.


You guess.

Men om inte, hur gör man då?

?

Hur laddar man ner en webbläsare om man inte har någon webbläsare..?

trick or treat

Det plingade precis på dörren. Det var två små söta ungar som gick bus eller godis. Men jag har inget godis hemma. Så jag var tvungen säga bus. Kändes inget bra. Skulle ha gett de en clementin. Nåja, nästa år ska jag vara med förberedd.

nummer fyra

4. Mellanrum mellan ord och punkt. Eller kommatecken. Eller utropstecken. Eller frågetecken.

Inga mellanrum helt enkelt. Det är inte, och kommer aldrig blir rätt. Eller fint för den delen.

aging backwards

Är det möjligt att åldras baklänges? It seems like it, om man kollar på Barbara Alyn Woods åldrande under sin medverkan i One Tree Hill. Nu får ni har överseende med bilderna, hittade inga bättre men det illustrerar min poäng ändå.

Bilderna är ordnade så första bilden från säsong ett och sista från säsong sex.

Och helt ärligt så ser det då ut som att hon blivit yngre. Nu är ju detta inte en omöjlighet i dagens moderna samhälle. Men det är fortfarande weird, Nathan's mamma ska bli äldre inte yngre.

booooooooooooored

Jag har riktigt tråkigt just nu. Och det är illa för jag lovade mig själv att ta vara på alla dagar av lovet, innan hell before christmas börjar.

Men jag har absolut inget att göra. Några alternativ har jag dock funderat över.

- Spela sims
Det var så himla länge sen och det är ju faktiskt ganska nice.

- Baka
Frågan är 'vad?'. Och följdfrågan är 'ids jag?'

- Gå en promenad
Om än mysigt så är det ju kallt. Och krävande av mig. Men kanske.

- Göra en videoblogg
Just one problem, vad ska den handla om..?


Det ser ut som att min tumme har blivit avkapad. Men om ni någon gång undrat hur jag skulle se ut med bara 9,5 fingrar fick ni svaret här.

nummer fem

5. Att blanda stora och små bokstäver i början av meningar. Antingen skriver ni med enbart små eller så skriver ni grammatiskt rätt, det vill säga stora bokstav i början av meningar.

Att blandra stör perfektionisten i mig. So if you don't wanna piss me off, var konsekventa!

gårdagen

Det blev en mysig kväll igår. Men jag var fruktansvärt dålig på att ta bilder. Här kommer dock de fåtal jag tog.

Jag var den enda som var utklädd. Men hej, att satsa är aldrig fel. Och som ni kanske ser var jag djävul.

Måste erkänna att jag är lite stolt över min dukning, som blev halloweenig trots att vi inte hade en enda orange sak hemma. Men med lite fladdermöss på bordet, lite spindelnät och massa ljus blev stämningen genast bättre.

halloween

Bordet dukat, utklädnad fixad, mat på g. Nu ska jag ta tag i det sista, och sedan bör girlsen dyka upp.

Kan ni gissa vad jag är utklädd till?


nummer sex

6. Överdrivet mycket smileysar i ett blogginlägg (eller en facebookuppdatering m.fl.)

Jag tycker att för mycket smileysar förstör inläggets helhet. Okej i ett sms, eller på msn. That's a diffrent thing. Men som det är som man säger; less is more.

josh caSAnova


Jag känner mig riktigt dum just nu..

För länge sen började jag lyssna på en låt. Sångaren till låten hette Josh Casanova. Tyvärr fanns inte låten på spotify.

Idag sökte jag på texten till denna låt, för jag undrade vad han sjöng på ett ställe. DÅ ser jag. Han heter inte Josh Casanova. Han heter Josh Canova.

Inte undra på att jag inte hittade honom på spotify.

då har man skrivit ett blogginlägg då

Påtal om att dejta kudden. Något jag också ogillar starkt (hata är ett starkt ord) är när man skriver meningar liknande dessa;

"Då har man blivit femton då!"

"Sen så ska man åka till Mallorca"

När man använder 'man' instället för 'jag'. Oklart varför jag inte gillar detta, men något med mening får det att låta så... dumt. Don't know why, men jag ogillar det. Starkt.

a list

När jag ändå var inne på det här med språk, bestämde jag mig för att skriva ett inlägg med en lista på vad jag ogillar när det kommer till språk och språkligt relaterade fel eller fulheter. Inlägget blev dessvärre ganska långt, så jag bestämde mig för att dela upp den. Från och med imorgon, och sex dagar framåt kommer det varje dag komma en punkt från listan. Och den sjunde dagen lägger jag upp den kompletta listan.

På så sätt så tvingar jag er att komma tillbaka, men samtidigt garanteras ni minst ett inlägg om dagen.

Jag kommer börja med det mest överkomliga och avsluta med den mest oförlåtbara.

a date with john blund

När blev 'dejta kudden' ett synonym för att sova..? När blev det en grej? Förlåt till er alla som skriver detta, men jag gillar inte uttrycket. För det första är det inte fint. För det andra är det inte logiskt.

När du dejtar kudden sover du. Om du somnar på en dejt är jag ganska säker på att det inte blir en andra dejt. Just saying.

Detsamma gäller John Blund. 'Nu ska jag dejta John Blund'. John Blund måste vara en jäkligt bra kille om han fortsätter dejta dig trots att du somnar på alla era dejter.

Så från och med nu, ska vi bara chilla med uttrycket lite..? Vi kan ju komma på ett annat ord. Typ...

...sova..?


mary och kommunisterna

Jag slog aldrig på min dator igår (?!), därav ingen bloggning.

Saker jag taggar för:
Imorgon. Bjuder flickorna på halloweenmiddag, och som jag skrev till Malin 'utklädning uppskattas, men är inget krav'. Jag har redan planerat min outfit och ska inhandla lite grejer imorgon. It's gonna be nice.

Saker jag inte taggar för:
Jag vet att jag sagt detta många gånger förr till my friends, men jag måste säga det en gång till. Vecka 45 har jag en redovisning. Vecka 46 har jag två prov. Vecka 47 har jag två prov. Vecka 48 har jag två (+ ett engelskaprov som inte går att plugga till) prov. Det blir sju prov på tre veckor. De hade rätt; tvåan är jobbigast.

msn

Så jag fick igång msn. Men I think it's the nya msn nu. Oklart hur det gick till då jag inte laddat ner något.. Men hey, why not.

Sedan funderar jag också på att rensa lite bland mina kontakter. Jag menar enda gången jag använder msn är i stort sett om jag inte får tag på någon över telefonen. Då kanske det inte är värt att ha kvar 'tjej jag aldrig pratat med men som råkade spela fotboll i samma lag som en gammal klasskompis'. Varför jag har henne från första början är ett mysterium.

Nä det får bli helgens projekt, among other things jag måste fixa inför prov och b-days.


no more i&l

Ville bara meddela att eftersom jag är så awesome kommer jag från och med vecka 47 inte längre ha Info & Layout. Jag har nämligen gjort allt vi ska göra efter provet den vecka.

Så från och med då kommer jag sluta 13.50 på måndagar och börja 11.55 på fredagar.

Inte. Helt. Fel.

Goodbye långa måndagar, hello långa sovmorgnar. Mitt övriga schema är dock inte lika awesome. But I'll survive.

21 muffins senare*

När jag kommer hem har mor min dator. Jag tog tillbaka den, men nu får jag inte fram msn (och jag måste fråga Linnea en superviktig grej). Ser någon sambandet?

*OBS: Bakade, ej ätna. Dock en äten.

.

Konstigt att komma hem till en uppdaterad blogg när jag inte varit inne på den sedan i fredags.

dress up

Förra inlägget fick mig att funderar på detta.

När jag var liten klädde jag alltid ut mig på halloween. En gammal klasskompis som fyllde år vid halloween brukade alltid ha maskerad då och jag var alltid utklädd till häxa. The classic lixx.

Sen växte vi upp. Hon slutade ha maskerad. Och att gå på bus-eller-godis var man för gammal för. Så jag slutade klä ut mig på halloween.

Men i år är jag sjukt sugen på att klä ut mig. Men jag kan ju inte klä ut mig och sen sitta hemma och kolla på One Tree Hill hela kvällen. Så kära vänner, vad gör vi på halloween?


När jag tänker på halloween tänker jag alltid på Mean Girls. The awkward moment när hon kommer in i huset är priceless.

halloween


Senaste OTHavnsittet var ett halloweenavsnitt. Jag förstår varför Sandra tänkte på mig när hon såg det.

You may or may not know this, men jag är den största fegisen to ever walk this earth. I alla fall när det kommer till skräck.

Avsnittet började med en mardröm en av karaktärerna hade. Jag blundade most of that time. Resten av avsnittet var inte jätteläskigt, men det var heller inte helt oläskigt.

By the way, detta är ett tidsinställt inlägg. Är inte hundra på om det kommer funka, men det lär vi märka!

brat för en dag

För ett tag sedan läste jag en SOLO där Lisa Eriksson (mer känd som Knivlisa) testar på att vara en brat för en dag. I slutet av repotaget frågar hon tre personer om de är brats eller inte. En av dessa personers svar var otroligt roliga. Så jag tänkte dela med mig av dem.

Maximilian Würinger, 20
Är du en brat?
- Nej, inte direkt.
Men du har ju backslick.
- Ja.
Får du pengar av dina föräldrar att festa för?
-
Ja, men jag har inget alternativ. Jag pluggar.
Hur mycket får du i månaden?
- De betalar min lägenhet, mat och andra avgifter. Sedan får jag 8 000 till annat, som att gå ut.
Umgås du bara med rika?
-
Nej, jag har fattiga vänner också, men jag gick på en internationell skola med många välbärgade elever, därför har det mest blivit så.

Okej, jag har några saker att säga om detta.

1. På fråga tre, ett alternativ är ju att inte göra av med flera tusen i månaden på att festa. Och jo, du har ett alternativ. Förmodligen något som många studenter känner igen; extrajobb..?

2. Okej, att föräldrar betalar lägenhet och mat är väl inte så konstigt. Men 8 000 till annat... You're a brat.

3. Jag älskar formulering 'jag har fattiga vänner också'. Ett försök att verka PK som slutar i allt annat än det.


matteprov...

Matteprovet alltså. Det gick bra fram till sista uppgiften. Smsade talet till Linnea (EFTERÅT, I'm not a cheater) och hon lyckades lösa det. Så hon ska förklara det för mig ikväll.

Under tiden kan ni ju få testa lösa det.

Bestäm f(x) om f(5)-f(2)=18 och f(3)+f(6)=38



Jag må se smart ut i glasögon, trots det kunde jag inte lösa sista talet.

tidsinställt?


Det har dykt upp en ny liten grej (den inringade saken, om ni missade den..). Jag tror det är så att man kan tidsinställa inlägg. Not sure though.

Men jag ska till stugan imorgon, what better way to test it?! Så jag tidsinställer något inlägg så får vi se om det dyker upp.

from school

Har Info & Layout just nu. Jag är den enda från min klass här, i vanliga fall är vi fyra. Detta gör mig lite orolig, varför är bara jag här? Vad har jag missat?

Nästa lektion innebär matteprov. Och som jag sa till Linnea 'det får gå som det går och förhoppningsvis är det bra'. Känner mig redo, but I don't wanna jinx it ("there's no such thing as a jinx" - Lily Aldrin).

Känner mig lite bad-ass som bloggar från skolan. Living on the wild side you know. It's just who I am. I live for the kicks.


she's back

Angående förra inlägget. Linnea smsade precis om berättade att Minnah kommer tillbaka. Weird. Speciellt för henne eftersom hon redan blivit 'sviken' av svenska folket en gång. Förvånar mig inte om hon åker ut igen. Dessutom sa hon ju själv att hon trodde hon skulle åka ut, konstigt att komma tillbaka. Nåja, det är ju nice for her!

what do you think?


Alice hoppar av Idol. Vad känner vi om det?

Två saker som jag vill säga i alla fall.

1. Tyckte Alice var riktigt bra då hon fick sin guldbiljett, men sen har hon blivit sämre. Hon sjunger lite för nasalt för min smak. Så att hon hoppar av innebär inte hjärtesorg för min del, även om det är tråkigt. Men det var inte henne jag höll på.

2. Om Alice hoppar av nu innebär det att det kommer vara en mindre Idol än vad det borde vara. Blir fortfarande någon utröstad imorgon kväll? Om ja, blir det ett mindre program då?

not okay

Jag är dagvild. Igår trodde jag det var tisdag hela dagen. Idag känns det som onsdag.

Och eftersom jag trodde det var tisdag igår, istället för onsdag glömde jag bort att senaste OTHavsnittet kom ut. Idag frågade Sandra mig om jag sett senaste OTHavsnittet. Tonen hon sa det med gjorde mig otroligt orolig och nu är jag rädd att någon kommer dö eller nåt i avsnittet. Så jag måste se det ikväll.

Återkommer om någon dör.

comments


Det verkar som att min blogg har dykt upp på blogg.se remsgrej ännu en gång. Och sure, kommentarer är ju trevligt. Men det skadar inte om de faktiskt har något att göra med inlägget.

MEN
...ja, jag har haft en bra dag.
...tack så mycket för en önskad trevlig onsdag (veckodagar med liten bokstav..)
...och nej tack, jag tror jag passar på dagens fråga

Nu låter jag ju som värsta surtanten hära. Och det är jag ju inte (eller?).

'meddelandet har skickats'


Historian klar och inskickad! SÅ. JÄKLA. SKÖNT.

Min lögn är som Henke uttryckte det 'jävligt jobbig och liten'. Men det ska ju vara en utmaning.
Nu återstår bara lite matte innan kvällen är min. Och då planerar jag se One Tree Hill. Om jag orkar det vill säga, vid det laget kommer ju klockan vara HALV TIO!

(VERSALER ÄR UNDERSKATTAT.)

ye

THE SHOES ARE HERE! Bilder någon annan gång, nu är jag way to lat.

done

Säsong ett av Veronica Mars avklarad.

Den tionde oktober började jag kolla. Idag är det det nittonde. Det betyder att det tog tre dagar att se 22 avsnitt. Det ger mig ett genomsnitt på 2.44 avsnitt/dag. Det känns lite illa. Men inte jätteilla.

Nåja. Nu MÅSTE jag jobba matte. Sen Desperate Housewives.

guilt trip

Så jag skulle köpa linsvätska. När jag ska betala frågar tjejen i kassan om jag vill köpa ett rosa band. Det kändes otroligt fel att säga nej, som om jag inte ogillade bröstcancer. Så jag svarade 'okej, det kan jag väl'.

Så nu är jag ett rosa band rikare, men 25 kronor fattigare. But hey, it's for a good cause.

Vi har en sak att lära av detta. Bästa säljknepet? Guilttrippa folk till att köpa saker. Funkar ypperligt.

fun fact; coincident

Igår på svenskan började vi med litteraturhistoria. Vi fick därför läsa lite kända texter. Det var en text som vi läste, som jag inte kommer ihåg namnet på nu, som jag kände igen när jag läste den. Detta var lite udda, då jag var helt säker på att jag aldrig läst den förrut.

Det var speciellt en mening som jag kände igen extra mycket. Kommer inte ihåg den exakt heller men den gick någonsånt här; 'Då såg han henne bada från taket'.

När jag kom hem igår insåg jag varför jag kände igen det så mycket. Ni vet låten Hallelujah?

Texten från den låten går såhär; 'You saw her bathing on the roof'.

Texten vi läste handlade om kung David, och i låten sjunger de; 'That David played and it pleased the Lord'.

What do you know, it's the same!



"Oh my god"

Har nästan skrivit färdigt historian. (*stolt)

Ska försöka hinna färdigt resten imorgon på lektionen, sen blir det lite finslip och så innan den ska in onsdag kväll. Värd information.

Nu tänkte jag gå och lägga mig (ja, klockan är halv tio). Är väldigt utmattad efter en krävande svenskalektion och en brutal spanskalektion.

Good to the night.

Oh. Btw. Tomorrow is gonna be a good day;

broken

Det kan hända att jag bloggat om detta förrut, men jag ber er ha överseende med mitt bristfälliga minne.

Det finns en låt som heter Broken. Ni kan lyssna på den här under (för att förstå resten behöver ni endast lyssna från 2.55 och 3.10);

Låttexten går som följande;
"The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home"

Texten jag trodde de sjöng alldeles för länga för att skriva ut exakt tid här;
"The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my wiener, havenät forgotten my way home"

Needless to say (but I'm gonna do it anyway (rim)), ja jag undrade vad tusan han sjöng om.

ska bara...

Kan ha blivit två Veronica Marsavsnitt. Men det slutar så spännande hela tiden!

Men NU SKA jag börja med historian. Ska bara läsa lite bloggar först...

oj...

Dagens plan:
- Komma hem från skolan vid kvart i fyra
- Chilla vid datorn till max fyra
- Köra igång med historian, och i stort sett skriva färdigt den
- Äta
- Chilla resten av kvällen

Vad som hände:
- Kom hem från skolan vid kvart i fyra
- Chillade vid datorn till.........nu.
- Nu ska jag äta mat
- Sen ska jag kolla på Veronica Mars (men bara ett avsnitt, jag lovar!)
- SEN ska jag börja med historian, och i stort sett skriva färdigt den
- Sen ska jag chilla resten av kvällen

error


Nej. Herregud. Total error från min sida. Höstlovet skulle självklart vara under saker jag längtar till!

stuff and so

Tre saker jag längtar till just nu
1. Till mina skor kommer. I really want them to be lika fina som på bilden!
2. Till blusen jag beställde kommer. Nu har det gått alldeles för många dagar, och den borde dyka upp snart.
3. Till Linneas iPhone kommer. Jag har första tjing på den (efter henne förstås) and I can't wait!

Tre saker jag inte längtar till just nu
1. Onsdag, både spansk argumenterande text om dödshjälp och uppsatsgrej på historian ska lämnas in då.
2. Fredag, matteprov. Om vi säger så här räta linjens ekvation och jag är inte riktigt vänner.
3. Höstlovet, jag är egentligen inte så skolless men ett lov sitter aldrig fel. Fail på My, detta skulle självklart vara under saker jag längtar till.

Gjorde även fransk manikyr nyss. Blev helt okejbra. Bilden är tagen med webkameran, där av den ytterst dåliga kvaliten. But whatta heck, you'll live.

tonight's plan

Planen för kvällen:
- Ta ut linserna och tvätta bort sminket
- Hämta kladdkaka, ballerina och cookie. Kanske till och med lyxar till det med en clementin.
- Kolla på OTH. Det var alldeles för länge sedan jag kollade. Och Stina har sett om mig. Not good.

Känns som en stabil plan.

till linnea


Måste bara säga att andra kommentaren kom först. Så ni vet liksom.

Jag förstår din poäng. Jag kan ha inte gillar converse. Och det kan ha hänt att jag sedan köpte ett par. Men jag tyckte inte converse var fint förrut, och det händer fortfarande att jag inte tycker folk passar i det. Men it grew on me, precis som med gladiatorsandaler och idag finner jag för det mesta fint.

Och angående kilklackar. Jag kan inte påstå att jag hatat på kilklackar. Möjligen tyckt att det lätt ser otroligt klumpigt ut. Och det är jag fortfarande rädd för att skorna jag beställde ska vara. Men kilklackar har jag inget emot.

Så, jag förstår vart du vill komma. Men teorin är lite bristfällig. Slipa på tekniken och kommentera bättre nästa gång.

Tack på förhand.

nice times

Trevlig kväll indeed. Dock är jag hemma nu och har ingen aning om vad jag ska roa mig med resten av kvällen.

Maten var awesome. Ingen hake, man fick ta hur mycket man ville. Och det gjorde jag. Åt upp alla 130 kronorna. Och lite till.

shoes shoes shoes

Jag har velat ha ett par kilklackar ett tag nu. Och nu är jag stolt ägare av dessa. Eller om några dagar är jag det i alla fall, klickade nämligen hem dem från nelly just precis. 379 kr betrakrar jag som ett kap. Och fraktfritt dessutom. Plus tre nummer av Veckorevyn kostnadsfritt. Nice.

the place to be


Var? SushiBar
När? 18.00
Vem? Awesome peeps
Vad? Sushibuffé
Varför? För att sushi är awesome

Jag taggar.


kakfatet from heaven


Snacks till Idol.

good times

Basket ikväll. Vi taggar. (Vi = Jag och Jasmine)

Vi har även bakat en kladdkaka att avnjuta efter basketen till Idol. Good times.


Jag har seriösa problem med att ta bilder på mig själv med någon annan närvarande. Not good times.

första snön

Oj. Gud. Glömde kommentera.

Snö ute. Chocken jag fick imorse. Trodde det regnade. Sen var det vitt på marken. Mina converseklädda fötter var inte jättevarma. Eller jättetorra.

Men hej, det är väl mysigt. Vi ska inte klaga så mycket på vintern. Om 40 år kanske vi inte har någon vinter alls. Vad ska vi då sjunga om i julsångerna? För då blir det då inga 'I'm dreaming of a white christmas'.


Hata inte på snön. Cause you'd miss it om den försvann för alltid. And we just love the reflection i fönstret.

paus, play

Ibland önskar jag att jag kunde pausa livet. Måste göra en massa saker just nu som jag verkligen inte orkar ta tag i.

To do list
Historieuppsats (till onsdag)
Spanskauppsats (till onsdag)
Matteprov (fredag)
Sälja plastpåsar
Sälja New Body
Måla naglarna
Träna
Läsa alla blogginlägg som jag skjutit upp att läsa
Ladda ner musik
Fixa med bloggdesignen


Listan är alldeles för lång för att jag ska orka ta tag i den. Men så länge jag låter den ligga kommer den vara där och irritera.

Men jag ska ta tag i den. Senare.


Fick ett armband av mor/mormor idag. Mormor hade tydligen städat och hittat det så hon gav det till mor som gav det till mig. Yey.

cookie monster

Jag bad mamma handla ballerina åt mig idag. Men hon hade redan varit och handlat. Så efter jag tränat gick jag till affären själv istället. Bad move. Really bad move.

Låt aldrig My handla kakor själv. Då spårar det.

Och nej, bild bifogas ej för jag vill inte att ni får veta antalet kakpaket jag köpte.

i'm so bored i made a picture to make time go faster


reasoning with vampires

Sessionssalsredovisning imorgon. Har jag tränat något? Svar nej.

Istället har jag roat mig med det här...

this is for you


Detta är för dig Henke.

Mar Adentro (Gråta med ett Leende) fick en Oscar. För 'Best Foreign Film of the Year'. Filmen var även nominerad till 'Best Achievement in Makeup', men vann inte.

Men Javier Bardem (spelade Ramón Sampedro) fick bl a ADIRCAE award för 'Best Preformance in Leading Role'.

Sammanlagt vann filmen (om jag räknat rätt) 61 olika priser.

Så nu slapp du googla. Vad skulle världen göra utan mig..?

taylor momsen


Visste vi att Taylor Momsen (Jenny i Gossip Girl) sjöng..?

veronica mars


Jag funderar starkt på att börja se Veronica Mars igen. Jag såg nämligen halva första säsongen för ett tag sen. Men det var innan bärbar dator. Och med megavideo. Så det rann ut i sanden.

Men nu är jag sugen på att börja se det igen. För det är faktiskt riktigt bra. Och det är bara tre säsonger, så det går ju snabbt att ta sig igenom.

Nä, nu har jag bestämt mig. I'm gonna watch it. Men först; klä på sig.......

you see what you want to see



Jag läste 'Det är bra med hål i våldtäkter..'

underclassman

Visade sig att Stina också hade skjortan i svart. What do you know..? Nu kan vi matcha i alla fall.

Och det blev inte Harold and Kumar, det blev faktiskt en helt okejbra actionkomedi. Underclassman. Lite rolig, lite fånig men helt okej.

Något som jag dock reagerade på var att jag kände igen i stort sett varenda skådis som var med i filmen.

Jag räknade och sammanlagt kände jag igen åtta stycken. Jag har skrivit ut vilka det var och vilka de spelade i denna film och vilken film/serie jag känner igen dem från. Men listan blev ganska lång, så känn inget krav på att läsa den.

Vi har Cheech Marin som spelade polischef men som också varit med i Spy Kids.

Vi har Kelly Hu som spelade polis men som också är med i The Vampire Diaries.

Vi har Shawn Ashmore som spelade 'the popular guy' men som också har varit med i Smallville.

Vi har Kaylee DeFer som spelade 'the popular guy's flickvän men som också varit med i The War At Home och nu mera nyligen How I Met Your Mother.

Vi har Ian Gomez som spelade polis men som också varit med i Cougar Town.

Vi har Roselyn Sanchez som spelade lärare men som också har varit med i Brottskod Försvunnen.

Vi har Hugh Bonneville som spelade rektor men som också varit med i Notting Hill.

Vi har Johnny Lewis som spelade 'the goofy kid' men som också varit med i Raise Your Voice och OC.


off we go


Nu sticker jag iväg. Jag håller tummarna på att det inte blir för mycket 'The New Guy' och 'Harold and Kumar'. Annars laddar jag för trevlig kväll.

Koftan jag har på mig är förövrigt a pain in my ass. Det är ursprungligen min mors (jag snodde den, I'm bad like that) och ärmarna är därför lite för långa. Men dom går inte att vika upp. För materialet är för halkigt. Detta resulterar i en frustrerad My. Och ja, jag tänker ha på mig den ändå.

__


lördagens...

...mest spelade låt
Daughters - John Mayer


...bästa stund
När jag vaknade sju på morgonen. Var helt säker på att det var måndag. Och sen insåg 'det är lördag idag, jag kan sova vidare'. Hallelujahmoment indeed.

...inköp
99kronorsskjortan från H&M.

...kväll
kommer spenderas hos Henke. Film och häng sitter aldrig fel.

Bra lördag. Värre söndag väntar; projektredovisning på tisdag...

idol


Tanke


Är inte kvällens tema och nästa veckas tema i stort sett likadana? Ikväll fick idolerna välja låt helt själv, nästa vecka ska de välja en låt från sin idol.

Dålig fantasit tv4. Nä, jag säger som Jakob; 'David Hasselhoff tema'. DET skulle vara något.

Och slingan i Minnahs lugg. Kändes inte den väldigt fem år sedan?

new rule?

Får inte idolerna göra fingertelefonen i år? För hittils har ingen gjort det. And that's not normal. Om ni minns förra året.


dagens

Dagens stressigaste
Skolfoto. Har aldrig varit med om något så stressat. 'Fötterna på tejpen, vad heter du?, le, ett två tre, le mer, ett två tre, tack nästa. Och sen var det över. Jag antar att kortet kommer se ut ungefär såhär...


Dagens skönaste
NKlektionen. Inget arbete gjort. Mycket Robot Unicorn Attack. Mycket svenska klassiker. Mycket allsång. Helt ok najs.

Dagens inköp
Randig kavajgrej. Fin. Men jag är lite orolig, köptes på rea (99 kr) och går inte att byta eller lämna tillbaka. Men det är okej. Jag gillar't. Sessionssalsoutfit nästan komplett.


Dagens beställning
Vit blus från Ellos. Också på rea (149 kr) och lagomt söt. Får se när den dyker upp.


Dagens bak
Och då menar jag inte 'bak' som i rumpa. Utan som i bakning. Kladdkaka bakades i tron om att Linnea (och Malin) skulle dyka upp för Idolhäng ikväll. Men nu verkar det inte som att Linnea kommer och Malster tål den inte. Men jag sörjer inte, mer kladdkaka till mig.

Nu väntar jag på att Malster dyker upp och sen blir det idol och kladdkaka. Yey.

knowledgebomb


Visste ni att den här var gjord av gamla glasögonglas..? Didn't think so.

Man lär sig något nytt varje dag.

Det kan hända att jag har lite ont om blogginspiration. Det är mycket möjligt. Mycket mycket möjligt.

bad hair day?

My god body step är svettigt. Jag glömmer det varje gång. Och blir lika chockad varje gång. Att en människa kan svettas så mycket utan att bli uttorkad. Och det är ju sånt här man vill veta om mig.. Äh, ni överlever.

Och nu är det bara att pray to God att håret ser bättre ut imorgon än just nu. Skolfoto you know.

body step

Jag ska på body step om ett litet tag. Tycker det är kul.

Alltid när man står där och hoppar och studsar och kollar på instruktören gör alla rörelser så graciöst med ett leende på läpparna får jag för mig att jag ser likadan ut. Att jag ser ut att vara tagen direkt ur en Broadwaymusikal och enda anledningen till att jag inte blivit anlitat ännu är för att jag inte stött på en agent. Sen kollar man i spegel. Svettig och jävlig. I otakt. Och definitivt inget leende på läpparna.

Men fortfarande. Jag tycker det är kul.

to see or not to see, that's the question


If only.

Såg de första säsongerna. Sen missade jag en säsong, och när jag började kolla på det igen förstod jag exakt allt. Då insåg jag; det händer inte så mycket i denna serie. Jag fortsatte kolla ett tag, men sen gav jag upp.

Nu överväger jag starkt att se kvällens avsnitt. Problemet är att jag också överväger att gå och lägga mig. Hm.. Tough choice.

grey's anatomy


Grey's Anatomy börjar ikväll. Efter vad ska ha varit en ganska dramatisk och blodig säsongsfinal. Darn. Nu önskar jag att jag inte slutat kolla på det. Verkar ju faktiskt ha blivit intressant igen. Who lives? Who dies? Spänningen är olidlig.

space bar


Jag vet inte hur bra det syns, men ser ni den lila fläcken på mellanslagstangenten?

Mina tangenter är matta. Men precis den fläcken är glansig. Varför? Jo, det är där jag trycker när jag gör mellanslag. Och mellanslag gör man ganska ofta. Tangenten har alltså blivit så nött att det syns.

Man märker även skillnad mellan till exempel A och X vilket inte är så konstigt då jag använder A betydligt mer än X.

Vet inte varför jag är så fascinerad av detta, använder man saker blir de nötta. Det vet till och med jag. But I find it rather amusing, och ville därför dela med mig av det till all you guys.

speak of the devil

Faith is a funny thing. För några dagar sedan bloggade jag om Javier Bardem. Idag börjar vi se en film på spanskan. Gissa vem som spela huvudrollen..!

suit up. score chicks. be awesome.


Så himla coolt. Skulle inte vara helt fel att ha denna i mina ägor.

Klicka på bilden för att komma till sidan, klickar ni på 'BROWSE INSIDE' får ni en liten sneak peak.

Och tro inte det är enda boken som finns. Här under finner ni två till.

happy?


8 (nu 9) inlägg idag. Nöjda?

If not; tune in tomorrow for more awesome shit by yours truly.

svar på rebus


Rebus 1. Svar: överhuvudtaget.
Förstår ni? Om inte - förklaring:
Bild på mitt huvud. Över huvud(et) är handtaget. Men minus hand. Alltså, över huvud taget = överhuvudtaget. Lätt som en plätt.


Rebus 2. Svar: översten skjuten.
Förstår ni? Om inte - förklaring:
Bild på sten. Över sten är sju ten. Allså, över sten sju ten = översten skjuten. Piece of cake.

'dad, look how fast i can run'


Tyvärr är inte heller detta svar rätt om än logiken var fin.

Och rubriken var legen... wait for it.. DAAARY.

Svaret kommer upp snart, måste skriva inlägget.

Medan ni väntar kan jag berätta denna chockande nyhet. Min kära klassvän har precis köpt en iPhone 4 (ascoolt!) och hon har nu nytt nummer. Och vet ni vad det börjar med? 072. Noll sju två. NOLL SJU FREAKING TVÅ! Sen när kan man ha 072?! Vad har jag missat? Herregud. Vars är världen påväg..?

desperata hemmafruar


Tydligen börjar Desperate Housewives ikväll (?!??!). Det hade jag totalt missat. De flesta serier brukar jag se på datorn, men denna serie har jag alltid sett på tv och kommer förmodligen fortsätta göra det.

The problem är dock att jag har ju börjat gå och lägga mig nio, halv tio (ja, jag är trött då..) och DH är ju ända till TIO! Det är ju praktiskt taget mitt i natten!!!

Så vi får se hur det blir med den saken. En sak är då säkert. Ikväll klockan nio kommer jag att kolla på Kanal 5.

wroooong



Måste jag ens säga att hon har fel..?

rebus igen

Min rebus fick mig att tänka på en rebus Stina visade för mig. Så jag tänkte att jag lägger upp den så får ni något mer att klura på.

Svaren dyker upp ikväll.


The Last Cupcake

Mina muffins tog precis slut. Tuggar på den sista as we speak. Funderar starkt på att baka fler. Typ nu.

THE LAST CUPCAKE.

rebus

Här kommer en rebus. Tusen gånger bättre än Linneas.


You can't do anything but love this picture of me.

piece of cake


Orienteringen avklarad. Var förvånadsvärt enkelt och sprang på cirka en timme. Känns bra. Men hade överskattat banan något enormt och kontrollerna var otroligt enkla att hitta. Så till alla er som oroar det. Don't worry, be awesome.

Nu laddar jag om med ägg och te och ska snart ta tag i spanskaglosorna.


powerpoint

Jag undrar vad jag någonsin gjort Microsoft Office. För det verkar ha något emot mig.

Jag har suttit och jobbat med powerpointen till sessionssalsredovisningen på tisdag då hela programmet tjurar ihop. Ingenting funkar. Och jag har inte spara. Något. Över huvudtaget.

Efter lite klagomål till Linnéa. Och Stina. Och Linnea. Och mor fick jag det och funka igen. Jag sparade snabbt som attans.

Är faktiskt helt ok nöjd med resultatet om än den inte är helt färdig, så vi får se vad min grupp tycker.

En liten sneak peak.

bridget jones

Jag hatar Bridget Jones (Okej, hata är ett hårt ord. Jag ogillar starkt.). Och då syftar jag inte på boken i sig utan på Bridget Jones som person. My god den kvinnan är kvinnan är irrationell. To the point att det är irriterande istället för kul som nog var grundtanken. Trots det kan jag inte sluta läsa boken. Märkligt.

När Renee Zellweger skulle spela Bridget Jones var hon tvungen gå upp i vikt. Helt ärligt ser hon bra mycket bättre ut (för att inte säga mer hälsosam) då hon har lite kurvor än den smala versionen på de nedersta bilderna.

look-a-like


Den första killen, Javier Bardem är för tillfället aktuell med filmen Eat Pray Love (med Julia Roberts). Jag har trott att det är killen till höger, Jeffrey Dean Morgan som spelar honom. Tills igår då jag råkade kolla på en snutt av 'The makings of Eat Pray Love'. Det var då jag insåg.. Det är ju inte alls han. Weird, för nu side by side är de inte alls så lika så man skulle missta dem.

not saturday

20.13 Jag kollar på One Tree Hill (suprise suprise) men är inte riktigt sugen på att se avsnittet jag är på.

20.16 Jag pausar avsnittet och tänker att jag kan fortsätta kolla lite senare. Så jag sätter mig vid datorn och kollar runt.

20.19* Jag inser att 'Nej, jag kan inte kolla på One Tree Hill senare för det är ju söndag. Jag måste ju hinna sova också!'.

Jag hade totalt glömt bort att det var söndag idag. I vanliga fall gör jag inte mer än att plugga, sova, chilla och möjligtvis träna på söndagar. Men idag for jag in till stan och fikade och sen kollade jag på hockey. Så när jag kom hem på eftermiddagen kändes det som lördag.

Men så var det icket. Och nu är jag lite sad. Men inte så sad. Helgen har samtidigt känts aslång.

Nåja. Ska blogga mer i veckan. Ska vara duktigare med bilder i inläggen. Ska vara roligare. Ska helt enkelt vara bättre.

*Och jag vet, när klockan är 20.19 hinner jag mycket väl kolla på oth. Men jag tycker om att gå och lägga mig tidigt. För då får jag sova många timmar. Och det gillar jag.

grown up

Nu ska jag gå och göra mat. Fläskfilé och ris. Lät inte det otroligt vuxet?

Men det är lungt, jag väger upp det med att jag köpte trepack MER åt mig själv idag. Smak; jordgubb. Inte lika vuxet.

read between the lines



Från Kenzas blogg:
"Jag vet att många av er tänker 'men det var ju exakt samma sak med Bella & Tyra show, de borde ju räknat med det', men det här var ett mycket mycket större tryck som de inte var beredda på".

Ett annat sätt att säga "Vår show är mycket mycket bättre än Bella & Tyra show"..?

RSS 2.0