nej. / FRISPRÅKARN - Jag avundas denna kille. Jag vill också kunna rappa. Annars ingen åsikt, alla raplåtar låter mer eller mindre likadant. Och ja, du är singel. Vi förstår det. Please. / JENNY SILVER - Weird. Too much art for Sweden. / JESSICA ANDERSSON - Först, erkänn att hon ser ut som Pamela Anderson på bilden. Och för det andra, boring. Och fula kläder. / LINDA PRITCHARS - Väldigt esc-ig låt. Hade lätt kunnat vara Turkiets bidrag. Tror hon hade klarat sig bra i esc. / OLA - Lite platt. Han sjöng ännu en gång om Natalie. Ganska uppenbart att han skulle ta sig till final. / PAIN OF SALVATION - Tog han med bandet som moraliskt stöd eller? Annars bra låt. / SALEM AL FAKIR - Okej, jag smälte när han började prata. Seriöst, har aldrig hört en vuxen människa prata så.. ja, barnsligt. Och låten var riktigt bra. Tummen upp för pojken Al Fakir.

Yey. Det var allt jag hade och säga. Tagga nästa lördag. And I know, I'm such a melodifestivalgeek. But I'm damn proud of it!




cookie goes cupcake

Det var min uppgift att baka en kladdkaka till housemaratonet som äger rum imorgon. Jag bestämde mig för att exprimentera lite, och bestämde mig för att gör muffins istället för en kaka. Fast samma smet då. Slutade med att jag tappade plåten med muffinsarna och brände fingret. Och jag har ingen aning om muffisarna blev goda.. Känns bra.


horrible, but true

Igår fastnade jag på den engelska varianten av fan för mitt liv. Och det är otroligt hur kul man kan ha åt andras olycka. Hemskt, men sant.



when i grow up..

Skulle blogga om en grej. Men sen insåg jag att jag kom ihåg fel.. Så då blev det inte bra längre. Så då kunde jag inte blogga om det. Men jag kom på en annan grej jag kunde blogga om istället när jag gjorde research för inlägget jag skulle blogga om men inte kunde blogga om för att jag kom ihåg fel (Det är fett kul att skriva alldeles för långa meningar).

Hur som helst. Jag skulle söka upp en låt som jag alltid brukar gå om kring och sjunga på. Och när jag skulle söka fram låten googlade jag texten. Och när jag väl hittade låten insåg jag att jag har gått omkring och sjungit fel.

Såhär har jag sjungit;

When I grow up
There's a lot I want to do
I will have big dollars too
Like the woman in the shoe
I want to be on TV
So the children can play

Den riktiga texten;

When I grow up
There's a lot I want to do
I will have real dollies too
Like the woman in the shoe
I want to be a teacher
So the children can say

Men jag måste ändå säga att det var ganska likt.. Men till nästa gång så vet jag i alla fall hur texten går!

Och för er nyfikna där ute, här är låten;



oh man, it's sick!



Idag köptes första säsongen av House med Linnea och Stina. Och på söndag blir det att kolla på den. Fett chill. Och varför ska vi göra det kan man fråga sig. Jo, vi ska nämligen analysera en tv-serie. Så, ja.. Där har ni erat svar.

Jag har ändå hyfsat stor koll på serien även om jag aldrig följt den. Men en fråga har jag.



Jag har aldrig sett henne i serien.. Men vi (och med vi menar jag jag) lär ju få reda på det på söndag.

Och justja, måste fråga er en grej. När jag har ont i halsen eller hostar mycket så börjar det alltid klia i mitt vänstra öra. Är detta normalt..?

En annan weird grej som händer då jag är sjuk är om jag håller på få feber känner jag det i tänderna.

Tänkte skriva att jag kom lite off topic hära, med mitt pladder om sjukdomar. Men sen kom jag på att så är det ju inte alls. För House handlar ju faktiskt om just det...

torsdagscitat


Det här är väl kanske inte riktigt ett citat. Eller ja.. nu vet ju inte jag direkt vad som krävs för att något ska räknas som ett citat. Men hur som helst, så är det sjukt kul. Om än lite sorgligt...

tack, men nej tack

Fick denna kommentar av Linnea angående mitt förra inlägg;



Och visst Linnea jag kan rätta det..


..men ibland så skulle det vara trevligt om du inte rättar mig. Åtminstone inte hela tiden. För det är ganska tråkigt när man ser att man fått en kommentar och blir glad för det. Och så går man in och kollar vem som har skrivit och vad det står, och så ser man att det ännu en gång är Linnea som kommenterat ett litet stavfel som ingen ändå kommer upptäcka..


katrin zyt.. äh, ni vet vem jag menar

Okej. Weird thing just happened. Jag satt och kollade på ett klipp från 'Stora bloggpriset' eller vad det nu heter. Och någon frågade Alice (från Idol) vilken hennes favoritblogg var, och hon svara 'Katrin Zyt.. (vad hon nu heter..) är en klass för sig' och min första reaktion är:

Men hon är ju död!

Jag måste ha drömt det. För det kändes som att hon var död. Jag har värsta minnesbilderna från att jag läser hennes blogg efter att hon dött och tycker synd om Bingo för att han förlorade sin fru och sitt barn. Och så har jag minnesbilder från att jag läser SOLO där det var ett reportage om Katrin och Bingo och tänker hur ironiskt det är att dom var med i en tidning och pratade om deras liv dagar innan hon dog. Jag har även för mig att hon dog i en bilolycka.

Och jag förstår inte, för jag tror inte jag drömde det inatt. Men om jag trodde det var sant borde jag ju reagerat på att ingen kommenterade dagen hon dog.. Weird as hell!

Men hon lever, så vitt jag vet i alla fall. Peppar peppar, ta i trä.

semla


Ser ni vad detta är? MHM! Årets första semla. Och den var ljuvlig!

congrats!

Det var ett tag sen sedan jag gjorde en vlog. Men vi hade så mycket läxor och prov där ett tag så har inte hunnit. Det tar faktiskt ett tag att redigera det hela..

Hur som helst har jag knappt några läxor eller nåt så jag gjorde en vlog som jag planerat att göra sen jag fick min webcamera men aldrig haft tid att göra..


Och erkänn att jag fixade en kickass gravidmage! Mäkta stolt. Så stolt så jag var tvungen att tag lite egobilder där jag låtsades vara gravid.. Helt normal. Verkligen helt normalt...

i'm laughing straight to the bank



OMG OMG OMG! Jag har tillräckligt mycket poäng för att få ett presentkort från Gratisbio nu! Glad jag blir. Väger upp det faktum att jag förtillfället inte har något varmvatten.. Tydligen har något rör gått sönder, så vi har endast kallvatten och kanske inte ens det länge till..

Sovmorgon till halv ett var sweet. Nu blir det matte!

Vad duktig du är My.

Jag vet.

gratisbio



SNART 200 POÄNG! Och vad betyder det..? 50 kr presentkort! Awesomenajs!

gratisbio



Hur får jag poäng?
Det finns många sätt att samla poäng på: Besöka hemsidor, bli medlem på vissa, delta i tävlingar osv. Det är 100% gratis, sedan finns det poäng du kan få genom att t ex handla på nätet.

Vad kan jag göra för poängen?
Du kan inte bara få biobiljetter utan även presentkort och tidningsprenumerationer!

Vart kan jag få presentkort?
Du kan hämta ut presentkort i över 90 butiker på GratisBio! Du kan välja presentkort som Kläder, Skönhet, Leksaker, Mat, Resor, Inredning, Elektronik osv.
Några av butikerna är H&M, GinaTricot, Kicks,  Dressman Lagerhaus, OnOff, Siba, Scandic, Ving, Ica, PizzaHut, TacoBar, Maxi, Dinsko osv.

GratisBio är också duktiga på att anordna tävlingar, om du har en egen blogg kan du skriva ett inlägg om GratisBio. Då får du mellan 5-1000 poäng och du är samt med och tävlar om ett presentkort värde 500kr hos Nelly!
Bli medlem redan idag! Ange my008 som värvare!

baloo



Alltså inte för att skryta eller något, men jag tror jag har världens sötaste hund..

hostmedicin

Pommes vad jag är sämst på att blogga. Shape up My. Nåja, är förtillfället sjuk. Inte så jättesjuk, men hostar stupikvartn´.

Har precis tagit lite hostmedicin och insett att jag börjat tycka att den superäckliga hostmedicinen Molipect är god.. Så är det alltid för mig. Har alltid haft a thing for hostmedicin. Förut och fortfarande var min favorit en vit hostmedicin som smakade lite mintit. Men den var inte så bra, så när jag hade lunginflammation fick jag börja ta Molipect. Och den smakade bajs. Men nu, när jag tagit den några gånger har jag faktiskt börjat gilla den.

Men det kanske bara är jag som är konstig och gillar hostmedicin lite för mycket..?

RSS 2.0