slogan

Kom på värsta bra sloganen för ett glassföretag igårkväll. Wanna hear? Yeah you do.

I scream for icecream. He he. Jag är så jäkla smart!

bake a cake

WHAT THE FUDGE?! Det är inget Desperate Housewives ikväll! Först blev jag ledsen. Men sen insåg jag; då kan jag kolla oth istället!!!

Och jag har bakat tårtan nu! It's done! Vill ni se den? Jag vet att ni vill.

Mer än såhär får ni inte se. Inte förrän imorgon i alla fall (okej, nu förutsätter jag att de enda som läser min blogg är mina klasskompisar. And I hope that's not the case. Men ni andra, som inte får se den imorgon, får ändå se den imorgon. På bloggen!).

Och jag vet att den utseendemässigt lätt får högsta betyg. Men nu är det upp till Henke, är den delicious nog för en femma..?

first and last


Har varit och spunnit i 30 minuter nu. När jag, Stina och Linnea skulle gå till omklädningsrummet upptäckte vi att hennes converse var borta. Vi sökte efter dom, men hittade dom ingenstans. Så nu till min fråga; vem tar ett par converse i storlek trettiofem? Vem stjäl ens ett par skor? I just don't understand. Men förhoppningsvis så vandrar dom tillbaka till Stina igen!

Och just nu är jag lite stressad. På tre timmar måste jag duscha, baka tårta och PLUGGA PLUGGA PLUGGA! Och jag är inte så effektiv alla gånger.. Och när jag gjort allt detta planerar jag att öppna min näst sista godispåse och kolla på de tre c:na; Christine, Cougar Town och Cesperate Housewives.

rofl


Kul. Verkligen skitkul. Sidan där jag tränar glosor och där jag igår la in nästan tvåhundra glosor till spanskaprovet jag har på torsdag i 'currently down'. Känns bra. Nu ska jag tröstäta godis och plugga the old fashion way. Blä.

othftw

Idag berättade jag för mina fellow vänner om det roligaste oth-avsnittet jag någonsin sett. Och nu, bara för att jag är så otroligt snäll så lägger jag upp videon på Mouth sjungandes Baby Got Back och videon när han gör en cheerleadingdans. Lätt roligaste scenerna ut oth. Och by the way, på andra videon räcker det om man kollar från 1.10. Jftr.

 


just wanted you to know att..

...TÅRTBOTTEN ÄR BAKAD! Förstår ni hur awesome jag är?! Mor har även fixat marsipanlock, marsipanros och rosa kristyr. Det kommer bli en asfin tårta! Jag är bra.

That's all.

fikatisdag.. på en onsdag!


Så här mysigt hade jag och Linnea det igår då vi earth hourade. Man kanske inte ser så mycket, bilderna är ganska mörka. Obviously... Kan ju också säga att jag kickade Linneas ass i Alfapet. Jag var mindre bra i Ticket To Ride Europe. Men det var inte kul ändå!

And by the way, nu har jag fixat tårtrecept. Nu återstår bara bakandet. Jag hoppas på en femma, annars blir jag lite sad... Tagga onsdag!

Nu blir det plugg, godis och spotify resten av dagen.

första, andra, tredje. såld till mannen i blått!

För det första. Linnea har aldrig hört denna låt. Man ba va?! Har hon bott under en sten senaste åren eller..?

För det andra. Var hos Linnea ikväll. Klockan var tjugo över tolv. Lagomt sen sådär. Sen insåg vi att man ställer fram klockan idag. Så helst plötsligt klockan nästan halv två. Jobbigt. Varför ställer vi ens fram klockan längre? Det är ju inte direkt så att solljuset styr vår vardag.

För det tredje. Jag earth hourade ikväll. Förra året gjorde jag det inte. Jag kollade på Yes Man istället. Men idag släckte jag och Linnea lamporna. Det blev pretty mörkt. Men vi tände ljus, awesomemysigt. Och även om jag inte är världens största fan av Earth Hour så var det ganska trevligt att sitta i mörkret och förlora big time i Ticket To Ride Europe.

För det fjärde. GODNATT.

i think i'm gonna take a (euro)trip to hemmakväll


Kollade precis upp om Eurotrip gick att hyra på Hemmakväll. And it most certainly did. Trettio crowns. Så I'm totally gonna watch as soon as I can! Linnea och Stina, visst är ni på?

By the way, nu har jag börjat kolla på andra säsongen av OTH. And it's freaking awesome!!!

the devil in.. eh, whatever it is..

Kan ha bloggat om detta tidigare. But I'm not sure.. So here I go.

Ni vet låten 'Devil In Disguise', om inte klicka på länken! Men i alla fall, hela mitt liv till typ förra året har jag trott att de sjöng 'devil in the sky'. Och jag fann detta helt logiskt. Djävulen ska ju vara i helvetet men istället var han i himlen. Vad det nu betyder. Har aldrig lyssnat på resten utav texten. Men nu när jag lyssnat på låten, så förstår jag varför det är 'devil in disguise'. That's much more logical. Men seriöst, vem skulle inte ha hört fel..?

let me sing you a song

Nu sitter jag och väntar på Malster. Hon sa att hon skulle komma sex. Men hon brukar antingen vara väldigt tidigt, eller lite sen. Jag gissar på det senare eftersom klockan är 19.59 när jag skriver detta.

We will probably be kickin' it old school tonight and play some games.

Okej, nu till själva poängen av inlägget. Jag har en tendens att börja sjunga när jag säger vissa ord eller meningar. Let me give you some examples.

Detta tror jag att jag har nämnt innan. Men jag säger det igen. Är det kallt så sjunger jag antingen...
...låten från bring it on; 'I said brr, it's cold in here. There must be some Clovers in the atmosphere..'
Eller så sjunger jag:
...Laleh's låt; 'It's cold around me..'

Om jag ska säga till exempel hur länge det är kvar till bussen börjar jag alltid sjunga på...
...Madonna's och Justin's låt (visst var det han? För lat för att kolla upp det..); 'We only got four minutes to save the world..'
Och då spelar det ingen roll hur många minuter det är kvar. 'Four' kan bytas ut mot vad som helst.

Om jag ska säga att vi ska svänga till vänster börjar jag alltid sjunga...
...Beyonce's låt; 'To the left, to the left, everything you own in the box to the left..'

I could go on forever. Men jag vill inte tråka ut er.

todays lost and found

Idag har jag fått:

Ett komma två kilo godis.
Eller fått och fått, jag betalade ju trots allt för det..

Ett skavsår.
Det sög. Kunde knappt gå från bussen..

Ett ömt knä.
Jag halkade. Big time. När jag skulle gå från bussen. Awkward as hell!

Ett dåligt samvete.
För att jag köpte alldeles för mycket godis.

Idag har jag förlorat:

Sextio kronor.
Ja, någon var ju tvungen att betala för godiset..

fabolous life of my



Oj vad dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden. The problem is att jag inte har något att blogga om..

Det enda jag gör på dagarna just nu är att plugga, kolla på Förhäxad och House. The fabolous life of My. Förövrigt är Förhäxad awesome. House också. Att plugga är inte lika awesome...

Idag såg jag en kille ta en hel rad med raggmunkar. By the way lixx. Men hur som helst. Förstår ni hur mycket en hel rad raggmunkar är?! När jag berättade det för resten ville dom ju att jag skulle peka ut honom som tagit så mycket mat. Men jag blev så chockad när jag hörde 'äh, jag tar nog hela raden..' att jag glömde kolla vem det var. Allt jag kunde göra var att stirra på den fulla tallriken.

Kände för att berätta det. Det var det mest spännande som hände under min dag. Eller nej, det var det inte alls. Jag fick reda på att dom säljer godis billigt på Coop. Gissa vart jag kommer befinna mig imorgon..?


tankar om bella & tyra show

Så, jag skulle kolla på Bella & Tyra Show för någon dag sedan. Men mitt internet failade, as usual så jag hann inte ens se Amir. Oh no! Men även om jag inte såg hela programmet så har jag lite kommenter om det.

1. Blondinbellas klänning. Seriöst, jag ville bara gå och dra upp den!

2. Jag har tappat räkningen på hur många gånger Kissie nämns i showen. Den kanske borde heta Bella & Tyra & Kissie Show...

3. I wanna talk like Linn Herbetsson!

Och ja, jag bloggar när jag är på skolan. Under lektionstid. Men.. äh, jag har inget att säga till mitt försvar. Bloggen före skolan anytime lixx!


today

Gått på årets mest ovärda skoldag, check!

Hett (hej norrländskt ord!) sönder träningsapparat på Inpuls.., check!

Bakat muffins, check!

Smakat en muffins, check!

Smakat en till muffins, check!

Smakat en tredje muffins.., check!


samtal med baloo, 14.57

- Hej Baloo, jag tänkte fråga dig en sak.
- Okej, jag lyssnar.



- Okej, jo jag tänkte om du ville göra en grej för mig? Det går jättesnabbt.
- Sure, allt för dig matte.
- Är du säker? Du blir inte arg på mig om det visar sig vara något du inte vill?
- Nejdå.
- Helt säkert?
- Matte, det är helt säkert. Kolla in i mina ögon. Dom här ögonen ljuger inte. Vi kan till och med skaka hand på det om du vill?
- Okej, låter bra. Tack.



- Bra, men då går vi då!
- Sure, whatever you say matte.



- Okej, det här var inte riktigt vad jag tänkte mig matte..
- Jag vet att du hatar att bada, men du lovade att inte bli arg. Kom ihåg det!



- I'm not talking to you anymore.





- Men nu är du ju reni alla fall Baloo! Nu är du väl inte arg på mig längre?
- ...
- Okej, men jag ska kamma dig nu. Sen kan du gå och sura någon annanstans.



- Se så fin du blev Baloo! Nu kan du ju omöjligt vara arg längre!
- Matte, både du och jag vet att jag ser ut som en idiot i mittbena. Ända envisas ni med att kamma mitt hår så.
- Jag tycker du är jättefin i mittbena Baloo.
- Men det tycker inte jag. Okej matte? Bra.



- Nåja, spring iväg nu Baloo. Men försök att inte bli så rufsig!
- Visst matte, visst.. He he.
- Är du ironisk nu?
- Vaaa?! Nejdå.. Det det skulle jag aldrig vara!
- Okej, vad bra.

30 sekunder senare...


subway


Idag åt jag på Subway. Chill. Maten var god. Hade kyckling, skinka och currydressing på min macka. Man fick en cookie till. Den var gudomlig. Henke lutade sig mot ett bord. Det gick sönder.. Mycket roligt. Och betydligt mycket bättre än fisk..

Och b to the t to the w, spana in mina asfina fransk manikyrerade naglar som förmodligen kommer förstöras till helgen...

i'm just weird


I våran kyl ligger the thing I'm holding på bilden ovanför. Det är någon sorts woksåsgrejsimojs. Hur som helst så är det flytande. Och i en påse. Och nu måste jag fråga; är det bara jag som fascineras av flytande saker i påse? Och så menar jag inte typ tjockare såser, utan saker som är som vatten. Typ soja i påse som man får när man köper take away-sushi. Eller innehållet i påsen ovanför. Jag finner då detta otroligt underhållande, and I don't know why.

ahamoment

Fick värsta ahaupplevelsen på skolan idag. På svenskan så läste vi en artikel där ordet 'björntjänst' nämndes. Jag har ju som vetat vad det betyder, men inte riktigt tänkt på det. Våran lärare förklarade i alla fall att det betydde att göra en tjänst för någon som stjälper mer än den hjälper.

Och det var då aha:et kom. Ni vet när björnen Baloo sjunger 'för en björntjänst gör ju ingen glad..'? Jag har alltid tolkat det som att ingen blir glad av en tjänst från en björn, honom alltså, och inte tänkt mer på det. Men nu fattar jag. Awesome.

veckorevyn



För ett tag sedan kunde man få en gratis Veckorevyn från ja, Veckorevyn. Fast typ i sammarbete med Kenza för hon var på omslaget eller något sådant.. How knows..?

Hur som helst hade den kommit idag, så jag bläddrade igenom den. Och på ett ställe var det ett antal mer eller mindre kända killar som skulle säga vad dom tyckte om några olika typer av outfits. And it was hilarious!

Viktor Norén - artist
"Skitsnyggt och subtilt glamouröst. Det ser ut som att allting är guld, fast ingenting är i guld. Och jag älskar guld. Speciellt när det inte är guld."

Niklas Ekstedt - kock
"Tajsten och koftan doftar tidigt 90-tal. Känns som en cross over-rätt, som att blandra mango med sill."

Niklas Ekstedt - kock
"Ser ut som en matrecensent på en av de stora mattidningarna. Troligtvis en vegetarian."


killing youtube

GAH! Youtube segar som fan. Och jag blir så galet less. I kinda want to kill Youtube right now. Medans jag väntade på att klippet jag skulle ladda klart, ritade jag detta...


Don't you just love att mina armar står rakt ut hela tiden..?

awesome

Stina, youtubeklippet jag pratade om. Hilarious!


"...if you wear cologne you can steal..."

Vill gå och sova. Och nu tänker ni säkert; 'MEN GÅ OCH LÄGG DIG DÅ!'. Men jag har precis målat naglarna, så dom måste torka. Bad move by My.

Kul grej som hände long time ago, sportlovet om jag minns rätt.

Jag var inne på Åhléns och kollade på deras rea. Jag skulle snurra på en snurrgrej med kläder (you know what I mean). När jag ska ta tag i lite kläder att dra i råkar jag istället få tag i en tants band på väskan (det var ett långt band, jftr)(jtfr, min egna förkortning; just for the record). Så när jag ska dra drar jag i hennes väska. Hon måste ju ha trott att jag försökte sno den eller något. Måttligt pinsamt.

Ett inlägg utan bilder är enligt min mening pretty boring. Men jag har ingen bild på mig då jag försöker sno en tants väska. Så jag kör med en random, men asrolig bild istället.
Det här är två olika bilder, men man skulle lätt kunna tro att jag bara klippt bort Linnea på ena bilden. Öhlund hoppar exakt likadant, och jag finner detta otroligt roligt. Men det kanske bara är jag.

Otroligt roligt. That sounds kinda funny!

Och jtfr (he he), på tiden det tog att skriva det här inlägget (var lite splittrad) hann mina naglar torka. Freaking awesome, nu kan jag sova. Nightynight.

cleaning my room

Jag har städat sen två. Förstår ni hur länge det är?! Måste räkna ut hur många timmar det är. Två, tre, fyra, fem, sex; FYRA TIMMAR! Är jag bra eller bra? I would guess bra.

Jag sa ju att jag skulle lägga upp en bild på mina fina strumpor. Igår när jag kom till Linnea såg jag att både hon och Malin hade svarta sockar. Jag hade inte riktigt svarta sockar. Så jag tog en bild på det. Hey why not liksom?

Kan tillägga att färgerna är i rätt ordning också. På NO:n på högstadiet lärde vi oss i vilken ordning regnbågens färger är. ROGGBIV; röd, orange, gul, grön, blå, indigo, violett.

Slängde in två till bilder också. Det här var dom enda tre bilderna som togs. Först ut är jag. Och jag var inte så het igår, så ni ska vara glada att jag hade korten för ansiktet..

Den andra är Linneas awesomeiga fruktssallad hon gjorde till mig. Men insåg precis att den inte alls var från igår. Utan i förrgår. Men den ägde. Hon hade även gjort chokladsås. Så jag åt chokladsås men fruktsallad. Asgott!


tankar om melodifestivalfinal

1. Först är det vinnaren. Jag var helt säker på att Salem skulle vinna. Jag röstade till och med på honom (!) och jag brukar aldrig rösta. Men Anna känns som en värdig vinnare, och låten är bra. Så det är okej. Frågan är bara hur det går i ESC? Blir det näst sist igen eller vad vi nu kom förra året..?

2. Och jag är fett besviken på hotet mot melodifestivalen. Hörde inte riktigt vad Dolph sa, men tydligen så var det bara något psykiskt. Vi kom vad som hade varit det perfekta hotet; Björn Gustavsson! Förstår ni hur awesome det hade varit. En stol med hög rygg, den snurrar runt. Där sitter Björn med en katt i famnen och skrattar ondskefullt. Freaking awesome. Varför är inte jag manusförfattare till melodifestival? Kan ni svara på det? Va? Va?

3. Askul grej Malin sa. Fast när säger den kvinnan inte roliga saker..? Hon skulle förklara hur dansarna bakom någon hade dansat. Hon säger att dom dansade 'shottis med böjda ben'.. Hon menade 'kosackdans'.. Ni får youtubea om ni inte vet vad det är!

4. Och sist, men viktigast; tippningen. Okej, det gick inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Jag kom tre näst sist. Men till mitt försvar var jag fortfarande bättre än Linnea som vann. För hon fick lite extrapoäng en gång, för så var reglerna. Så jag tänker hålla fast vid att jag är trea MEN bättre än vinnaren. Och det är det som räknas. Så det så.

5. Och justja, tog en asfin bild på mina strumpor (som är freaking fabolous!) men den orkar jag inte föra över nu. Så det gör jag imorgon om jag kommer ihåg. Eller ja, tekniskt sett blir det ju senare idag.. Haha, jag är SÅÅÅ rolig. NOT.

Nåja, dags att sova nu.. GODNATT!

happy namnsdag


To all you Spinnare. Greger har namnsdag idag! SÄG GRATTIS!

bella & tyra show

Nu har jag kollat på Bella & Tyra Show. Och jag har bara en sak att säga, deras 'övergångsmusik' låter precis som musiken i Sims. And I know this, för jag spelar alldeles för mycket Sims..

förgrunden eller bakgrunden?



Jag är sämst på att uppdatera.. Min bloggpaus var för lång. Jag glömmer ju bloggen!

För tillfället kollar jag på Teen Mom och lyssnar på Concerning Hobbits.

Haha, kul grej som hände igår. Jag, Linnea och Malin ligger och kollar på Solsidan. Det är två killar i bild, en står i förgrunden och en i bakgrunden. Jag frågar något om en utav snubbarna och Malin säger; 'Menar du han närmast tv:n?'. Och jag tänkte inte så mycket på vad hon sa, för jag fattade ju att hon menade han som stod i förgrunden.

Men nu när jag tänker efter. 'Närmast tv:n'. Hur står man närmast tv:n om man är 'i' tv:n?

Kanske inte så kul nu i efterhand, men då var det otroligt roligt!

living on the wild side

Imorgon har jag sovmorgon. Till 09.35. Jag och Linnea planerar att ta bussen som går 09.19. Det är lite på gränsen. Men man måste ju tänja på gränserna ibland. Jag kan ju ta trean istället för fyran och inte riskera att komma sent. But you know me, I like living on the wild side!

dom är tillbaka!


I FOUND MY KEYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill ni veta var dom låg?

Jag vill egentligen inte berätta. Men...................... jag antar att jag måste.

Efter att sökt igenom alla mina väskor. Och golvet i mitt rum. Och hallen. Och mina jackor hör jag hur det skramlar i en jacka. Jag vet att det är ett hål i fickan i den jackan, och det var den jackan jag hade då jag inte kunde mitt hitta min nyckel. Men jag hade ju sökt igenom hela jackan, inklusive hålen och inte hittat något. Men det är då jag hittar nyckel, mitt bak på jackan. Och jag är inte ens förvånad. Jag tappar bort allt.

the list

Idag har jag..

..tränat! Jag sprang i tjugofem minuter. Eller ja.. Jag sprang först en kvart, sen fem minuter och så gick jag lite däremellan. Men en kvart är fett duktigt för att vara mig. Jag har noll kondis. But I'm working on it.

..blivit utelåst! Jag har tappat bort min nyckel. That's bad. Men som tur var kom mor efter några minuter, så jag behövde inte så i trapphuset länge.

..bakat en kaka! Kärleksmums om jag minns rätt? I våran kokbok står det nämligen 'Kakor till My' för jag gillade dom så mycket när jag var liten så mor döpte dom till det.

Ikväll ska jag..

..kolla på Desperate Housewives. Freaking awesome. Till det kommer chips och kaka ätas. Freaking awesomeigare.

Slut på lista. Roligare än så var inte min dag.

Justja, the blåmärken. Min mor tror att det var från mina bh-band. Jag tror på min mor (hej oavsiktligt rim).

jassysassy

Jasmine är lite kul hon. Hon ska sova här ikväll och utbrister;

'Du äter väl ingen frukost My? Du är ju lite vampyr. Äh, föda; who needs it?'.

NU; MAT! I like food.

kan NI lösa mysteriet?


That's the question. För er som inte förstår engelska; vad är det där?! Idag när jag skulle och träna (yey, jag är äntligen frisk!) så upptäckte jag detta på min rygg. Först trodde jag det var smuts, sen upptäckte jag ett likadant märkte på samma ställe fast på vänster sida.. Och jag kunde verkligen inte lista ut vad det var.

Så nu är frågan, vet ni vad det är?

Jag kan ju tillägga att mysteriet är löst, av mor min. Men det är ju roligare om ni får gissa lite!

a quickie

Snabbt inlägg hära.

Kom precis hem från stugan. 200 blogginlägg att läsa. Måste duscha och kolla Project Runwayfinalen. Klockan är halv tio, och det är skola imorgon. Tungt. Skulle egentligen vara hemma vid åtta, men sen när har min familj varit i tid liksom? Gjorde en vlog innan jag for, men han inte spela in en grej för datorn blev seg och jobbig och Desperate Housewives hann börja. Och om jag lägger upp den nu blir det lite tokigt, för den var som aktuell just då.. Men jag kanske gör det ändå, we'll see. Först och främst måste jag spela in sista delen.. Ehm, ja det var allt jag hade att säga. Från och med imorgon börjar jag blogga som vanligt igen. Yey för er.

Nu; duschen. Sen; PRfinal + chips. Senare; SOOOOVA!

RSS 2.0