been there, done that.

Jobbiga moment en morgon då man försovit sig:

1. Man har stressat som fan och precis hunnit. När man ska ta på sig skorna kommer man på att man inte satt i linserna. Fy vad arg jag blir när sånt händer.

2. Man bestämmer sig för att ha jeans på sig. Nytvättade. Man knövlar sig i dom, och tio minuter senare knäpper man knapper. Bara för att inse att man måste pinka. Gah.

3. Man har sprungit omkring som en tok på morgonen för att hinna allt. När man ska gå ut genom dörren inser man att man inte har busskortet med sig. Man kollar i väskan. Inte där. Man kollar i jackfickan, inte där. Man kollar i sitt rum. Inte där. Man kollar på alla ställen man kollat på en gång till. Och vars hittar man det? I jackan, och inte i fickan. Utan inuti jackan. Varför? Man har ett hål i fickan och kortet har slunkit igenom.

4. Man har skyndat sig och när man står i hallen framför spegeln börjar man undra vad man tänkte när man klädde på sig. Snabbt som attan klär man av sig, och byter kläder. Fem minuter innan bussen ska gå.

5. Man vaknar och kollar på klockan. 'Halv sju, sweet. Jag behöver inte kliva upp ännu.' Man kollar en extra gång, bara för att. 'HELVETE, KLOCKAN ÄR HALV ÅTTA'. Dålig start på dagen? Ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0